cròniques del 22-01-2011

SENIOR 1ª DIV. NACIONAL
Ágora Puerto de Sagunto 45 - NBTORRENT 58

NBTORRENT no dóna opció a Port de Sagunt
Retorn del NBTORRENT a una pista en la qual ha vençut en 4 de les seues últimes 5 visites, en aquesta ocasió amb Port de Sagunt lluitant per abandonar la part baixa de la classificació i afermar-se en la mitja taula. El fred va tenallar d'inici als locals, que es van quedar en sol 6 punts després del primer quart. Per contra, el quintet visitant va eixir molt concentrat, destacant la ratxa inicial anotadora d'Antonio Téllez (6-17). El 2º període va oferir més del mateix, amb un NBTORRENT molt agressiu en defensa i llançat en atac gràcies a la 'muñequita' de Jesús Ibáñez, els robatoris de Fernando García i els contraatacs d'Ernest Carles (18-38). Durant els restants 20 minutos, Port de Sagunt va estrènyer les dents i, en part gràcies a les distraccions i la relaxació dels visitants, va aconseguir retallar distàncies, però sense arribar a situar-se a menys de 10 punts.
També van destacar en les files torrentines Javi Santamaría, molt notable en atac però sobretot espectacular en intimidació i rebot, i els pivots Jesús Hidalgo i David Palencia que van suplir amb escreix la baixa per lesió de Gustavo Núñez. Especial esment per al júnior Yago Olivares, una de les més brillants promeses de la pedrera torrentina, que va debutar en partit oficial amb el primer equip.
Acaba així la primera volta del campionat amb un balanç de 7 triomfs i 6 derrotes per al NBTORRENT, la qual cosa li situa entre el sisè i el vuitè classificat i a sol 2 victòries del 4º. D'aquesta manera, les expectatives de cara a la segona volta són immillorables.

Mes imatges del partit en aquest álbum

SENIOR PREFERENT
Dptes Moreno Port de Sagunt 56 - NBTORRENT 57

Pendent de rebre la crònica

JUNIOR PREFERENT
Fertiberia Port de Sagunt 62 - NBTORRENT 61

Una injusta decisió en els últims segons ens va deixar sense la justa victòria. No obstant això, el que perdona ho acaba pagant, i és el que vam fer: perdonar.
Prompte ens vam destacar en el marcador fins a avantatges que van rondar els deu punts, i l'un darrere de l'altre els quarts es van anar repetint, arrancada productiva, avantatges de deu, i els locals que retallaven la diferència en el marcador en la segona meitat de cadascun dels quarts.
A l'últim, i a falta de quatre minuts, ells van aconseguir situar-se en avantatge per primera vegada en l'encontre. Fins al final, igualtat, precipitació a mig minut, una falta que ens posava un punt per davall a falta de cinc segons. Inexplicablement no es va donar continuïtat a una personal de tir que ens va deixar amb la mel en els llavis.
Ens va faltar experiència, fredor davall els cércols, un poc d'agressivitat en atac per a entrar en el bonus, però els nostres jóvens van jugar com no ho havien fet en tota la temporada, com un verdader equip.

CADET IR PREFERENT
Joventut Xabia 14 - NBTORRENT 70

Sens dubte el partit més senzill jugat pels nostres cadets en el que va de temporada davant un equip voluntariós però bastant limitat tècnica i tàcticament.Però varis són els aspectes positius a valorar en aquest partit. El primer, i al contrari del que va succeir la passada setmana a Ibi, és que es va jugar amb intensitat des del principi, amb el que el primer quart va acabar amb un 2-19. deixant clar el perquè de la situació en la taula d'un i un altre equip. El segon és que, malgrat les facilitats de la defensa contrària, sempre se cercava al company en millor situació, per la qual cosa va haver-hi nombroses i bones assistències, la qual cosa va portar al fet que la diferència en el marcador fóra creixent fins al 4-39 del descans. I la tercera és que la intensitat en defensa i atac no va baixar, la qual cosa va portar a un 8-50 al final del tercer periode i 14-70 al final del partit.
En definitiva bon partit davant un fluix rival, que ens ajudarà a encarar amb més moral el dur mes de febrer en el qual ens trobarem amb els rivals més forts.

INFANTIL IR PREFERENT
OAM L'Horta Godella 39 - NBTORRENT 44

Pendent rebre crònica

INFANTIL IR ZONAL
NBTORRENT 35 - IronHorse L'Alcora 72

Gran expectació abans del començament de lliga grup infantil zonal, quart contra el tercer classificat.
El primer quart es saldava amb 11-8, molt igualat i esperançador, il·lusionava a la graderia. El segon quart 15-15 la pressió dels dos equips i la igualtat quedava palesa en el terreny de joc, el NBTORRENT realitzà els dos primers periodes amb un joc bonic i d'equip que poques vegades hem gaudit de veure. En el tercer quart, l'equip visitant es desenganxa una mica i acaba 19-25 però la satisfacció de tots es reflectia en la cara.
La descomposició de l'equip en el següent periode fa que el contrincant despleguara el seu joc i acabara 19-39 un dur colp per a tots. L'equip deixà de coordinar en conjunto i la desesperació fa cometre errors i individualitzà a l'equip que deixa a la mercè de L'Alcora que fabrique jugades al seu antull.
El cinqué quart vam tornar a controlar una mica millor el joc 25-49 però la distància era ja molt gran per a donar-los abast. En el sisè solament marquem dos punts 27-61 i el partits es va trencar definitivament. Està clar que jugant en equip el NBTORRENT és mes fort i jugant individual és solament un grup que no sap el que vol.
Esperem millorar en la segona volta ,sense oblidar que som els quarts en la classificació

ALEVI TARONJA NP1
NBTORRENT 34 - Picken Claret 55

Els nostres xics van començar el partit convençuts que no guanyarien i això els va portar a relaxar-se i a jugar sense presses i sense ganes d'intentar ficar el nombre més gran de cistelles possibles, la qual cosa va fer que es recordaren dels entrenaments i feren jugades i passes assajats, encara que, com sempre, la cistella del pavelló no els deixara encistellar la majoria dels tirs llançats. Tot això els va portar a acabar el primer període guanyant de dos punts. Déu meu, anaven guanyat contra el segon de la taula, açò els va fer posar-se nerviosos i a partir d'ací van començar a perdre ocasions i balons el que els va portar a partir del segon període a començar a perdre punts i els del Claret a demostrar per què van segons en la taula. Les faltes personals contra els nostres xavals van ser, una altra vegada, el més destacat i esta vegada l'afició del pavelló es va fer notar més que altres vegades. Al final del partit no va haver-hi sorpresa, derrota del NBTORRENT per 21 punts. Per al pròxim partit en el desdejuni til•la, perquè es relaxen i ens sorprenguen amb una victòria a casa i davant del tercer de la taula.

ALEVI BLAU NP2
EMID Torrent A 53 - NBTORRENT 16

Partit molt complicat des del inici davant un equip dels més forts de la lliga i uns xiquets que porten jugant més temps que nosaltres. Tot i així el aleví va plantar cara des del inici amb contraatacs rápids i bones defenses on comprobarem com els xiquets començen a preocupar-se pel seu jugador i pels rebots. Als últims quarts la fortalesa física dels contricants i el nostre cansanci va fer que ens superaren.
Els xiquets continuen progressant i ens trobem en una bona dinamica on estic segur que conseguirem l'esperada primera victoria.