NBTORRENT.COM: cròniques 18-12-2011

cròniques 18-12-2011

Senior Nacional
NBTORRENT 69 - A.B. Almassora 59
Partit decissiu on els dos equips es jugaven alguna cosa més que anar-se'n contents de sopar de nadal. Els locals varen començar molt entonats en atac i a base de triples es ficaren 23-16 i amb la sensació de què el partit havia de trencar-se amb una petita espenta més. No obstant, el 2on quart fou pobre en joc i anotació (parcial 5-5 després de 7 min.) i tot quedà per a la segona meitat (33-28).
En el 3er quart Almassora anà entrant en partit poc a poc i a falta de 3 minuts no només aconseguí remuntar sinò que gaudí un petit avantatge en el marcador (42-47). La crisi dels hòmens de Juanlu Ruiz no tingué doloroses conseqüències i abans d'acabar el període Almassora tornava a estar per baix. En els últims minuts de l'ultim quart els castellonencs ho ficaren tot per a aconseguir la remuntada definitiva, quedant-se a només 2 punts de restablir la igualada en el tanteig, però els torrentins mantingueren la calma i fins i tot aprofitaren per a guanyar amb una bona diferència de punts que potser cobren gran importància en cas d'empat en la classificació final entre ambdòs equips.
Álex Corona i Gustavo Núñez despediren el 2011 marcant-se un dels seus millors, sinò el seu millor, partit de la temporada. Esperem que continuen en estat de gràcia després de les vacances nadalenques. No pogueren jugar Chus Hidalgo ni Jose A. Rodríguez, però es preveu que ja estiguen en plenes facultats per a la propera jornada, el diumenge 8 de gener a les 18'30 en Mislata.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Senior Preferent
NBTORRENT 60 - Peñíscola Hotel Los Delfines 67
Partit que et deixa un mal sabor de boca: no va haver-hi la fluïdesa que s'hauria d'haver imposat contra un rival que, encara sent bastant veterà, van saber portar en tot moment el ritme del partit. El nostre joc interior en atac, i més en defensa, feia aigües. El joc exterior nostre anava a ratxes i mai vam poder trencar el partit. També reconec la meua culpa i no em cauen els anells per açò. Però també vull que els jugadors que es van enfadats per jugar poc o molt poc, i els quals juguen més també, que facen en aquestes dues setmanes de no jugar reflexió (perquè no sempre cal veure les fallades dels altres i mai veure les meues). Senyors, açò és un joc per a gaudir i no per a discutir. Espere que passeu un bon nadal. I donar-li una forta abraçada a PASKU perquè va ser un moment dels pocs que he viscut dins i fora de la pista tan dramàtic. Espere tenir-te prompte pujant la pilota.

Junior Preferent
NBTORRENT 81 - A.B. Almassora 63
Set derrotes consecutives eren massa. L'equip no volía una vuitena. A més, vam aprofitar que per primera vegada en tota la temporada teníem a mes de 10 efectius per a afrontar el partit. I açó va ser clau per al desenvolupament de l'encontre. L'inici va marcar tota la dinàmica de la resta de partit. Vam eixir molt aplicats en defensa, amb molta pressió a la llinea de pase, aprofitant les pérdues de baló del rival per a córrer. Un gran esforç físic que no sería posible sense una banqueta plena de canvis. En el segón quart vam pasar moments de baixada física, es lo que té no estar acostumat a competir amb aquest ritme. Però tras el descans de nou vam mostrar les ganes que tenía tot l'equip per a portar-se una victòria còmoda. Varis jugadors per damunt de la decena de punts i sobre tot destacat el treball col·lectiu en defensa. Esperem que tras el parò per Nadal puguem seguir amb aquesta bona dinàmica.
Mes imatges del partit en aquest álbum i en aquest altre

Cadet IR Preferent
C.B. L'Horta Godella 79 - NBTORRENT El Drac 86
Partit tremendament competit a Godella, ja que, encara que els nostres van ser quasi tot el partit per davant, els de Godella no es van donar mai per vençuts i fins al final van lluitar per aconseguir la victòria. Els dos primers quarts van ser d'una gran igualtat i, encara que disposàvem de lleugers avantatges de 5 i fins a 7 punts (20-25 al final del primer quart i 23-30 al començament del segon), els de Godella de seguida responien i igualaven el marcador, com ho demostra el 43-45 del final del segon quart.
L'inici del tercer periode va ser el de l'enlairament dels nostres, recolzant-se en una bona defensa zonal que s'ennuegue als rivals, arribant a un clar 55-70 al final del quart. Però l'inici de l'últim ells van tenir una molt bona reacció i, recolzant-se en la seua superioritat en el rebot que els donava segones opcions, van remuntar fins al 73-79 mancant pocs minuts. Però els nostres no es van posar nerviosos, van redoblar el seu esforç defensiu i van gestionar molt bé el temps fins al 79-86 final.
Important triomf en una pista difícil de la qual pocs van a eixir victoriosos. I si en altres ocasions he criticat als àrbitres per la seua falta de capacitat tècnica i el dubtós d'algunes de les seues decisions, aquesta vegada he de felicitar al col·legiat: bona capacitat tècnica xiulant totes i cadascuna de les infraccions, amb pocs errors i si els tenia repartits; dels millor que he vist en aquests anys de "infantil" i "cadet" que porte recorreguts els pavellons de la nostra Comunitat. I finalment, enviar una gran abraçada a "Pascu", que aquest dissabte va caure lesionat en el partit que disputava amb el sènior . ÀNIM PASCU!!

Cadet IR Zonal
FDM Moncada 65 - NBTORRENT 29
Pendent de rebre crònica

Infantil IR Autonòmic
NBTORRENT El Drac 59 - C.B. Alginet 72
Derrota anunciada contra el líder i invicte d'aquesta categoria, però una derrota constructiva i positiva: hem millorat en el resultat i portem dos partits de tornada amb un marcador de 59 punts. El primer partit de la segona volta contra Montemar guanyem de 59-50 i el averats al nostre favor, el segon partit 59- 72 contra Alginet. Un enfrontament seriós per part dels dos equips, que va sorprendre a tots per l'actitud dels jugadors; ens plantem bé en el terreny de joc, però els dos factors més importants, tirs lliures com la falta d'encert en la finalització de les jugades va fer que el NBTORRENT, més per la falta d'encert de l'equip que pel bon joc del contrari perdera al final l'encontre.
Hem donat un salt de qualitat respecte a l'anada i mirem el futur amb esperança per a mantenir la categoria i així poder culminar el treball que demostra que l'única cosa que faltava era (temps) perquè aquest equip assimilara, desenvolupara i executara tot l'après.
Est és el camí per a afrontar els pròxims partits amb confiança i el (temps) ens posarà en el nostre lloc.
FRAS DEL PARTIT: Els grans treballs no són fets per la força, sinó per la perseverança.

Infantil IR Zonal
NBTORRENT 64 - C.B. Massamagrell 79

Aleví NP1
NBTORRENT 69 - C.D. Calasanz 43
Partit molt important el que es va disputar dissabte passat davant d'un rival directe, el CD Calasanz 'A', un equip molt compensat a pesar de no tindre altura. El NBTORRENT, va estar a l'altura i no s'havia complit el primer minut quan 2 triples de Mario van advertir a l'equip rival que els seria molt complicat el poder guanyar l'encontre. Una grandíssima defensa pels nostres i eixides molt ràpides cap al cércol contrari feia que al descans guanyara el NBTORRENT per 41 - 24.
Després del descans, més del mateix, una ordenada i intensa defensa davant d'un equip disciplinat i que sabia en tot moment el que volia, però un incomensurable Jovi (27 punts) i entrades perfectes per part d'Alex Martínez i Pedrito Bustamante feien que la distància en el marcador final reflectira la màxima de 69 - 43.
El NBTORRENT va actuar com un verdader equip compacte i seriós, i fa encimbellar-se al primer lloc de la classificació als nostres amb 7 victòries i 1 derrota.

Aleví NP2
NBTORRENT El Drac - Mª Auxiliadora
Partir que es plantejava més complicat del que va ser. Tot va ser gràcies a la concentració en defensa de la majoria del xiquets que va fer que l'equip contrari no anotara fins a la fi del segon quart. La única nota negativa de l'encontre va ser l'excesiva relaxació del jugadors als últims dos quarts. Encara que no m'agrada fer-ho tinc que destacar el gran partit que va realitzar Alex Baviera, sempre concentrat i en un papel molt important en l'anotació.
Bon nadal a tots i tornarem a disfrutar del basquet amb els més menuts al mes de gener.

Benjamí NP2
CD. Montesión 8 - NBTORRENT El Drac 19
Quinta victòria dels Benjamins NB TORRENT El Drac en el que va de temporada que fa que tots els seus partits es compten amb victòries.
S'enfrontaven davant de Montesión, un rival prou fort i de gran estatura, però això no va fer que els nostres s'acovardiren, tot al contrari, una grandíssima defensa en el segon quart va fer que el parcial de 0-10 fora concloent i va fer que a partir d'ací l'equip estiguera més tranquil.
Felicitar a tots els components de l'equip que gràcies a la seua il·lusió, entrega i camaraderia fa que s'hagen guanyat perfectament el torró d'este Nadal, i felicitar el suport incondicional de la grada.