NBTORRENT.COM: Cróniques 28 - 04 - 2013

Cróniques 28 - 04 - 2013

Sènior 1ª Div. Nacional:
C.E.B. lliria 86 - NBTORRENT 42

Últim partit de la temporada per al nostre Senior a enfront d'un Llíria amb grans jugadors de qualitat.

El partit va començar amb un ritme defensiu molt alt per part de Llíria i amb una permisivitat arbitral que ens va traure del partit en els primers minuts, aprofitant Llíria la situació i anotant fàcil amb contraatacs ràpids. A pesar d'això, el NBTORRENT es va intentar superar així mateix, però no va haver-hi encert de cara al cércol i el poder anotador del rival a pesar de la defensa torrentina, va permetre trencar el partit i deixar-nos en un primer quart amb una diferència en el marcador de 18 punts. El segon quart va seguir la mateixa línia, amb un poc més d'anotació per la nostra part i frenant el ritme del rival en els primers minuts del segon període, no obstant això, després del minut del local, el Llíria es va rearmar i va buscar aprofitar la inexperiència dels nostres júnior i Senior de novells per a esta categoria, buscant les nostres debilitats i anotant així amb facilitat.

Amb l'ànim pel sòl després de la primera part, el NBTORRENT aprofita el descans per a superar-se anímicament i es veu a un NBTORRENT diferent, més lluitador, amb menys errors i un poc més encertat en atac. D'esta manera aconseguix parar l'avanç del Llíria per moments i equilibrar en els primers minuts la balança entre punts convertits i rebuts, però la diferència en la qualitat del joc va marcar de nou la diferència, la intensitat defensiva va permetre que cometérem moltes pèrdues de baló, sent transformades per l'equip local en cistelles convertides.

El Quart període va seguir la mateixa línia, més connectats els nostres i amb els nostres jugadors novells disfrutant i disfrutant a pesar de la gran diferència en el marcador i la situació del partit.

Agrair al club i a cada un dels jugadors i cos tècnic d'este equip l'esforç, el treball i la constància i, a pesar d'haver sigut una temporada complicada, hem aconseguit ser un equip unit.

Sènior Preferent:
El Cantó del loco Aldaia 61 - NBTORRENT 49

Dos cróniques al preu d’una:

CRÒNICA DEL PARTIT: Es va perdre

CRÒNICA DE LA TEMPORADA: Injusta, seriosa la paraula més adequada per a definir la temporada, tal qual es denominaven els aficionades il•lustres d'un cadet que hui majoritàriament ha format el Senior B d'esta temporada.
Un equip que ha posat contra les cordes als líders de la categoria, i que ha arribat a més de quinze de les seues derrotes amb opcions en els minuts finals no es mereix l'últim lloc, però bo açò ressalta la igualtat del grupet que ens va tocar, que ni els més vells del lloc recordaven.

I al final "grup",  I el demostren certes llàgrimes que es van vessar al final del partit, amb bescollades i mantejaments inclosos per a despedir algun jugador. Equip amb els seus més i els seus menys com tot fill de veí, però en general temporada prou ENRIKYCIDORA.

Als que es queden ànim per a l'any que ve, als que se'n van sort, a l'afició afecte, al club agraïment, als àrbitres respecte, i al BÀSQUET llarga vida.
Junior Preferent:
NBTORRENT 72 - CB Tavernes 34

Bon partit del junior el passat dissabte al Vedat Arena. Haviem parlat durant la setmana que aquest partit no se'ns podia escapar, per dos motius: un per acabar la lliga en cinquena posició i l'altre per finalitzar la competició amb bon regust amb un grup que s'ha mostrat molt unit i del qual creiem que resultaran bons amics.

El primer quart va ser una mica de tanteig per part dels dos equips acabant amb 17 a 14, però en el segon quart la intensitat defensiva aparegué i, per tant, la fluidesa ofensiva. Es van robar pilotes i el joc alegre que tant ens agrada va sobreeixir.

Finalment, un resultat aclaparador i un equip que ha mostrat una milloria al llarg de tota la temporada tant, a nivell general com de la majoria dels seus jugadors

Cal manifestar, que per part de l'equip tècnic, ha sigut un plaer entrenar a aquest grup de jugadors. Animar-los a què continuen  sempre amb aquestes ganes de jugar a aquest esport. Ara s'obri una nova etapa, alguns seguiran competint en la "Copa" i altres haura de preparar-se per a un bot tan important com és ser Senior!

Gràcies a tots (jugadors, mares, pares, entrenador ajudant....) per aquesta temporada

Cadet Autonòmic:
Amics Castello 65 - NBTORRENT 73

Cadet Zonal:
NBTORRENT 59 - CB Xirivella 76

Infantil Autonòmic:
 NB Xatva "A" 50 - NBTORRENT 68

Últim partit de la lliga del nostre infantil masculí autonòmic i segon lloc en la classificació de la lliga regular.

Amb la victòria d'este cap de setmana enfront de Xàtiva, el NBTORRENT infantil masculí s'eleva a la segona plaça de la classificació i es classifica per a jugar els play off per al campionat d'Espanya amb el factor pista a favor. Però independentment d'això, s'ha de dir que l'infantil autonòmic està sent un exemple de treball i esforç dels nostres jugadors.

El partit va començar amb retard per culpa de la pluja, ja que vam haver de desplaçar-nos a un pavelló alternatiu per esta mateixa causa. L'inici va caure de la nostra part, encara que ens costava adaptar-nos a la situació transformant-se en un partit pesat i lent amb grans problemes en el rebot i atorgant moltes segones opcions al Xàtiva per a anotar pròxims al cércol, la qual cosa ens va passar factura i els va permetre estar en el partit.

En els dos següents períodes, el NBTORRENT, va saber aprofitar els avantatges, reforçar el rebot i augmentar les possibilitats del nostre joc. D'esta manera, a pesar del plantejament defensiu del Xàtiva, vam saber trencar les línies i crear més espais, millorant així en la presa de decisions i defenent més agressius.

En el quart octau, abans del descans, vam veure una bona versió del NBTORRENT del partit a nivell ofensiu i defensiu, encara que amb matisos sempre que es podrien millorar. Gràcies a això, vam aconseguir augmentar la diferència en el marcador fins als 18 punts dalt, anant-nos més tranquils al descans.

Esta relaxació, va ser un gran punt negatiu per a nosaltres, ja que ens vam confiar, ens vam despistar i abaixem el nivell defensiu permetent-los una anotació fàcil, amb la qual cosa el Xàtiva va estrényer el marcador i es va col•locar a 9 punts. El cos tècnic es va veure obligat a demanar temps mort per a advertir de la situació, donar una crida d'atenció i canviar alguns aspectes defensius i ofensius. El minut va aconseguir frenar l'ànim del rival i diverses anotacions seguides en forma de tir per part dels nostres jugadors, va tornar a augmentar la diferència. Amb el rebot un poc més controlat, movent millor la zona rival i anotant en situacions pròximes al cércol. Els dos últims quarts, vam haver d'aprendre a controlar el ritme del partit, aspecte a millorar per a este equip i que a poc a poc anirà aconseguint-lo. Finalment, esclat d'alegria per l'objectiu de ser segons en la classificació i amb el factor pista a favor per al play off.

A pesar de l'alegria d'eixe moment, el NBTORRENT no pensa ja en una altra cosa que no siga continuar disfrutant i fent disfrutar a totes les persones que vénen a veure'ns. Vam aprofitar per a invitar-te el dia 11 de maig, dissabte, que reserves el dia i acudisques a veure el primer partit enfront del C.B.LUCENTUM. T'vam esperar.

Donar l'enhorabona a tots els jugadors i animar-los a continuar progressant. Ens falta molt per a poder arribar a ser grans jugadors de basket, l'aconseguireu. A top!!