NBTORRENT.COM: còniques del 04-02-2011

còniques del 04-02-2011

Senior Nacional
NBTORRENT 55 - El Pilar 49

D'inici els torrentins posaren les coses massa fàcils als de blau (0-9) i la primera cistella local no arribà fins passats els 5 primers minuts. A partir d'ací el joc transcorregué molt pausat i sempre amb El Pilar per davant, no per massa punts però amb una anotació tan baixa, les petites diferències pareixen insalvables. Als descans, 22-27.
El Pilar continuà en zona 2-3 perquè els torrentins no estaven tenint gaire èxit trencant-la i en atac aprofitant segones opciones i sobretot al seu tirador número 5. El tercer període finalizà 32-37, sense canvis. La cosa pintaba prou lleja per als torrentins si no espavilaven prompte. I per fortuna ho feren. Eixiren amb tot i a falta de 7 minuts ja havien capgirat el marcador amb un triple de Guille Novella (40-39). El parcial anà creixent i Álex Corona, Raúl Llácer i Antonio Téllez també s'uniren a la festa (50-39). No obstante, El Pilar ficà pressió als locals fins al 50-44, però ja era restava temps per a res i un parell de bones defenses terminaren amb les opcions del visitants.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Senior Preferent
NBTORRENT 75 - La Pobla 64

Partit disputat a Torrent contra un rival de la nostra lliga. Comencem amb una defensa individual poc agressiva i encara així ens vam anar en el marcador. Però açò ens va fer relaxar-nos una mica i ells van aconseguir acostar-se en el marcador. Després d'un temps mort i decidint tapar les línies de pase, aconseguim que en cap moment pugyeran acostar-se a nosaltres. Al final victòria, la tercera consecutiva. Esperem que no siga l'última i no patir el que vam patir en la primera volta. La setmana que ve ens toca matinar: a les deu el diumenge contra el líder Tavernes, que ve a Torrent després de jugar un gran partit contra el Grau de Castelló, deixant a aquests últims amb només 18 punts. Esperem que no ens deixen igual.
Mes imatges del partit en aquest álbum o en aquest altre


Junior Preferent
NBTORRENT 82 - Maristas 84

Poca recompensa per a tant esforç. Aquestes situacions poden produir desànim, però cal intentar mirar mes allà del resultat final. L'equip va fer un bon treball, quallant un partit ple de bones coses, i mostrant que una vegada recuperat el ritme dels entrenaments la dinàmica del joc es torna positiva. Però l'equip rival també juga i aquesta vegada ho van fer molt bé, aconseguint cistelles de gran mèrit una vegada superaven la nostra pressió. Ells van manar en el marcador durant els dos primers quarts, en el tercer els alcançarem, i en l'últim els superarem. Encara que no del tot. El final va ser ajustadisim, tant que mancant 4 segons el resultat era d'empat a 70. Malgastarem 4 tirs lliures, amb anotar un només ens haguérem portat el partit, però no van entrar.
En la pròrroga tots dos equips arribarem justs d'efectius, amb molt jugador eliminat per tots dos bàndols. Un error nostre en atac i el seu encert en un tir de tres punts van obrir la bretxa necessària per a aconseguir la victòria. I açò que vam disposar de l'últim llançament, però amb la mateixa mala fortuna dels tirs anteriors ens quedarem a les portes.
Repetim, cal veure la part positiva, i mes ara que encadenem la part mes dura del calendari.
Mes imatges del partit en aquest álbum o en aquest altre


Cadet IR Preferent
NBTORRENT El Drac 53 - Escolapias 65

Pendent de rebre crònica
Mes imatges del partit en aquest álbum


Cadet IR Zonal
NBTORRENT 50 - Escolapias B 67

Pendent de rebre crònica


C.B. Requena 45 - NBTORRENT 109
Just premi al treball. Arribar a 109 punts no és fàcil. Superioritat la hi havia, però en tota la lliga solament s'havien vist els tres dígits en aquest grup “C” quan el fins fa poc capdavanter va jugar contra el cuer. El NBTORRENT no és el líder i no arriba a mitja taula. Però avui els 10 jugadors van eixir a treballar, a robar pilotes, a pressionar, a tancar el rebot, a eixir cap a la cistella contrària a màxima velocitat, a baixar corrent a defensar…
Avui aquests jugadors han après alguna cosa: el treball dóna el seu recompensa. És difícil mantenir el màxim nivell de concentració o evitar individualitats o defensar corrent menys quan hi ha superioritat, però el NBTORRENT va defensar TOT el partit al màxim nivell i en els atacs es van veure assistències que eren regals per a qui s'anotava el punt deixant l'individualisme i demostrant que és un equip. Per açò es van arribar als 109 punts. Solament així. I com a premi: record de punts en aquest grup “C”.
Mes imatges del partit en aquest álbum



Infantil Autonòmic
Lucentum Alacant - NBTORRENT El Drac

Vam començar amb una fresca excursió autobusera de diumenge a la vesprada a la capital
alacantina amb l’objectiu d’enfrontar-se a l’equip local, el Lucentum uns dels cocos de
la lliga. A pesar que vam arribar una hora i mitja abans de l’encontre, els nostres xavals no
van entrar en el partit fins al segon període. El continu encert a cistella de l’equip local
i l’aparent congelació de l’equip taronja, va fer que el marcador en el primer període
fóra de 17-2, en el segon van saber reaccionar i van conservar la diferència, en el tercer
es van tornar a congelar, així fins a arribar a la mitat del partit amb un resultat de 53-25,
pareixia que el canvi de cistella ens afavoriria, però va seguir tot igual, els nostres xics
congelats i el Lucentum encistellant quasi cada tir que llançaven. En resum, el partit per
al NBTORRENT no va començar fins al segon període i ja va ser massa tard. Molts encerts
del Lucentum i les nostres errades van deixar el marcador en el 77-41.


Infantil Zonal
EMD Paterna 44 - NBTORRENT 58

Matinada gèlida la d'aquest dissabte que intentem temperar, els acompanyants dels nostres xics, en la prèvia al partit amb un bon esmorzar i cafè calent. El nostre equip també va voler fer-ho de la manera que millor sap, jugant al bàsquet amb alegria no eximeix d'esforç i pressió en tota la pista. I va resultar que el rival també es va apuntar a la festa amb una mica menys del primer però molt del segon. Així ho va reflectir el marcador durant tot el partit: ràpidament ens destaquem de 12-15 punts durant els dos primers períodes, per a estancar-nos en els dos següents, tornar a augmentar a 22-24 en el cinquè i sisè i quedar-nos a només 8 punts! a l'inici de l'últim, per a al final aconseguir una renda de 14 després d'una tranquil·litzadora remuntada. Uff!, açò és emoció i la resta ximpleries. Enfront d'un equip com el rival que ens va plantejar un partit de molta pressió en tota la pista, nosaltres aconseguíem moure bé la pilota i arribar a la cistella contrària. Només al final, potser per cansament nostre i algun moment de relaxació, ens portem un parcial de 14-0 que Pascu va corregir movent la banqueta.
Dos partits seguits ben guanyats a l'inici de la segona volta contra equips de la part baixa de la taula, és la millor manera d'afrontar els següents i afermar-nos a la part alta de la mateixa.
Mes imatges del partit en aquest álbum


Aleví NP1
El Pîlar - NBTORRENT
Partit aplaçat al divendres 24-02-2011.


Jornada de descans per als equips d'Aleví NP2 i Benjamí NP2