NBTORRENT.COM: Cròniques 17 - 02 - 2013

Cròniques 17 - 02 - 2013

Tot i que encara no s'ha acabat la jornada, passem a posar els resultats, cròniques i fotos dels partits jugats este cap de setmana. No cal oblidar-se que divendres juguen els nostres sèniors de preferent.

Sènior 1ª Div. Nacional:
Tabernes Blanques "A" 76 - NBTORRENT 65

Sènior Preferent:
C.D Calasanz "B" 65 - NBTORRENT 66

Junior Preferent:
NBTORRENT 60 - C.B. Escolapias "B" 55

El junior tornà al camí de les victòries després de guanyar al Escolapias "B" per 60 a 55.
Partit que vam dominar durant tot el partit amb certa solvència però que es complicà al final per la relaxació dels nostres jugadors.

No va ser el nostre millor partit ja que no vam estar gens intensos en defensa i menys en atac contra la zona tancada( alternada amb individual)  plantejada per l'Escolapias "B".

Es tractava d'un partit complicat ja que veniem d'una sèrie de derrotes. El millor de tot va ser el resultat, ara toca seguir treballant i millorar per a que l'equip torne a creixer.

Cadet Zonal:
NBTORRENT 47 - C.B Escolapias "B" 84

Derrota sense pal·liatius davant del líder del grup, que confirma ser el millor equip d'esta lligueta. Escolàpias va mantindre una pressió molt forta durant tot el partit, açò va propiciar que els nostres xavals tingueren més pèrdues de baló més de l'habitual. El ritme de joc que va imposar el líder va ser trepidant, amb tot això es va arribar al descans amb un avantatge dels visitants de vint punts.

En el segon temps va seguir tot igual i vaig veure a un Torrent que doná el partit per perdut massa prompte, ja que en el partit d'anada va estar igualat fins a l'últim quart.

El Torrent ha de canviar la dinàmica de partits perduts (porta quatre seguits) per a lluitar pel quart lloc, que deu de ser la seua posició natural i han de començar guanyant la setmana que ve contra el València Basket, que és el següent classificat darrere nostre.

Infantil Zonal B:
NBTORRENT "B" 54 - C.B La Pobla 47

Van traure avant amb una victòria molt important el difícil compromís contra un equip molt ordenat. Un partit amb molt poc vagaje ofensiu a causa dels repetitius errors dels els nostres, amb transicions lentíssimes, moltíssimes pèrdues de baló i molt poc encert de cara al cércol. Un partit dur, que es va decidir en el sext parcial, amb un 12-2, ja que al descans es reflectia només un 25-26 molt incòmode. A partir d'eixe parcial, només era llegir el partit i les transicions es van fer llargues per a evitar que els contraris s'acostaren perillosament en el marcador. Cal continuar treballant molt dur. Falta bloquejos, falta tancament del rebot, falta confiança a entrar, però a poc a poc estos xavals ho aconseguiran.

Després del partit els entrenadors van oferir un gran esmorzar als xavals que després de finalitzar la primera volta excepte una derrota compten tots els partits amb victòria.

Infantil Zonal C:
C Controls Almussafes 56 - NBTORRENT 38

Partit barallat contra un rival que ens va guanyar fàcilment en l'anada, però aquesta vegada, no va anar així, barallem fins al final estant per damunt en el marcador tota la primera part.

Començarem el partit amb vuit jugadors, a causa del gran nombre de baixes. Començarem molt ficats en el partit, impedint al rival anotar cistelless fàcils i dominant en el rebot. Tot açò ens permetia realitzar contraatacs fàcils. Seguirem així tota la primera part imposant-nos

en el marcador 17 – 24.

A partir d'ací, la nostra actitud va canviar totalment, deixarem de defensar, deixarem de passar i tallar, i deixarem de córrer. Tot açò va permetre a l'equipe rival  remuntar el marcador. No aconseguirem tornar al nostre joc, i açò va fer que perdérem el partit.

Cal tractar de millorar la nostra actitud, i barallar tots els partits fins al final, perquè la millorança del joc de l'equip ens pot portar a millors resultats.

Aleví Autonòmic:
C.P. Martinez Valls 46 - NBTORRENT 68

Bon partit dels nostres xavals a Ontinyent, en un dia que es preveia fred, per la població on s'anava a jugar i pel tipus de camp, obert per tots els costats, encara que amb sostre. Finalment va ser menys fred del que espera encara que això no seria el que ens diria l'àrbitre, que va tardar a eixir del vestidor i quan ho va fer va aparéixer tremolant com un flam. Curiós i graciós àrbitre, per cert, que intentava fer-se sentir fent competir el seu xiulet contra el de l'àrbitre del partit del costat. I quan no li sentien gesticulava qual policia gestionant el trànsit. I es cabrejava. Ja dic, molt graciós.

El partit va ser el nostre des de l'inici. Els nostres xics van eixir decidits i no vam deixar lloc a dubtes que havíem anat a guanyar a un dels equips a què ja havíem guanyat en el partit d'anada. 8 - 21 al final del primer quart va ser un avantatge suficient per a mantindre'ns per davant la resta de l'encontre. I això a pesar dels dubtes abans d'iniciar-se quan vam veure amb temor com l'equip d'Ontinyent acabava de fer la fitxa a un xaval que havia de rondar els 1,80. No obstant això prompte nos en vam adonar que encara que el xic pot arribar lluny, fa poc que està jugant i encara necessita molt de rodatge.

A partir d'ací ens vam ficar en 20 punts de diferència els quals vam mantindre fins al final, inclús incrementant-los a 22 amb el resultat final de 46-68.

Esta victòria ens posiciona de moment en un 6t lloc de 9. Molt bona posició per a uns xics, majoritàriament de primer any que estan jugant quasi tots els partits amb xics molt més alts i forts que ells. Llàstima d'un parell de partits perduts que podíem haver guanyat i que ara ens podrien tindre en la 5a o inclús 4a plaça.

La setmana que ve vam descansar i a la següent ens vam enfrontar a l'equip d'Alzira. Estos ens van guanyar per molt poc en la primera volta i el nostre equip està en constant evolució. És possible la victòria contra el qual ocupa el 4t lloc en la classificació actual. Veurem que ocorre.

Preselección Comunitat Valenciana Infantil:

I de postres, un dolç: en l'àlbum de fotos podeu veure uns moments de l'entrenament a Castelló de la preselecció de la Comunitat Valenciana Infantil, on, com ja sabeu, hi ha tres jugadors del NBTORRENT. Difícil que és repetisca, calç ser conscients de la meravella que s'està aconseguint. Felicitats xavals.