NBTORRENT.COM: cròniques del 11/02/2012

cròniques del 11/02/2012

Sènior Nacional
NBTORRENT 58 - C.B. Claret 87
Primer quart sense defendre ningú: 22-22. Però en el segon quart Claret començà a jugar fort i aprofitar tirs fàcils que els regalen els de casa. En conseqüència, parcial important a favor de Claret i al descans 31-48. A continuació hi hagué un intent de remuntada heroica dels torrentins (47-58), abortada ràpidament per la poca fe dels locals en la victòria i amb un altre xicotet parcial dels visitant la cosa quedà vista per a sentència.
Mes imatges del partit en aquest álbum

Sènior Preferent
NBTORRENT 40 - Tavernes Blanques B 64
Pendent de rebre crònica

Junior Preferent
NBTORRENT 88 - Don Bosco Valencia 78
En el bàsquet, igual que ocorre en altres facetes de la vida, la cara et pot canviar d'un moment a un altre. La setmana passada als jugadors del junior se'ls veia decepció per la derrota in extremis. En canvi, aquesta setmana tot ha sigut alegria. I és que l'equip mereixia una victòria així, i contra un dels equips anomenats a optar per jugar la fase d'ascens. Ho mereixia perquè malgrat totes les contrarietats s'està treballant. Cada dia es creix com a equip i aqueix treball ha de portar resultats.
El partit va començar amb un intens intercanvi de colps a força de cistelles. Els visitants van aprofitar un parell de minuts de baixó defensiu per la nostra banda per a prendre avantatge al final del primer període. En el segon els juniors del NBTORRENT van tornar a ser agressius tant en atac com en defensa, aconseguint donar la volta al partit al descans. El tercer quart de nou va ser de dinàmica local, aconseguint un avantatge de fins de mes de 10 punts. Però el partit encara estava per decidir. I es va arribar a un final apretat. Però aquesta vegada vam saber rematar la faena, estrenyent ben arrere i aconseguint cistelles de gran mèrit que ens van donar la victòria final. Gran treball de tot l'equip, i amb gran suport per part de la graderia. Aquests són els partits que et deixen bons records una vegada la temporada s'acaba. Ara a seguir en aquesta línia de treball, que els resultats seguiran arribant per si sols.
Mes imatges del partit en aquest álbum i en aquest altre

Cadet IR Preferent
EDM. Paterna 58 - NBTORRENT El Drac 79
En els dos anteriors enfrontaments en aquesta temporada (un d'amistós i un altre de competició), havíem aconseguit la victòria davant Paterna, però no calia confiar-se i sortir amb intensitat, ja que els de Paterna venien de guanyar a Borriana, per la qual cosa estaven amb la moral molt alta. I així, efectivament van sortir amb molta intensitat i el primer quart es va desenvolupar enmig d'una gran igualtat, acabant amb un resultat al nostre favor de només tres a dalt. El segon quart va discórrer més o menys en els mateixos termes, amb fortes defenses i sense massa encert en atac per tots dos bàndols, i així i tot, una última empenta nostra ens va portar al descans amb 9 a dalt. El tercer periode va ser sens dubte el millor dels nostres, ja que amb una forta defensa presionant vam asfixiar el seu atac, i el nostre atac funcionava ben trencant amb paciència la seva zona, amb el que ens disparem en el marcador 20 a dalt.
I l'inici de l'últim quart va ser bastant pobra per la nostra banda, especialment en atac, ja que no aconseguim els primers punts fins a la meitat del periode, però com nostra defensa seguia sent bastant bo, ells no van poder apropar-se a menys de deu punt, per la qual cosa quan recuperem una mica l'encert en atac ens vam anar una altra vegada 20 a dalt, acabant el partit amb el 58-79 final. Bon partit en línies generals que ens ajudarà a encarar amb més moral el difícil partit del dissabte que ve davant Borriana.

Cadet IR zonal
Col·legi Alemà 70 - NBTORRENT 54
Tres partits en un. Els dos primers quarts van ser igualats on solament la mala fortuna dels nostres jugadors veient com no obstaculitzen pilotes en entrades clares li donava vida als locals. És el que té jugar fora de casa. El partit semblava que podria ser per al NBTORRENT doncs els locals no demostraven gens especial i els de Torrent no teníen sort. Però va venir el segon partit i un gran conegut per nosaltres: la “pájara” del tercer quart. Falta total de balanços defensius i ofensius i lentitud enorme fa que els locals s'anaren ja de forma irreparable. Però faltava el tercer partit: reacció del NBTORRENT. Es van posar les piles i van eixir a mossegar. Els locals van passar de començar a fer filigranes per veure's superiors a començar a mirar-se les cares doncs no es creien el canvi dels jugadors que tenien davant. Però era massa tard. La intensitat cal tenir-la durant tot el partit.

Infantil Autonòmic
NBTORRENT El Drac 52 - Escolapias 62
Si volen passar-ho bé acosten-se a veure a l’Infantil Autonòmic, entre els jugadors i la seua afició, tenen la diversió assegurada. Els xavals ens oferixen dos partits en un i l’afició una variada quantitat de càntics d’animació i comentaris. Respecte al partit començaré amb la frase resum del partit “Hi ha hagut dos partits”. En la primera mitat del partit van arribar a tindre un desavantatge de 18 punts degut principalment als errors de passes, encert en cistella, perdudes de baló, etc.. com en els primers partits de lliga. En la segona mitat tot va canviar i el desavantatge es va reduir a només 4 punts gràcies a l’encert en els triples, encert en tirs i en l’atac, però en l’últim període va tornar a aparéixer el fantasma del cércol i els encerts en tir es van reduir, acabant el partit amb un desavantatge de 10 punts. Respecte als tirs lliures no faré comentaris.

Infantil IR Zonal.
NBTORRENT - FDM Moncada
Partit ajornat fins al proper 25/02/2012
a les 17:00 h. al Pavelló El Vedat

Aleví NP1
NBTORRENT El Drac 74 - Maristas 46
Victòria molt important l'aconseguida pel NBTORRENT-EL DRAC, davant d'un rival directe que serà sens dubte al final de campionat. S'enfrontaven dos equips amb una sola derrota en tots els partits jugats. El començament va ser molt decepcionant per part dels els nostres, amb molt poc encert de cara al cércol, no obstant això l'equip contrari en ràpids contracolps i bona efectivitat van fer que el primer parcial fora de 3-13.
Abans d'arribar al descans Albert va sol·licitar temps mort, i va fer desaparéixer els nervis i a poc a poc l'efectivitat de cara al cércol, i inclús una defensa molt aguerrida, van aconseguir que al descans s'arribara amb un 29-28 favorable. Després del descans, els nostres xics van decidir divertir-se. Desplegant un joc veloç, pressionant en tota la pista, contracolps molt ràpids i efectivitat quasi completa, van fer que el parcial total després del descans fora demolidor: 60-18.
Un marcador final 74-46, fa que els nostres xics siguen líders i el basketaverage enfront de Maristes 'B' siga favorable en cas d'empat al final de la fase regular. Els xics que formen el NBTORRENT-EL DRAC divertint-se guanyen a qui es pose per davant.