NBTORRENT.COM: Victor Hidalgo continua en A Coruña

Victor Hidalgo continua en A Coruña

Víctor Hidalgo, jugador que va donar els seus primers pasos al bàsquet en el nostre club, es consolida com un jugador important a la lliga Adecco Leb Plata.

Copiem açí noticia de Victor Hidalgo apareguda a la web solobasket:

Renovaciones en Coruña: Hidalgo y Lucas sellan su continuidad. Xavi López, segundo fichaje

Víctor Hidalgo y Javi Lucas continuarán vistiendo de naranja la temporada 2011/2012 en la Adecco LEB Plata.

Hidalgo que cumplirá 25 años el próximo 16 de agosto y 2,04 metros de altura llegó procedente del CB Promobys Tíjola, donde completaba un juego interior de lujo, acompañando a los pívots Rob Johnson, Nick Maglisceau y Ed Cage, quedándose a un paso del ascenso a LEB Oro.

El año pasado llegó en verano al Leyma Natura Básquet Coruña y fue incrementando sus prestaciones ofensivas y defensivas a lo largo de toda la temporada incrementando su peso específico dentro del equipo a medida que fue avanzando el año. Durante la temporada pasada Víctor consiguió 9,4 puntos y 3,8 rebotes de media durante la temporada.





Victor va apareixer pel Pavelló El Vedat de la má de Chus, actual jugador del nostre primer equip. Els seus inicis van ser un acostament al nostre sport dins dels equips de l'Escola Esportiva Municipal. Any a any va anar desenvoluptant-se tant físicament com tècnicament. Poc va tardar en destacar en els seus equips.

Sent infantil ja doblava amb l'equip cadet. En aquellos anys va ser peça important en l'equip cadet, entrenat per Faus Olmos, que va aconseguir jugar la fase d'ascens. I no va ser l'última vegada. També va ser fonamental la seua participació (i encara era jugador cadet) en l'ascens a autonòmica de l'equip junior entrenat pels germans Antonio i David Díaz.

Quan va ser Junior, l'acord de col·laboració entre el NBTORRENT i el Valencia Basket el va permetre competir amb jugadors de la seua alçada i del seu nivell. La seua progresió anava de la millor manera. Tant que el seu segon any de juvenil ja el va jugar sent jugador del Valencia Bàsket.

Un any després va tornar a vestir la samarreta del NBTORRENT. Era el seu primer any com a sénior i va disputar la competició de 1ª Nacional, sent un jugador vital en l'equip dirigit per Ismael Salguero que buscava consolidar-se a una categoría que estrenava.


Però aquesta competició es quedaba curta per al nivell de Victor. Al any 2005 va probar sort en terres manyes, primer al equip de la ciutat de Teruel i després al filial del CAI Zaragoza en lliga EBA. Tras aquestos dos anys va tornar a competir dins de l'ámbit de la Comunitat Valenciana. A la temporada 2007/08 de nou es va convertir en jugador del Valencia Basket, en el seu equip de lliga EBA però alternant entrenaments amb el primer equip, inclos disputant alguns minuts en partits de competició europea i completant la banqueta de l'equip ACB encara que sense debutar.

El Gandía va aportar per ell i el va fitxar com a jugador de rotació en el seu joc interior disputant la lliga LEB ORO, la segona divisió a nivell nacional per darrere de la ACB. L'inici de la temporada no va ser molt bó per a l'equip de Gandía. La situació esportiva va fer que Victor Hidalgo fora substituït per un jugador americà.

Setmanes després ja estava de nou jugant, cridat per Nacho Rodilla per a terminar la temporada en l'equip de Lliria a on va lograr uns grans números en anotació i rebots a la lliga EBA. Tot feia pensar que Victor anava a continuar a Lliria a la següent temporada, pero de nou un equip de lliga LEB pensava en ell. No va dubtar en anar-se fins a Tijola a jugar a la lliga LEB Plata en el 2009.

I per a la 2010-11 Victor va agafar de nou les maletes fins a la llunyana A Coruña. Pareix que en terres galegues Victor ha trobat un bon lloc per a continuar jugant al bàsquet. La seua renovació amb l'equip corunyés li permet mantenir-se en l'elit del bàsquet espanyol.

Però lo millor de Victor ho té com a persona. La seua alegría l'acompanya a on vaja. Totes les persones del nostre club que han compartit algún moment amb Victor li recorden amb gran afecte.

Des del NBTORRENT volem desitjarle a Victor la matjor de les sorts en la seua carrera esportiva.