NBTORRENT.COM: Resultats 06 - 10 - 2013

Resultats 06 - 10 - 2013

Infantil nivell 1: 

NBTORRENT 53 - Albor Godella A 44


     Inici de la lliga, inici de la competició i inici amb una victòria treballada no sols durant el partit sinó durant les setmanes anteriors.

     Venint d'una ratxa no molt positiva i amb encara moltes coses per treballar, l'equip infantil del NBTORRENT ha aconseguit una victòria enfront de Godella al qual ja ens enfrontem anteriorment en un amistós. El NBTORRENT es va armar de valor i va posar en pista tot el treball en defensa que porta fent i segons pareix van eixir les coses. Encara que els errors no ens van permetre augmentar la diferència a més. És un equip que està coneixent-se i encara ha d'arribar a ser un equip per a funcionar a la perfecció, en això estan estos bojos baix.

     El partit es va iniciar amb un parcial 9-2 al nostre favor gràcies a cistelles fàcils i la bona defensa, unit a un ritme de joc alt i a un triple de Jovi que va permetre augmentar la diferència. Però Godella no va dubtar a utilitzar i desplegar el seu joc a base de penetracions i grans oportunitats de tir exterior, la qual cosa va permetre que aconseguiren acurtar distàncies. En els quarts posteriors, el NBTORRENT a pesar de l'esforç, no va aconseguir desapegar-se en el marcador i obrir una bretxa que permetera trencar el partit, el rival no estava disposat. A causa d'això, el partit va estar ajustat en els últims minuts de partit i Godella amb un percentatge d'encert de tres punts va reduir la diferència a 6 punts però finalment el marcador va quedar en un 53-44 i victòria de 9 punts per al NBTORRENT.


     El treball no el podem deixar de costat. Cal continuar sumant i sumant, no puc relaxar-me. Quan deixo de treballar i progressar m'oblide que tot el que he fet torna al principi. Seguim el nostre camí de treball i esforç màxim.


I els amistosos següents:

Junior Preferent 59 - Benifaio 32:




I els Cadets de nivell2 guanyaren als juniors de preferent per tres punts desprès  d'una prorroga.

I els cadetes de nivell 2 guanyaren a Sedaví per trenta punts.