NBTORRENT.COM: cròniques 14/01/2011

cròniques 14/01/2011

Senior Nacional
NBTORRENT 80 - Coarce E.B. Vila-Real 69
Partit jugat en mig d'un ambient més que gelat. Intercanvi de cistelles inicial (8-8) i els locals que comencen a agafar un xicotet avantatge, Aquest avantatge perdurarà entre 2 i 7 punts fins al descans (37-32). La principal novetat al llarg de la segona meitat fou el canvi a zona 2-3 dels castellonencs. Els torrentins no tingueren el dia des de la llínia de 3, però seguiren mantenint-se amunt gràcies a l'excel.lent joc col.lectiu i a l'encert d'Àlex Corona. A pesar de tot, el partit no es trencava i l'avantatge local oscilava sense arribar mai als deu punts. Els minuts finals foren de gran intensitat. Les faltes començaren a ser un problema per als visitants, molt carregats els pívots sobretot. A falta de 3 minuts, dues recuperaciones consecutives del capità torrentí Antonio Téllez, la segona finalitzada amb cistella i tir adicional, foren quasi definitives. Vila-real ho intentà a la desesperada però sense èxit.
Així doncs, tercera victòria consecutiva dels hòmens de Juanlu Ruiz al pavelló El Vedat, remuntant un inici de temporada prou gris. Amés dels ja esmentats, també cal destacar entre l'aportació dels pívots Raúl Llácer i Rudi López, així com al base Ramon Catalá, aquest últim potser en el seu millor partit des de que forma part del club torrentí.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Senior Preferent
NBTORRENT 55 - C.B. Massamagrell 65
Un altre partit més perdut. Tinc ganes de deixar aquesta ratxa negativa de partits, l'equip ho mereix, ja són moltes derrotes consecutives. Encara que en els entrenaments es treballa bé, és arribar el partit i fer-se el cèrcol xicotetíssim. Aconseguim tirs i penetracions però no entren! Què podem fer? Si fóra cosa de tirar a l'entrenador per la mala ratxa, no faria falta, ja m'hauria anat. Però crec que no és per açò. Hem de traure a aquest equip d'aquest fons entre tots i crec que podrem.
El partit va estar disputat. I menys el primer quart, que l'avantatge seu va ser de 8 punts, els altres va ser solament una cistella d'avantatge: un periode seu i altres dos nostres. Venien amb cinc partits guanyats i nosaltres intentàvem córrer. Però no podia ser. Moltes fallades, massa. Quan aconseguíem posar-nos a dos punts, teníem les fallades i les presses. I ells aconseguien una altra vegada la seua renda. Ni tan sols els tirs lliures obstaculitzen: fallem deu i açò en la nostra situació no es pot permetre. Alguns tiraven la culpa als col·legiats, i algun es va anar del partit per ells. Però aquesta no és la nostra guerra. Nosaltres hem de guanyar si existeix aqueixa paraula! Guanyar per tots i en primer lloc per aquests xavals. Sabíem que anava a ser un any dur, però no tant. Aquesta setmana acabem la primera volta a Benicarló, un altre de la nostra lliga. Cree i va confiar que els xavals van a donar tot per guanyar i aconseguir una victòria que ens done ànims a tots per a la segona volta.

Junior Preferent
NBTORRENT 75 - C.B. Lliria 65
Tercera victòria consecutiva, i açó es de destacar pel com ha anat la temporada. L'equip millora cada setmana i el resultats arriben. Encara que en el partit d'aquesta jornada no hem mostrat ni de prop el nostre millo joc. Partit molt incomode a on només en l'últim quart hem trobat la confiança per a portar-nos el triomf. Durant els tres primers periodes la iniciativa era dels visitants. La nostra pressió no surtía efecte, la defensa s'ofegava en el 1x1 i en atac dependíem molt del bot per a circular el baló. Anavem a ratxes però mai manant en el marcador. Per sort, tot va canviar en els últims deu minuts. L'equip va donar un par endavant en defensa, ja no permetíem penetracions fácils, encara que el seu encert exterior va ser molt alt. I en atac van recuperar l'agressivitat d'altres partits. Vam mostrar un joc mes directe, aconseguint punts de penetracions i sobre tot des de la llinea de tir lliures. L'encert de tirs lliures va ser clau per a obrir bretxa al marcador i tindre un final de partit mes plàcid. A la fí nova victòria que suposa entrar definitivament en la part mitjana de la classificació. Ara a mantenir aquest nivell.

Cadet IR Preferent
NBTORRENT El Drac 86 - C.B. Benicarló 41
Els nostres van eixir freds i confiats per la diferència en la classificació i així, els primers minuts van ser de desencert per tots dos bàndols, fins que els nostres xics van despertar i amb un parcial de 22-4, es van anar al final del primer quart amb 26-8. El segon quart va continuar amb la mateixa dinàmica per a acabar amb un 49-16. L'inici del tercer periode va ser un calc del primer, és a dir, els nostres freds i desconnectats, aconseguint la primera cistella després de diversos minuts del quart, i a meitat del mateix van tornar a reaccionar per a acabar 64-24.
I fins al final de 86-41 poc més que explicar d'un partit davant un dels equips pitjor classificats en la taula.

Cadet IR Zonal
NBTORRENT 58 - C.B. La Pobla 51
Objectiu complit. Victoria del NBTORRENT contra un rival directe. Aquesta vegada també dic que el marcador no reflecteix la diferència marcada per tots dos equips, doncs en finalitzar el tercer quart el marcador era de 48-26, però un quart final de 10-25 fa que es maquille el marcador per als visitants on s'ha demostrat que el NBTORRENT ha sigut netament superior a La Pobla. Es veia jugar un equip contra una barreja d'individualitats, on el 18 de La Pobla va fer la meitat dels punts del seu equip. Però El NBTORRENT va ser fidel al seu joc i es va desenganxar quart a quart del seu rival amb un bon atac i bona defensa encara que una mica fluix en les transicions d'atac on aquesta vegada, sobretot en l'últim quart, es van perdre pilotes que habitualment no es perden. La “pajara” del tercer quart aquesta vegada no va existir, però es trasllade a l'últim quart, però cal admetre que es veuen clares millores en l'equip. Esperem que després d'espentar la “pajara” a l'últim quart, en pròxims partits la traguem ja fóra.

Infantil IR Autonòmic
C.B. Genovés - NBTORRENT El Drac
Metamorfosi d'un equip que en la segona volta juga de manera descarada, davant qualsevol equip que se li pose davant. Va començar el partit a un ritme vertiginós que denotava que els dos equips volien guanyar, als primers quarts la igualtat dels dos contrincants quede patent en el marcador, però a poc a poc el NBTORRENT es va ser fent amo i senyor de la situació demostrant la qualitat que se li suposa.
No es pot destacar a cap jugador perquè seria injust, tots van jugar a un gran nivell d'equip, individualment cadascun deixá el seu segell de qualitat, rebots, assistències, taps, cistelles, Un bloc que demostra que tot el treball que han realitzat durant la temporada és ara el moment de gaudir. Rapidesa, moviment, precisió i assistències són unes de les armes que millor han sabut utilitzar i desenvolupar, enhorabona i a seguir la línia traçada per a la victòria.
PD: Avui s'ha vist a un equip amb les idees molt clares per a aconseguir l'objectiu.

Infantil IR Zonal
Picken Claret - NBTORRENT
Pendent rebre crònica

Aleví NP1
FDM Moncada 40 - NBTORRENT-ESCOLA EL DRAC 71
Tornem a la competició després de les vacances nadalenques i ens va costar molt trobar el nostre ritme, de fet només el trobarem en el tercer i quart periode. Blanets en defensa i poc actius en atac, només aconseguiem ventaja en el marcador gràcies a la nostra superioritat física i tècnica. El partit es va endurir a poc a poc i els nostres preferien queixar-se abans que posar-se al nivell de tensió que requeria el partit. Cal seguir treballant i millorar com a equip i com a jugadors.Bon partit d'Àlvaro Cervera i Adrian Rabasa.

Aleví NP2
EMID B 27 - NBTORRENT El Drac 32
Partir marcat per les baixes de l'equip, entre el jugadors que reforçaren el aleví d'autonómica i les ausències i lesions ens plantarem al pavelló amb el mínim d'efectius. El partit va començar be per a nosaltres i ens ficarem per davant, pero les forçes dels xiquets tenien un límit i es sumaren les lesion de Patricio i Alex que van fer que jugarem dos quarts en quadre. Ells evidentment l'aprofitaren i ens agafaren al marcador. Per fortuna recuperarem aquestos jugadors per a la segona meitat i , gracies a un gran esforç dels xiquets, el partit es va decantar del nostre costat.
Per motius de calendari no tornarem a jugar fins a finals de febrer, però continuem aprenent i millorant dia a dia.