NBTORRENT.COM: Cróniques 13 - 10 2013

Cróniques 13 - 10 2013

Sènior autonòmic:
Burjassot C.B. "A" 63 - NBTORRENT 72

Immillorable començament del primer equip del club en una pista complicada com és la del Burjassot, un equip molt complet i veterà amb prou anys de experiència en la categoria.

El partit s'inicià de cara per als torrentins gràcies a una sèrie d'accions de Rubén i Francis, encara que l'avantatge sempre fou molt estret ja que els locals no feien massa cistelles però quan les anotaven eren de tres punts. Al descans, 26-27 amb un segon quart prou dolent per ambdòs parts.Els locals es posaren seriosos al tercer quart i se n'anaren en el marcador, en part gràcies a alguns despistes defensius del de taronja. No obstant, l'equip visitant es va agarrar al partit a base de defensa i lluita, amb excel.lents minuts de Miguel Àngel, Diego y Chus.

L'últim període comença amb empat a 48 i tot per decidir. Després d'uns minuts d'intercanvi de cistelles, els torrentins sapigueren jugar millor les seues opcions en els minuts finals, destacant el paper de Yago.

El marcador final 63-72 és enganyós perquè la major part d'aquesta renda s'aconseguí a l'últim minut quan Burjassot ja anava a la desesperada.

Així doncs, un gran partit i una gran victòria de l'equip dirigit per Ximo Agapito, que després d'una pretemporadamolt difícil, plena de problemes físics i cares noves, ens porta una miqueta d'alegria i conferma que amb treball, il.usió i un equip molt unit, enguany es pot guanyar, però també perdre, davant a qualsevol equip del grup.

Sènior Preferent:
C.B. QUART 91 - NBTORRENT 55

Comencem la temporada del preferent jugant mig partit davant del Quart.

La primera part intensos en defensa, col•lectius, i amb un joc molt solidari ens arribem a posar més de 10 per damunt, encara que a mitja part vam arribar empatats a 33. En la represa vam entrar freds en el partit i el Quart amb el seu millor joc ens va ficar tres triples i tres contrataques. A partir d'ací no vam ser capaços de tornar a jugar en equip i es va acabar el partit.

Primera prova de la temporada, i amb un equip molt plural, ja s'apunten maneres, ara cal ser capaç de mantindre els 40 minuts que dura un partit. Destacar pel cridaner la qualitat de l'arbitratge.

A seguir compenetrant-se.

Junior Preferent:
Recytech Iberia Basquet Silla 60 - NBTORRENT 91

Primer partit oficial de la temporada per a estos xics i primera victòria.

El partit va començar amb un ritme trepidant on els atacs prevalien sobre les defenses.  Però el NBTORRENT havia de seguir amb eixa frescor en atac i començar a defendre. I així va ser. Però els àrbitres van decidir que no s'anava a permetre cap tipus de contacte, per la qual cosa cada defensa del NBTORRENT era castigada amb personal. D'esta manera, encara que el Silla no tenia encert en l'atac va poder mantindre's prop en el marcador gràcies als tirs lliures. Al final del primer quart 20-25.

El segon quart va ser paregut, però es veia que el Silla tenia problemes en l'atac estàtic i en el tir exterior. El NBTORRENT havia de treballar en defensa perquè l'encert del tir exterior i el moviment de baló era bo. S'estreny en defensa i s'aconseguix no fer tantes personals amb el que el Silla perdia oportunitats d'encistellar i el camí va començar a aclarir-se. Al descans 37-52.

El tercer temps va durar a penes un parell de minuts. Els jugadors del Silla van eixir molt engarrotats i insegurs, perdent balons i inclús, com a anècdota una autocistella del Silla per la desorientació que tenien. Això indica l'engarrotament de l'equip local. El NBTORRENT tampoc va fer el seu millor quart, però va ser suficient per a continuar sumant diferències. Al final del tercer quart 43-65.

L'últim quart va ser pur tràmit. Rotacions per ambdós equips i gaudi dels nostres jugadors. Final 60-91

Primera victòria. Ara a continuar treballant.

Junior Zonal:
San José "B" 43 - NBTORRENT 53

El millor, el resultat.

Partit on les ganes i coratge de l'equip local barallaven contra la suposada qualitat del visitant.

El partit va començar molt bé aconseguint un parcial de 2 – 9 en a penes tres minuts. Però ací es va quedar. La sort que els jugadors del Sant Josep tampoc estaven molt encertats.
Al NBTORRENT se'l va veure amb falta de força i ganes, permetent moltíssims contraatacs, arma favorita d'eixe equip i així queien l'un darrere de l'altre la majoria dels punts del Sant Josep.

També es van perdre moltíssims rebots. Cert que els locals carregaven molt el rebot ofensiu, però no eren més alts. Era la força i urpa que posaven i que no se'l va veure al NBTORRENT.
De totes les maneres cal pensar que és una pista molt difícil i un contrari molt corretjós.

El millor, el 43-53 final del marcador i saber que cal millorar.

Infantil Autonòmic:
Amics Castelló "A" 61 - NBTORRENT 87

Segona victòria del nostre infantil, però amb sabor amarg.

Inici de partit favorable per als nostres, amb bones accions en atac i bones decisions en defensa. No obstant això, el partit va ser en declivi per part dels els nostres. Deixem de defendre, de buscar els nostres objectius i de treballar per a continuar millorant.

És cert, que durant els primers quarts fins a la mitjana part la concentració es mantenia, però és a partir d'ací quan deixem de defendre com ho estàvem fent. Deixem de seguir els objectius i rompemos la bona dinàmica que havíem aconseguit durant el partit. Les dimensions de la pista ens van passar factura i no vam poder suportar un ritme alt, la qual cosa va permetre al rival fer contraatacs de forma ràpida deixant curtes les diferències en el marcador.

És perquè, en els últims quarts, quan la desídia i les ganes d'anar a més es desfan i se'n van al trast, d'esta manera l'Amics de Castelló va realitzar el seu joc i va aconseguir amb una millor circulació del baló, major encert en el tir exterior i una defensa més activa reduir la diferència en el marcador en 36 punts en tan sols 10 minuts. Reflectint un marcador que no corresponia a l'esforç dels primers quarts.

Sabor agredolç finalment. D'estes situacions hem d'aprendre com més prompte millor i saber que cal canviar eixa actitud, augmentar la concentració i reduir els errors