NBTORRENT.COM: cròniques 21-01-2012

cròniques 21-01-2012

Senior Nacional
Basket Sagunt-Morvedre 78 - NBTORRENT 69
Els torrentins escomençaren més entonats que els locals (11-19) però a base de triples la cosa s'igualà prompte (23-22). Ningú dels dos equips defenia excessivament i s'arribà al descans 42-37. Aleshores l'arbitratge es capgirà radicalment i els carregadíssims jugadors locals apenes feren, o al menys els xiularen, un parell de faltes en tota la segona meitat, al contrari d'allò que succeïa en l'altra meitat del camp. Tot i això el partit va continuar molt igualat amb els locals sempre per davant, principalmente gràcies a l'absolut domini del partit i l'encert del seu base. A falta de 5 minuts els torrentins aconseguiren remuntar 59-60 en un excel.lent moviment de Gustavo Núñez, però aquesta situació només es mantingué uns segons perquè a continuació Sagunt respongué amb cistella i tir lliure de regal i a partir d'ací la falta d'encert en el tir dels torrentins i una bona sèrie final de triples dels locals suposaren la fi de l'encontre.
També cal destacar entre els torrentins a Raúl Llácer.

Senior Preferent
Benicarló 60 - NBTORRENT 61
Victória molt important per a la moral del grup. El partit va començar bastant bé per als nostres interesos. Pero prompte es va capgirar i el locals es van anar en el marcador. Setze punts de diferencia en el descans, i fins déneu en algún moment del partit. Però el tercer quart va ser clau. La nostra defensa va millorar molt, sent durs en el rebots i furtant balons. Per fí podíem correr i aixó ens va ficar de nou per davant en el marcador. L'últim quart es preveía molt ajustat. I així va ser. Només a un minut perdíem de 2 punts. Una falta antiesportiva del locals ens posava de noy per davant. Ells van igualar de nou el marcador a falta de 12 segons. Carlos Gras va rebre personal a només 4 segons del final. Va anotar només un punt que va ser decisiu al errar els locals el tir des de mitg camp. Una festa al terminar i es que les victòries amb épica son millors.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Junior Preferent
Benicarló 53 - NBTORRENT 28
Partit molt extrany, a on els nostres no van saber estar en cap moment. El primer quart ja va marcar la resta de l'encontre. Parcial de 17-2 que es preveía molt dur de recuperar. Cada vegada que agafavem el baló arribava un error per la nostra part. I per sort, en el segón quart vam saber estar en defensa no deixant que la diferencia fora mes gran. Al tercer quart vam intentar ficarnos en partit, però les faltes es succeíen i els errors en atac tornavem de volta en volta. L'últim quart va ser de pur trámit, mes encara quan només ens quedavem 4 jugadors sense la cinquena personal.

Cadet IR Preferent
C.B. San José 69 - NBTORRENT El Drac 86
Va ser un partit amb dues parts ben diferenciades. Els dos primers quarts van ser d'una gran igualdat. De fet el primer va acabar amb un 18-17 i al descans el resultat era de 34.38. En aquests dos primers periodes el nostre atac no va ser molt fluid i la defensa bastant pobra, la qual cosa va fer que ells tingueren fàcils llançaments amb un alt percentatge d'encert. Així, a alguna estirada dels nostres cadets (20-29) responien ells per a acostar-se en el marcador. El tercer quart va començar d'una manera totalment diferent, i encara que l'encert en atac seguia sent baix, la defensa va pujar molts punts en intensitat, amb una bona zona presionant que va ofegar els seus atacs, la qual cosa ens va portar a disparar-nos en el marcador fins al 55-70 del final del quart.
I l'últim periode va ser suficient amb controlar el joc per a mantenir la distància en el marcador, fins al 69-86 final. En definitiva, partit més complicat del que reflecteix el resultat final. Caldrà ser més intens en tot el partit i no solament una part, davant els pròxims reptes amb equips de més entitat.

Cadet IR Zonal
Bàsquet Silla 77 - NBTORRENT 60
Continuen les millores. Partit a casa del capdavanter i el modest li trau els colors. El Bàsquet Silla no ha demostrat ser millor equip que el NBTORRENT, simplement ha tirat d'envergadura dels seus jugadors per a dominar un rebot ofensiu i defensiu que ha sigut el que ha marcat la diferència. Un començament espectacular del NBTORRENT 0-8 posava les coses calentes a un equip que pensava fer-se una passejada. Bona defensa i molt bones transicions en atac al pur estil de Torrent feia veure que hauria partit. Però el rebot va ser minvant les possibilitats de fer més. Si el Silla fallava tenien 2 o 3 oportunitats més per a intentar-ho. El NBTORRENT lluitava pel rebot però era molt difícil. Solament les transicions en defensa van tenir moments més fluixos, la resta es va treballar i es va poder veure.
Els jugadors han vist que poden contra qualsevol, s'adonen dels seus progressos i encaren així les dificultats. La segona volta pot portar alegries.

Infantil IR Autonómic
NBTORRENT El Drac 47 - Jovens Almàssera 61
Pendent rebre crònica

Infantil IR Zonal
NBTORRENT 72 - Alboraia 62
El partit era important per a conservar el quart lloc en la classificació. Tots dos equips es presentaven amb sis victòries. Sembla que els nostres xavals van eixir mentalizats des del principi i van aconseguir posar un avantatge inicial de deu punts en el primer parcial. El segon parcial va ser, no obstant açò, per a l'Alboraia, que va fer valdre la major mitjana d'altura dels seus jugadors per a equilibrar el marcador. A partir d'ací, la resta del partit va seguir la mateixa dinàmica: domini clar en el joc del NBTORRENT basat en una bona defensa i en un joc d'atac molt més col·lectiu que en partits anteriors. Només certa relaxació en el setè parcial va fer que l'equip rival s'aproximara en el marcador, però els nostres xics van tornar a posar-se les piles al final per a evitar qualsevol tipus de reacció.
Al final, victòria per deu punts que ens deixa en el quart lloc de la classificació en solitari, i amb la possibilitat d'escalar posicions ja que dissabte que ve tornem a jugar a casa.

Aleví NP1
NBTORRENT 60 - Lliria 9
Partit que dona per acabada la primera volta, el rival era l'últim classificat del grup pero es tracta d'un equip de primer any amb bona técnica i ben dirigit. Es va tancar l'acta al tercer periode amb el ressultat que es reflexa dalt. El nivell defensiu fou acceptable però vam concedir tirs massa fàcils, en atac s'anotava en facilitat pero abusant de les individualitats. Per altra banda es va vore espectacle amb les esmaixades de Jovi Merencio i les entrades brillants de Pedrito o Àlex Martínez. Bon partit d'Àlex Kellner amb un joc molt. intel.ligent.
En resum ens trobem en un lloc privilegiat a la classificació (colíders), no ens ho esperavem però ara ho anem a defendre fins al final. L'equip està molt motivat i amb ganes d'aprendre. ENHORABONA ALS QUINZE JUGADORS QUE PARTICIPEN EN L'EQUIP ALEVÍ NP1 DEL NBTORRENT!

Benjamí NP2
Emid b 19 - NBTORRENT El Drac 29
Partit disputat divendres passat, que fa que el NBTORRENT EL DRAC tinga tantes victòries com partits jugats. 7 de 7. Esta vegada ens va costar entrar en el partit ja que al finalitzar el primer quart perdíem 3-0. A partir del segon quart i amb transició ràpida dels els nostres feia que ens quedàrem sols davall de la cistella i tal encert que feia que a poc a poc ens distanciàrem en el marcador.
Al final un 19-29 en el marcador just. Molt bona disposició per part del NBTORRENT EL DRAC, indicant el que s'ha dit: 7 partits jugats, 7 partits guanyats. ENHORABONA CHICOS¡¡¡¡¡¡¡.

NBTORRENT Sant Pasqual - CEIP Federico Maicas.
Partit guanyat pels nostres per incomparecencia del rival.