NBTORRENT.COM: cròniques del 28-01-2012

cròniques del 28-01-2012

Senior Nacional
Jovens Almàssera 85 - NBTORRENT 64
Encara que pel marcador final no ho parega, fou un partit igualadíssim al llarg de 35 minuts. Els torrentins començaren sorprenent als líders amb molta velocitat i gran control sobre el rebot i s'emportaren el primer quart (18-19). Segons una espectadora, mig humana mig perico, que es passà tot el partit dient "borracha" a l'arbitre Ana Tafaner, aquesta era la primera volta que Almàssera ha perdut un quart en el temps que portem de temporada. Siga o no massa fiable aquesta informació, els torrentins no baixaren el nivell en tota la primera meitat i Almàssera sobrevisqué gràcies a l'encert de 3 de Ximo Ródenas i del base junior. De fet, a l'eixida del 2on quart els locals ficaren 4 seguits (30-21), però l'equip de Juanlu Ruiz no es deixà impressionar i si el ja esmentat jugador local no arriba a ficar l'última cistella del quart des de mig camp, els torrentins s'haurien anat al vestidor per damunt (38-36).
El tercer quart continuà sense gran canvis. Els taronges jugant amb molta rapidesa i atacant amb calma la zona 2-3 local, i aquestos vivint dels triples i de la feina de Carlos Rodríguez. Els torrentins tornaren a ficar-se per damunt (51-52) i Almàssera respongué novament. A 7 minuts del final, una cistella i tir adicional d'Antonio Téllez significà el 60-58, però dos triples consecutius dels locals foren massa i els visitants ja no tingueren forces per alçar-se. La banqueta, el físic i el ritme dels líders foren determinants. Tot i el maquillatge final d'Almàssera, l'equip torrentí ha prés consciència de que jugant així, pocs equips de la categoria podran guanyar-los.
Entre els torrentins també cal destacar als pívots Raúl Llácer, Chus Hidalgo i Rudi López, que feren oblidar l'absència del lesionat Gustavo Núñez, així com a Guille Novella, dirigint i anotant. L'aler J.A. Rodríguez també aprofità els seus minuts com a titular.

Senior Preferent
Bàsquet Sagunt-Morvedre - NBTORRENT
Segona victòria consecutiva que és el més important. Ens enfrontàvem a un equip com nosaltres, de la part baixa de la classificació. Partit poc vistós però amb uns minuts finals, com últimament ens passa, d'infart. Ens va passar com en la primera volta, van començar fent-nos una defensa individual però de seguida van canviar a zona, però avui sí que van entrar els tirs exteriors, ficant set triples. Encara que la nostra defensa cap a aigua pertot arreu i permetíem segons tirs, no teníem un rebot en defensa segur. Ells van aconseguir anar-se en el marcador, però nosaltres mai li vam donar l'esquena al partit i posant un punt més d'agressivitat aconseguim remuntar i posar-nos per damunt en el marcador. Però ells, també amb efectivitat en el tir exterior, aconseguien tornar a posar-se per davant. Va ser un partit de pujades i baixades en el marcador. Però en els últims segons vam ser nosaltres els qui aconseguim agafar l'avantatge. La victòria ens dóna una mica de respir i ganes per a poder acabar la temporada en una zona menys perillosa que la que estem ara. La setmana que ve tenim un altre partit clau a casa contra Sa Pobla. Esperem continuar amb la nostra ratxa.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Junior Preferent
Partit que a priori es podía pensar que anava a ser fàcil i així va ser. Encara que els locals van posar problemes en el primer quart sorprenent amb la seua defensa zonal. Els nostres juniors van posar pressió a tota la cantxa i van lograr molts robatoris que es van culminar en atacs rápids al contracolp. Però hem de ser un equip que s'exigisca mes, tant en defensa com en atac: controlar mes el rebot i saber fer un atac en estátic mes ordenat. Gran partit del cadet Sergio Martínez que va ser el máxim anotador i del pivot Eloi que està fent una gran temporada.

Cadet Ir Preferent
Port de Sagunt - NBTORRENT El Drac
Si en la crònica de la setmana passada deia que els nostres cadets havien entrat desconnectats al partit i no havien despertat fins al tercer quart, no puc dir el mateix aquesta setmana, ja que des de l'inici els nostres van estrènyer en defensa i en atac, amb el que el marcador va començar a reflectir ràpidament la diferència entre tots dos equips, amb un contundent 8-32 al final del primer quart i un 14-55 al descans. La segona meitat del partit va discórrer de la mateixa manera, amb continues rotacions per a mantenir el nivell defensiu, acabant el tercer periode amb 25-72 i el final del partit amb un marcador final de 40-91.
Bon partit en línies generals, però sobretot bona actitud i dinàmica de cara al partit clau del pròxim dissabte davant Escolàpies. Així que ànim xics, a entrenar amb intensitat aquesta setmana i a afrontar amb decisió el partit del dissabte.

Cadet IR Zonal
Requena - NBTORRENT
Partit ajornat fins al 5 de febrer de 2012

Infantil Autonómic
Illice Bàsquet 46 - NBTORRENT El Drac 50
L'expedició eixia des de Torrent a les 7.30h, camí a terres il·licitanes, una victòria ens donaria una renda per a poder lluitar per la permanència amb garanties de triomf. Victoria molt treballada però exempta de qualitat a causa de la falta d'hores de somni. Molts errors que no permetia que ens desenganxàrem en el marcador, en el primer quart perdíem de 8-2 però en l'últim segon un triple sota la botzina fa creure que es podia guanyar i ens fica de ple en el partit 8-5. El joc amb un xoc frontal de duresa, força i pundonor fa que el partit siga poc vistós, bronco i rocós, els nervis fan cometre moltes fallades i la precisió brilla per la seua absència, però ix el coratge d'uns xavals que no volen perdre.
Passava el temps i el seté periode finalitzava amb un marcador 42-40 la tensió es marcava en els rostres de la nostra afició cridant amb mes força que mai per a animar als nostres jugadors, l'últim quart d'infart calia remuntar el resultat. Els jugadors ixen al terreny de joc a per totes, moltes faltes tècniques paren el joc una vegada i una altra, però aquesta vegada l'estratègia no serveix de gens: el NBTORRENT guanya l'encontre amb un resultat de 46-50. Una explosió d'alegria salta en les banquetes i un gran aplaudiment de l'afició que solta tota la tensió acumulada.
PD: Aquesta victòria va dedicada al nostre jugador Manu que aquesta convalescent i esperem veure-ho prompte amb nosaltres per a ajudar-nos en la recta final.