cròniques 14-05-2011

FASE D'ASCENS

Cadet IR Preferent
Apamar Maristas 65 - NBTORRENT 57

No va poder ser. Toquem l'ascens amb la punta dels dits, però al final, després d'una pròrroga, se'ns va escapar. De manera injusta, perquè dominem el partit durant 35 minuts amb avantatges de fins a 14 punts. Però el nostre dèficit en el rebot i un pèssim arbitratge en l'últim quart, ens van portar a l'empat i a la derrota final. Esment especial mereix l'arbitratge: enfadat és com et quedes quan veus que l'àrbitre és d'un pèssim nivell tècnic i et perjudica encara que siga sense intenció, com ens va ocórrer en el partit d'anada; però cabrejat és com et quedes quan veus que les decisions són a mala fe per a beneficiar descaradament a l'equip de casa, com ens ha ocorregut en el partit de tornada, especialment en l'últim quart, en el qual l'àrbitre ha agranat escandalosament a favor dels alacantins, no xiulant claríssimes personals, escandolosos passos o concedint triples amb els dos peus trepitjant la línia de 6,25 (estant el col·legiat a un metre de distància del llançador). Molt han d'agrair els de Maristas l'ascens a l'àrbitre.
El no ascens no pot entelar la gran temporada realitzada pels nostres cadets i cal felicitar-los per la intensitat posada en aquests dos partits de la fase d'ascens. I per a finalitzar, donar un enorme, un immens agraïment al nostre entrenador, Ximo, pel temps i l'esforç dedicat setmana després de setmana, dia després de dia, en els entrenaments i partits. Moltes gràcies Ximo.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Infantil IR Preferent
NBTORRENT 61 - València Bàsquet 44
JA SOM EQUIP D'AUTONÒMICA

Cap de setmana d'alegria i satisfacció per al club i per als infantils especialment.
Moments inicials al partit on tot estava per determinar, a causa de l'empat en el partit d'anada contra el València Bàquet a 58. La tensió i el nerviosisme positiu es palpava en l'ambient. Un equip com el nostre amb una afició com la qual vam tenir era per a eixir a mossegar al rival i portar-nos la classificació i l'ascens a Autonòmica.
Bé doncs, comencem el partit de forma molt tímida, sempre per davant en el marcador i amb les opcions sobre la victòria obertes per a tots dos equips. Final del primer quart, 3 a dalt. Açò no feia presagiar el que anava a ocórrer en els minuts i periodes següents.
En els 10 minuts següents, defensa fèrria per la nostra banda, robatoris de pilota, contraatacs, atacs posicionals amb moltes opcions i de nou defensa molt intensa. Tot açò va facilitar que en el descans la diferència fora de més de 20 punts. Ara faltava no baixar la intensitat, ni el ritme i controlar el partit per a guanyar el partit, i així ho vam fer, continuem esforçant-nos, lluitant i defensant com 'cosacos', deixant al València Bàsquet en una anotació fins al 7é període per sota dels 30 punts i nosaltres amb 54 punts. Últims minuts, partit decantat al nostre favor, però encara calia jugar l'últim quart, i vaja si ho juguem. Baixem els braços en els dos últims minuts el que li va permetre al València Bàsquet anotar 15 punts, mentre que nosaltres a causa de la relaxació i al fet que la diferència era tan significativa anotem encara així 9 punts. Deixant doncs el marcador en un 61-44 final, amb la classificació per a AUTONÓMICA sota el braç i amb l'alegria i la satisfacció pel treball ben fet eixim al centre del camp a celebrar-ho tots junts, jugadors, entrenadors i afició.
Però ací no va acabar la cosa, com bé apostem abans d'iniciar la fase d'ascens, si pujàvem a AUTONÒMICA ens tenyiríem tots el pèl de taronja i el nostre company jugador Álvaro de color negre. Després de la dutxa passe per la perruquería improvisada en la sala de juntes del pavelló i tots de color taronja, Álvaro de negre i l'entrenador Vicent de Blau. Foto de rigor i sopar d'equip.
Ara ens quedaria destacar a algú, però com podem fer açò si ha quedat demostrat que som un equip on l'aportació de cadascun val més que ficar 30 punts un només? Está clar llavors: gràcies a tots pel treball, l'esforç i la dedicació durant aquests mesos i com no destaquem sens dubte a l'afició. Va ser espectacular la manera d'animar-nos. Gràcies a tots.
El pròxim partit, el de semifinals d'anada, ens tocarà contra el CB Elda, al cap de setmana vinent ens tocarà de casa. Esperem veure de nou l'ambient d'aquest cap de setmana.

Mes imatges del partit en aquest álbum i en aquest altre

Aleví NP2
El Drac 39 - BC Mislata 55
El divendres passat es va viure al pavelló El Vedat un interessant partit aleví corresponent a la semifinal de la lliga NP València.
Gran equip el de Mislata, que va mostrar un joc molt coral en atac i molt intens en defensa.
El Drac va començar una miqueta dubitatiu i no va estar al nivell competitiu dels de Mislata i açò va suposar un parcial de 0 a 9 que va marcar tot el partit. A partir d'aquest moment els xiquets del Drac van lluitar fins al final par reduir l'avantatge del rival però era molt dificil.
Al descans es va arribar amb una diferència de vuit punts per als de Mislata, El Drac va eixir amb molt intensitat però es va abusar de les individualitats oblidant-se del joc col.lectiu i en equip típic dels torrentins, van haver massa accions sense passes i amb molts bots de baló, aquesta circumstància va afavorir la intensa defensa dels de Mislata.
Finalment, després una tímida reacció local el resultat final fou de 39 a 55.
Ara toca el partit de tornada a Mislata (segurament diumenge), on els del Drac intentaran lluitar l'eliminatòria fins al final.
Cal felicitar a tot l'equip del Drac que va lluitar durant tot el partit.

TROFEU FEDERACIÓ

Senior Preferent
NBTORRENT 63 - Biaxens Berenguer Dalmau 77

Segundo partit de copa i amb el mateix resultat. Partits ben jugats pels components del NBTORRENT però, com en el partit anterior, la poca capacitat dels col·legiats a complir el reglament ens fan eixir-nos del partit. No m'agrada comentar gens dels col·legiats però ho tenen molt fàcil quan en el camp tenen a gent jove. Ens hem enfrontat a dos equips veterans que contra la velocitat dels nostres no poden fer gens, però com es va comentar en el vestuari del primer partit, amb el veterà les faltes són faltes. Però a voltes semblen agressions que si els col·legiats no ho saben tallar anem arrugant el braç, t'entra por a penetrar i acabes perdent. El partit va estar guanyat des del primer minut, el resultat final no representa el que va passar en el partit. Vam tenir avantatges fins a de 10 punts, però que quan ells es van col·locar en zona i amb el que he comentat abans era impossible. Donar l'enhorabona a tots els jugadors, perquè portem junts dues setmanes i han fet dos partits genials. El dissabte contra l'Alcàsser esperem guanyar jugant a bàsquet.

Infantil Preferent
NBTORRENT 49 - Col·legi Alemà 31

Segona victòria passant moltes dificultats davant un rival que mai va donar per perdut el partit. Encara que erem millors i teníem mes qualitat, ens va costar molt ficar-nos al partit.
Aquest equip sap jugar mes del que està demostrant en aquesta Copa. Es veuen detalls de qualitat, tant individual com a col·lectiva, lleugera millora en els pases i en el moviment i conducció del baló. En canvi, en defensa no ha estat el seu millor partit. Falta de concentració i un poc descol·locats en algunes fases del joc. El que sí que cal destacar es el coratje que tots el jugadors posen, no donant un baló per perdut i ficant caràcter lluitador en tots el quarts jugats.