NBTORRENT.COM: Cróniques 05 - 05 - 2013

Cróniques 05 - 05 - 2013


Junior TF Zonal: 
NBTORRENT 78 - Mislata BC 65


     Nou equip per al Trofeu Federació 2013 amb alguns juniors i el cadets que ho seran la propera temporada. Un equip il.lusionant i amb moltes ganes de divertir-se a la pista.

     Era un partit dificil contra un rival complicat. L'encontre estar sempre dominat per l'equip torrentí, encara que per diferencies molt, molt  curtes. Els de Mislata es van mostrar molt encertats en el tir exterior, mentre que nosaltres no vam anotar cap tir de tres punts (cosa extranya).

     Al descans es va arribar amb empat al marcador a 34 punts. El tercer quart va continuar en la mateixa tònica... intercavi de canastes i encert des del 6'75 dels de Mislata.

     En els últims minuts del tercer quart els de Torrent van xafar l'accelerador i s'aprofitaren de la càrrega de personals que tenien els jugadors mislaters, gràcies a açò van augmentar les rendes al nostre favor que, van allargar-se fins als tretze punts final per mitjà de les tècniques assenyalades a jugadors i tècnic rival.

     Finalment, un partit seriós, amb concentració durant els quaranta minuts, però cal seguir treballant per a conjuntar aquest equip. 



Cadet TF Preferent: 
Col. El Armelar 45 - NBTORRENT 58



Cadet TF Preferent: 
CD Berenguer Dalmau - NBTORRENT

     Ajornat fins al divendres 10-05-2013 a les 19:00

Infantil TF Preferent: 
NBTORRENT 39 - OAM Godella 82


Aleví TF Mini : 
NBTORRENT - Maristas M

     Ajornat fins al dimarts 07-05-2013 a les 18:30

Benjamí: 
NBT Maria Auxiliadore - El Drac