NBTORRENT.COM: jornada 22-11-08

jornada 22-11-08

Senior 1ª Divisió Nacional
Universitat Politécnica 96 - NBTORRENT 81
Partit en què l’equip de la Universitat Politècnica va posar sempre el ritme del joc. Durant els dos primers quarts el NBTORRENT va saber mantindre’s en una bona distància, arribant al descans amb només 9 punts de desavantatge. L’inici del tercer quart va ser fulgurant per a l’equip politècnic, que va obrir la bretxa necessària en el marcador per a sentir-se mes còmodes. A pesar de la derrota el NBTORRENT va recuperar sensacions perdudes en les últimes setmanes. Es va poder anotar amb fluïdesa, es va poder córrer i es va competir, donant una millor cara davant d’un equip potent.
Jugador mes destacat: Manu González (27 punts, 9/14 T2P, ½ T3P, 6/6 TL, 2 rebots, 3 balons recuperats, 1 assistència, 5 faltes rebudes per a un total de 30 de valoració final)
Ressenya a 'La Opinión de Torrent'

Senior Preferent
C.B.Burjassot 73 - NBTORRENT 74
Partit molt intens, que gràcies al tirs exterior i l'haver sabut imposar el nostre ritme de joc, sempre vam tindre opcions de victòria. Triomf aconseguit a pesar d'haver de remuntar en dos ocasions (al inici del partit i en l'últim quart). A destacar l'actuació dels quatre pívots, al rellevar-se en la defensa del millor jugador de l'equip contrari, tres van acabar amb cinc faltes personals, ademés de culminar amb rebots defensius i ofensius. Cal destacar també la gran defensa de tot l'equip.
Estadístiques del partit

Junior Preferent
El Pilar 'A' 71 - NBTORRENT 43
Els xics del Júnior no van continuar la seua línia ascendent quant a joc i, el més preocupant, quant a actitud davant d’un partit. Tan sols van competir en el primer quart on es va arribar amb un desavantatge de 3 punts. A este bon inici li van seguir un 2n i un 3er quart desastrosos, amb parcials de -12 i -10 que van fer que l’últim quart fora de trámit totalment. El NBTORRENT va acusar en excés la baixa de Sergio per lesió, i el domini de rebot por part de l’equip local va fer que anotaren canastres excessivament fàcils al contraatac. L’anhelada victòria es fa esperar. Esperem que esta mala imatge no faça mossa en el grup i podem entrenar a bon nivell per a continuar creixent.
Jugador mes destacat Quique Gisbert pels seus 10 punts anotats i la seua bona actitud.

Cadete NP1
NBTORRENT 48 - C.D.Berenguer Dalmau 56
Primera derrota en un partit on a la lesió de Jaume, s'han unit les de Santos i Cristian Rodríguez davall els cércols, i Cristian Mayes i Alvaro tocats. Massa infermeria.
El Berenguer Dalmau s'ha marcat 40 minuts de zona, i han faltat un punt de confiança i un altre d'encert per a atacar-la. Després d'un inici molt travat (13-14 a mitat del segon quart), el BD se'n va anar a un 18-28 a mitat d'encontre. La segona mitat va ser d'intensa lluita, sobretot amb una bona arrancada de l'últim quart, fins a aconseguir un 44-50 a tres minuts del final, però no va poder ser.
Jugador més destacat: Yago Olivares, amb 24 punts (1/2 TL, 7/14 de 2 i 3/7 de 3). També destacar Sergi i Alvaro en defensa, i el joc dels infantils Nacho i Toni.

Infantil NP1
NBTORRENT 105 - C.D.Berenguer Dalmau EMD 50
Segona victòria consecutiva dels infantils, esta vegada enfront de Berenguer Dalmau, amb un resultat que demostra el nostre domini des del primer temps, 105-50. Varem començar el partit un poc dormits i con errors davall del cércol, la qual cosa va fer per uns moments, pensar que les coses es podien complicar, però van saber respondre de manera sorprenent i van realitzar dos quarts molt bons en defensa, sobretot el segon quart, on el rival no va poder marcar mes que 4 punts. arribant al descans 59-25. A pesar de tot un partit en zona per part del Berenguer, el tercer quart va ser sens dubte el més fluix quant a idees i a atac, però encara així, van saber respondre ràpidament. Finalment en els últims minuts van ser de mera transició i buscant a petició d’ells mateixos el arribar a 100 i van posar tot el seu interés en això i ho van aconseguir. Enhorabona a tot l’equip per l’esforç.
Destacar a Nacho, Toni i Bruno, que van demostrar que amb ganes, força i interés s’aconseguixen resultats.