NBTORRENT.COM: cròniques del 10/12/11

cròniques del 10/12/11

Senior Nacional
Agora Pto. de Sagunt 76 - NBTORRENT 61
Puerto començà a tope 12-2 però els torrentins no anaren a Puerto a fer turisme i ràpidament tornaren el parcial d'inici fins arribar a 15-15. La defensa al límit dels locals significà que es carregaren de faltes alguns dels seus homes més importants. El segon quart també estigué molt igualat i acabà 33-28 amb tot per decidir encara.
Però es repetí l'història del primer quart i Puerto ficà la directa de la mà del seu veterà base (massa respectat per la parella de jovenets àrbitres que xiulà) i en mig quart deixà el marcador 44-28. I una altra volta els torrentins feren allò que en els primers partits no feren, és a dir, ficar-ho tot en la pista per a crèixer des de la defensa. En el mig d'aquesta lluita, ja en l'últim quart i desgraciadament per els interessos taronges, aparegué la figura del triplista Guillem López, autor de 5 triples en aquest quart, encara que per la seua escasa participació en els tres quarts anteriors semblava que no hi estava en el partit. Així doncs el marcador final no és representatiu de la igualtat que existí entre els dos equips al llarg de 34 minuts.
Per part dels torrentins destacaren Gustavo Núñez, Álex Corona i Raúl Llácer.
Mes imatges del partit en aques álbum

Senior Preferent
Dptes Moreno Pto.de Sagunt - NBTORRENT
Si haguérem de definir el partit del dissabte seria: "no podem competir amb set jugadors". Es pot jugar, però no competir. Érem vuit però la mala sort que en el primer quart Pascu es va fracturar l'ungla del peu i no va poder continuar. Però sempre cal traure alguna cosa positiu dels partits: els xavals van intentar donar una mica més del normal i mantenir el resultat. Però com he dit al principi les forces no arriben, la ment es bloqueja i el que durant 35 minuts ho fas bé en cinc perds tot. També dir que jugàvem contra un equip molt equilibrat en totes les posicions i amb tiradors que a qualsevol distracció te la ficaven de dues o de tres punts. Ara ja comença la nostra lliga, no sabem si dissabte o diumenge,però el Penyiscola és dels equips que hem de guanyar. Espere comptar amb onze, ja que tenim un nou fitxatge per la lesió de Ferrán que va per a llarg. Us anime a pujar al pavelló i animar a aquest equip, que encara perdent cinc partits seguits crec en ells.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Junior Preferent
Fertiberia Pto. Sagunt 58 - NBTORRENT 46
L'equip portava una dinàmica molt bona, encara que els resultats estaven lluny de reflectir-ho. Aquest partit va tancar aquesta bona trajectoria. Mal inici de partit, totalment desubicats a la pista. El rival ens guanyava en tots els 1x1 y la seua superioritat física feia la resta. El marcador es possava molt a favor dels locals. Tras el descans vam millorar en defensa, sobre tot en el rebot. I en atac van ser mes agressius davant la defensa en zona rival. Vam aconseguir guanyar els dos últims quarts, però la distància era molta i no vam poder recuperar mes. Esperem que per al pròxim partit recuperam mes efectius i açó ens done mes força per a tornar al camí de les victòries.

Cadet IR Preferent
NBTORRENT El Drac 96 - Amics Castelló 64
Pendent de rebre crònica

Cadet IR Zonal
NBTORRENT 50 - C.B. Xirivella 58
Partit amb falta d'intensitat per part dels jugadors del NBTORRENT. Els dos equips estaven bastant igualats en el seu potencial, però major rapidesa, consistència i ganes en el joc dels visitants van fer que ells es portaren la victòria. El partit va començar bé per als locals col·locant-nos amb un 12-4 d'eixida que mostrava que podria ser la tercera victòria dels locals, però no va anar així. Les fallades fonamentals van estar en les transicions. Tant en atac com en defensa les transicions van ser lentes. Ni aprofitem possibles contraatacs i per contra els de Xirivella van realitzar diversos contraatacs seguits que, al final, van ser els que van trencar el partit, perquè la resta va ser bastant igualat. L'atac en estàtic no va ser mal del tot, però la defensa i, sobretot, el rebot va ser inconsistent. Dóna la sensació que els locals fugen del cos a cos, i açò és un esport de contacte. Cal eixir amb les piles posades i ser més ràpids en defensa i atac. Açò és el que toca treballar.