NBTORRENT.COM: CLUB VETERANS NBTORRENT

CLUB VETERANS NBTORRENT

Estrenem secció en la web!!!!

Al NBTORRENT estem molt orgullosos del nivell que està adquirint el club, i no només per tindre un equip en 1ª Divisió Nacional. I tenim molt clar que una de les principals raons, que ens ha portat a on estem ara, la tenen tota aquella gent que ha passat d'una manera o altra pel NBTORRENT.

Es per aixó que hem decidit enguany crear el CLUB DE VETERANS DEL NBTORRENT. I que aquest servisca com nexe d'unió entre el passat i el present. Un lloc simbòlic a on reunir a totes les persones que en algún moment han jugat, entrenat o col·laborat amb el nostre club, i per tant, le han fet creixer.

Volem realitzar distintes activitats en voltant a aquest CLUB DE VETERANS DEL NBTORRENT. I la primera de elles te que vore amb aquesta web. A partir d'ara, el CLUB DE VETERANS DEL NBTORRENT tindrà el seu propi racó a internet.

Pentjarem fotos, anècdotes, records i tot allò que ens faça rememorar la història del NBTORRENT. Si tens quasevol record i vols que isca publicat en esta secció, no dubtes en posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic nbtorrent@gmail.com . I si tens material audiovisual millor encara!!!

A mes, ja estem posant en pràctica altres activitats.
Volem crear una base de dades amb tot aquell que es sentisca identificat amb aquesta secció.
Volem ampliar el material històric que ja dispossem.
Posem a disposició del que vulga una hora setmanal de pista (dijous al Pavelló El Vedat de 20:30 a 21:30) per a la tradicional 'paxanga dels dijous'.
Integrarem als veterans en el 'Día del Club' amb la participació en els concurs i amb un sopar homenatge als veterans.

Per a formar part del Club de Veterans del NBTORRENT i ajudar de forma simbòlica a què el bàsquet en Torrent contineu creixent vos agrairíem que vos féreu socis. El cost és de 50€ a l'any.
Podeu fer-vos socis en la web o els dijous en el pavelló del Vedat.


Per a inaugurar aquesta secció os deixem una foto antiga, a vore si algú es pot reconeixer en ella.


Quedeu tots avisats. Ajuda'ns a fer mes gran el CLUB DE VETERANS DEL NBTORRENT. I si vols tirar una mà per a coordinar aquesta secció no ho dubtes, se valent!!