NBTORRENT.COM: Día del Club 2012

Día del Club 2012

Una nova edició d'aquest event que ens vé a dir que la temporada a arribat al seu final.
Gran presencia de jugadors, entrenadors i sobretot de pares i mares que van donar color y calor a les graderies del Pavelló el Vedat.




PREBENJAMINS
La jornada va començar amb un partidet entre els mes xicotets del club, els prebenjamins. Voliem donar protagonisme a aquest grup que s'inicien al nostre esport. Ells son el futur. I quin futur!!!! bàsquet de qualitat, molta entrega i molta alegria en tot allò que fan.
Gran treball el que duen a terme gent com Paqui, Inma, José María o Joan. Mai suficientment reconegut.




LA TENDA DEL CLUB
Una nova iniciativa que enguany hem possat en marxa. I que hem de dir que ha trobat una bona resposta per part de tots. Gràcies, mil gràcies.
Varem possar a la venda roba antiga del club: samarretes, equipacions, xandals... tot a un preu baix. Molta gent va poder comprar prendes per als entrenaments. Fins i tot molts van poder comprar-se aquella samarreta amb la qual van jugar fa alguns anys i que tan bons records els porta.
No hi habia dubte, la samarreta arcoiris va ser la mes volguda per tots, alguns afortunats la van a disfrutar.
Sense oblidar-se de la rifa, a on alguns van possar les seues il·lusions per a portarse material del València Bàsquet, la samarreta de los Lakers que Antonio va donar per a la causa o la del Granada donada per el nostre ex jugador Fernando Garcia.
Ha quedat molt de material per a vendre, si algú está interesat en ell que es posse en contacte amb algú de la directiva.
Els diners recaudats van ser destinats per a la picaeta amb la que vam acabar la jornada.





CONCURS DE TRIPLES.
Un clàsic que no pot fallar i que enguany hem viscut una de les millors edicions.
Van ser 14 jugadores els que van participar: David Carratalá y Manu García (infantil), Fernando Moreno y Carlos Jimenez (cadet zonal), Iván Blasco i Ismael Cervera (cadet preferent), Iago Olivares y Javi González (junior), Pablo Planells i Pedro Naharro (senior preferent), Antonio Téllez i Ernest Carles (senior nacional), Jovi Merencio i Ximo Agapito (com a invitats).
La primera ronda va ser amb 25 balons i 1 minut de temps.  Ismael Cervera va anotar 12 llançaments i per tant va pasar directament a la final. Quatre participants mes es van jugar el ser l'altre finalista en la ronda de semifinals: Javi González, David Carratalá, Antonio Téllez i Ximo Agapito.
La gran sorpresa va ser la eliminació en primera ronda de Pablo Planells, campió d'aquest concurs en les tres darreres edicions.
La ronda de semifinals (15 balons i només 45 segons de temps) va determinar que Antonio Téllez pasaba a la final.
Ismael Cervera va obrir la ronda final amb una gran marca de 11 llançaments anotats. Antonio va començar amb dubtes, pot ser pel cansanci d'haver jugat una ronda mes. Però va arribar a l'última posició amb posibilitats... no podía errar cap tir. A la penúltima bola va empatar a 11 amb Ismael. Va agafar l'últim baló, i amb pausa i tranquilitat va anotar també i per tant es va portar aquest títol. Enhorabona per al dos!!! van fer ambdós un gran concurs que esperem siga millorat en pròxims anys.







CONCURS 2BALL.
Era la segonda edició que el feiem però encara es algo molt novedós per a tots. 
Aixó no va ser cap problema per a que els valents entrenadors i pares donaran lo millor d'ells.
Un total de 10 parelles: Juanlu-Alberto Roig (senior nacional), Meren-Quique Gisbert pare (senior preferent), Ernest-Enrique Cerezo (junior), Ximo-Vicente Blasco (cadet preferent), Pedro-Fernando Moreno (cadet zonal), Adrián-Pepe Jiménez (infantil autonómic), Pascu-Pepe Riera (infantil zonal), Albert-Raúl Molano (aleví np1), Joan-José Antonio Cano, Paqui-Germán (escola El Drac).
Els tirs anotats des de la llínea de tres punts va se decisius. Van pasar a la ronda final dos parelles: Pedro i Fernando Moreno davant Albert i Raúl Molano. La final va ser molt apretada i la descoordinació en el rebot de la parella formada per entrenador i pare de l'aleví els va costar el títol. A la fí, concurs guanyat de bona manera per Pedro Naharro i Fernando Moreno. Enhorabona!!!




CONCURS DEL MIG CAMP
També un clássic al que molta gent s'apunta encara que siga per intentar-ho.
Tres van ser els que van lograr anotar la cistella en el primer intent: Pablo Navarro (cadet), Carlos Jiménez (infantil) i Jovi Merencio (aleví).
A la segonda ronda van usar uns quants intents... però Pablo no es va donar per vençut i va a tornar a fer cistella proclamant-se campió d'aquesta edició. Enhorabona crack!!!




CONCURS D'HABILITAT
No pot faltar. El concurs mes participatiu de tots, a on quatre equips formats per un integrant de cadascún del equips del club (des de prebenjamins fins als senios) es presten a fer de tot. Cal completar un circuit amb diverses etapes: botar, encistellar, saltar, pasar, fer 'culaes'... I tot fer-ho en el menor temps possible per a ser l'equip guanyador.
Menció especial enguany per als juniors que es van deixar la vergonya fora i es van tirar de cap a la piscina però 'ben equipats'.
Lo important era pasar-ho be i de segur que ho van aconseguir.





PREMIS DE LA TEMPORADA.
Cada any volem donar un merescut reconeixement a aquells jugadors que han destacat en el seu joc i treball. Sempre es un moment un tant injust perque no podem premiar a tots. 
Els primers que van rebre el seu reconeixement van ser els jugadors i entrenadors del Cadet Preferent, equip que han lograt l'ascens a Autonòmica per a la pròxima temporada.



I aquest va ser el quadre de premiats a la temporada 2011-12


Millor jugador Benjamí Sant Pasqual: Sergio Lozano
Millor jugador Benjamí El Drac: Francesc Arcos
Millor jugador Aleví NP2: Miguel Palacios
Millor jugador Aleví NP1: Alex Martínez
Millor jugador Infantil Zonal: David Calero
Millor jugador Infantil Autonòmic: David Carratalà
Millor jugador Cadet Zonal: Javier Riera
Millor jugador Cadet Preferent: Ismael Cervera
Millor jugador Junior: Eloy Fernández
Millor jugador Senior Preferent: Pablo Planells
Millor jugador Senior Nacional: Antonio Téllez

Millor defensor de tot el club: Andreu Melis (Infantil Autonòmic)
Jugador que mes ha progresat aquesta temporada: Arnau Guirado (Cadet Preferent)
Millor companyerisme i llabor d'equip: Javi García (Junior)

Millor jugador NBTORRENT 2011-12: Jovi Merencio (Aleví NP1)

Millor entrenador NBTORRENT 2011-12: Pascual Chuliá (Infantil Zonal)

Premis 2011-12


Vam tancar la protocolaria entrega de premis amb un xicotet homenatge a Albert Roig, jugador del primer equip que ha decidit deixar la pràctica del bàsquet com a jugador, que va ser sorprès per la seua familia. Albert continuarà amb nosaltres com a membre actiu del cos técnic del club.


FINAL DE FESTA.
I per a acomiadar aquesta jornada, tots el presents vam poder disfrutar d'una picaeta al bar del pavelló a on va reinar la cordialitat. 
Sempre es un bon moment per a relacionarse en tots els estaments del club, i per qué no dir-lo, la comida sempre ajuda.



Queden només dos setmanes d'entrenaments i ja cap equip té competició per davant...
Arriba l'estiu i toca descansar, agafar forces per a que la temporada 2012-13 siga igual de bona que la que tanquem ara.



Totes les imatges en aquest álbum