NBTORRENT.COM: cròniques pretemporada (2)

cròniques pretemporada (2)

Senior Nacional
02/10/2011 Lliga Valenciana, 3ª jornada
NBTORRENT 59 - C.B. Morvedre 65
Tots dos equips amb baixes, van començar anotant més que defensant (1er quart, 21-21). A continuació els torrentins es van animar una mica gràcies als contraatacs d'Antonio Téllez i al recital de moviments al pal baix d'Albert Roig, però dos últims minuts de mala defensa en zona van permetre als saguntins remuntar el desavantatge a força de triples i segones opcions (descans, 36-35). El 3er quart es va iniciar amb intercanvi de canastres fins que, primer, la defensa individual, i després en zona dels visitants se'ls van ennuegar als locals. Moment triat pel aler saguntí J.V. Carrión per a justificar la seua fama d'executor. Morvedre va obrir i va saber mantenir una bretxa en el marcador que finalment els locals no van poder recuperar en els últims minuts.
Es va acabar la lliga valenciana per al NBTORRENT. En tots els partits s'han vist brots verds, però la inconstancia en el joc, la falta d'intensitat defensiva en certs moments i l'absència dels seus homes més alts han sigut obstacles insalvables en aquests primers partits. No obstant açò, encara queden molts mesos per a millorar i les esperances i la confiança de l'equip segueixen intactes a l'espera del debut de lliga dins de 2 setmanes.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Infantil Autonòmica
30/09/11 Amistòs
NBTORRENT 50 - N.B. Xàtiva 50
Si volen veure 8 partits en u, acosten-se i vegen jugar al nostre infantil autonòmic.
En els 8 períodes de 5 minuts que té un partit podran disfrutar de 8 partits diferents
sense moure’s del seu puesto: partits ràpids, lents, emocionants, avorrits, amb lesions,
faltes de qualsevol tipus, jugades de NBA i altres de prebenjamí; passes tipus selecció
espanyola i altres de arreplegá de melons; i si es creien que no podria haver-hi més, este
equip fins i tot oferix empats. No poden perdre’s esta oportunitat, este equip els oferix
una oferta de 8x1 per temps limitat (esperem).
Esta vegada nostres xics es van enfrontar a casa amb el Xàtiva un equip de
categoria “inferior”. I resumint el partit perquè la crònica no siga massa llarga, la faré
esquematitzada per períodes:
1- molta exigència de velocitat en l’atac, falta espavilar-se, 3-6 perdem.
2-errades en els passes, comencen a fallar en els tirs 10-11.
3-moltes errades en tir, el compensen els robatoris i els rebots 17-16.
4-bon contraatac dels verds, pugen el baló molt ràpid 17-26 moltes errades en defensa.
5-robatoris i bona pujada de baló, s’han canviat els papers i han aconseguit frenar l’atac
verd, remuntada 30-31.
6-en quant els deixes córrer ens esclafen, quan corren els nostres remuntem 34-41
7-cansament pel ritme 42-46
8-molta velocitat, nervis, emoció, empat a 48 i prorroga.
9-l'equip taronja d’11 tirs fa 10 errades, empat i final a 50
La frase resum del partit per part de l’entrenador “Volem fer més del que sabem i podem"