NBTORRENT.COM: Junior Preferent Jornada 9

Junior Preferent Jornada 9

Junior Preferent:
NBTORRENT 91 - Valencia BC"B"  60

Dimecres vesprada. Horari Champions! Partit trampa. El Valencia Basket B es un equip que començà de manera irregular però que havia encadenat unes quantes victòries seguides, a més tenen un gran entrenador (Juanlu, ex entrenador del nostre senior les dues últimes temporades)

Els nostres van començar molt concentrats i amb agressivitat defensiva i van aconseguir un parcial de 10-0, el primer quart fou molt bo. En temes generals podriem dir que tret d'alguns moments la primera part dels d'Albert i Pedro fou prou acceptable aconguint una renda de 20 punts al descans.

La segona meitat fou una mica més irregular aconseguint els de Juanlu acostar-se una miqueta en el marcador, per sort un triple d'Ivan relaxà els ànims visitants.

Destacar els minuts de joc de Carlos Guimerà i Eloy Quintana, membres del junior zonal.

Amb aquest resultat i juntament amb altres de la jornada el junior preferent se situa líder en solitari. Aquest fet no pot fer més que motivar als xavals de l'equip per a treballar més ja que únicament el treball és el que ens farà millors!