NBTORRENT.COM: cròniques del 22/10/11

cròniques del 22/10/11

Senior Nacional
El Pilar 69 - NBTORRENT 63
Les noves i luxoses instal.lacions del quartell general del malvat Pilaf acolliren aquest partit entre dos rivals directes en la lluita per la bola de drac. L'exèrcit blau i l'equip taronja ofriren un primer quart ple de punts i carreres, 21-23. Desgraciadament, ací es terminaren l'encert i l'alegria, deixant pas a un partit molt intens però amb poques cistelles. Una prova: el parcial d'inici del 2on quart era de 0-1 després dels cinc primers minuts. Al descans, 32-29.
Els hòmens del Pilaf començaren el 3er quart molt millor que els torrentins i prengueren un cert avantatge que es pogué esvair amb 42-40 i contraatac visitant, finalment fallat, la qual cosa aprofitaren els locals per a agafar un poc d'aire, 48-40. Malgrat això, els torrentins consumaren la remuntada 49-50 amb un triple i una safata de Ramon Català (els seus cops i el seu cap d'acer a tots impresionen sempre), amb 8 minuts encara per davant. Els de blau no trigaren pas gaire en respondre i amb dos triples i un parell de cistelles fàcils producte de petits errors defensius, tocaren el dos al marcador definitivament.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Senior Preferent
La Pobla 64 - NBTORRENT 65
Gràcies!espectacular, d'infart. No hi ha apel·latius per al partit que es va viure el dissabte a la Pobla de Vallbona. Comencem com la setmana passada: bé en defensa i fent bons atacs contra una defensa individual molt agressiva, acabant el primer període 18-24. Aqueix avantatge anava pujant minut a minut. Però com va passar la setmana passada l'entrenador rival ens col·loca una zona tancada. Nosaltres, sabent aquest, els entrenaments de la setmana es van basar en la forma d'atacar aquesta zona. Amb el que no comptàvem era que el nostre center, el gran "Pit", havia d'anar-se amb l'equip nacional. Però com deia al principi, tenim un equip GRAN que en comptes d'arrugar-se amb el joc interior del rival i que mancant de set minuts anàvem set a baix, ens vam reposar. Amb ganes s'aconsegueix tot. Gràcies xics, gràcies afició. Per una vegada la sort va estar del nostre costat i la pilota no va voler entrar en el nostre cèrcol en l'últim segon per a guanyar el partit d'un punt.

Junior Preferent
Maristas 59 - NBTORRENT 66
Veníem de jugar un partit molt cómode i ja sabíem que no tots anavan a ser iguals. Tot al contrari, ja que aquesta victòria va ser molt sofrida. Partit descontrolat durant els 40 minuts. No vam saber portar el ritme de joc adecuat. Quan ens anaven de 8-10 punts en el marcador, els nostres error permitíen que l'equip rival es posara de nou en un marcador estret. Els dos primers quarts van ser continuament error darrere d'error. A l'inici del tercer periode vam mostrar una millor cara però errors en els nostres atacs van permetre que ells anotaran molt fàcil al contraatac. Mancant 5 minuts van trencar de nou el partit amb una renda de 12 punts que ens va donar la victòria final. Molt que treballar per aconseguir la identitat d'equip que volem.
Mes imatges del partit en aquest álbum i en aquest altre

Cadet IR Preferent
NBTORRENT EL DRAC 87 - Puerto de Sagunto 36
Va començar al temporada per als nostres cadets amb un bon partit davant el Port de Sagunt, equip amb bona presència física però al que els nostres van superar al llarg del partit en totes les facetes del joc. Els primers minuts van ser igualats, fins que el nostre domini del rebot i una bona defensa ens van disparar en el marcador a un clar 23-7 al final del quart.
El segon quart va continuar en la mateixa tònica: bona defensa i domini del rebot en tots dos taulers, la qual cosa va fer que la diferència arribara fins al 41-14 al descans. La tranquil·litat en el marcador va permetre al nostre entrenador fer continues rotacions dels 12 jugadors sense que el nivell de joc baixara, per la qual cosa la distància va anar fent-se cada vegada major fins al 66-29 del final del tercer periode. I poques novetats en l'últim quart arribant-se al final del partit amb la màxima diferència de 51 punts: 87-36.
En definitiva, victòria clara i plàcida que ens deixa molt bones sensacions per a afrontar les pròximes jornades en les quals, segur, ens trobarem amb equips de més entitat.

Cadet IR Zonal
NBTORRENT 61 - C.B. Requena 35
Primer partit de la lliga regular i primera victòria. Els de Requena es presentaven
amb 6 jugadors de 9 que posseeix, amb el que era d'esperar que amb el temps es cansaren i
anaren cedint. De totes maneres el NBTORRENT sempre va estar per davant i es va mostrar
superior. Pedro els va donar clares instruccions de ser ràpids en defensa i atac per a cansar
abans al rival, i el que va aconseguir és tenir un equip menys despistat i més centrat en el
partit. Açò és fonamental, doncs en els partits de pretemporada es va poder veure molt
relaxe i falta de tensió que ara es va millorant. Dos tipus de joc usats en atac: traslladant la
pilota per a dalt cercant penetració i una altra recolzant-nos en l'altura dels nostres pivots.
Una part final del partit per a provar sense risc esquemes de joc.

Infantil IR Autonòmic
C.B. Alginet A 85 - NBTORRENT EL DRAC 38
Dura derrota contra l'actual campió autonòmic. Aquest partit ens dóna l'objectiu d'aquesta temporada, mantenir la categoria .Un partit que tècnicament i estratègicament va ser més igualat del que puga semblar pel resultat, amb una negació de cara a la cistella tant en el joc com en els tirs lliures per part del NBTORRENT que ens va fer inferiors cada minut que passava.
El NBTORRENT EL DRAC ho té tot per a ser un bon equip però el temps corre en contra seua, uns jugadors que estan traient el talent a marxes forçades i potser la pressió en els primers partits estiga deixant petjada, segurament amb el transcurs dels partits s'assentaran, corregiran i maduraran, una victòria la setmana que ve pot ser el punt de reflexió perquè ens alliberem de la pressió i juguem al nivell que tots sabem que tenen.
La frase del partit: El reconèixer els nostres errors és un bon inici per a millorar.

Infantil IR Zonal
Mislata BC B - NBTORRENT
Clara millorança i decepció pel resultat. Ja es veu circular més la pilota i sobretot ja es veu més atenció en defensa on els xavals del NBTORRENT han estat més atents als atacs del Mislata. També s'ha vist més velocitat en atac, que a voltes era excessiva, per la qual cosa cal seguir treballant. Assegurar aqueixes cistelles fàcils, evitar anar un solament contra tota la defensa, pujar la intensitat en defensa, Açò es veu que s'està fent i caldrà seguir un esglaó més.
I respecte al resultat, dir que a ningú dels quals portem els comptes ens ixen que en l'últim vuitè, excessivament llarg, ens remuntaren d'estar NBTORRENT cinc a dalt a perdre per un, però l'acta així ho reflecteix. La màgia del básquet.

Aleví NP1
C.B. Camp de Tùria Bétera 10 - NBTORRENT EL DRAC 60
Inici de temporada amb victòria, els nostres van eixir una miqueta desconcentrats però de seguida va apretar les dents i començaren a marcar les diferències.
Cal destacar la intensitat i fam que van mantindre els jugadors torrentins al llarg de tot el martit malgrat la gran distància que separava ambdós equips.
Al nostre equip encara li falta molt de treball, cal millorar molt per a estar al nivell dels millors sobre tot defensivament però aquesta és una bona manera de començar