NBTORRENT.COM: Cròniques 08 - 02 - 2014

Cròniques 08 - 02 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 85 - C.B. Grao 63

Grao es posà en zona des del primer minut però els locals no tingueren problemes per a trencar-la. En la pista contrària, els visitants estaven més centrats en queixar-se que en jugar, la qual cosa es va notar en el tanteig del 1er quart (17-7). No obstant, al segon quart Torrent va deixar de traure la bola amb velocitat, al temps que Grao anava trobant el seu ritme de joc i gràcies alguns triples i no perdonant tirs lliures van aconseguir que els locals se n'anaren prou enfadats al descans per l'alta anotació dels visitants (41-36).

Després del descans, els visitants es ficaren de sobte amb el marcador gairebé igualat (43-41). Però a partir d'aquest moment els torrentins anaren obrint una brexa en el tanteig (60-45) que segons passaven els minuts fou consolidant-se. Malgrat haver-hi concedit algunes cistelles fàcils al Grao, el triomf dels locals no va estar en perill en tot l'últim quart.

Cal destacar els bons minuts de Pete Barra al 1er quart i l'aportació de Chus Hidalgo i Diego García al llarg de tot el partit. Els veterans del Grao no tingueren el seu millor dia.

La pròxima setmana l'equip torrentí visitarà l'Amics del Bàsquet de Castelló, el diumenge. Un equip que s'ha reforçat de cara a la tornada del campionat i que ja va donar un disgust als torrentins al Pavelló El Vedat. Esperem que aquesta vegada també s'emporte la victòria l'equip visitant.

Fones 20 - NBTORRENT 68

Gran partit del NBTORRENT on ha dominat durant tot el partit, guanyant tots els quarts.

Començarem el partit freds, defensant be però fallant en atac, males passades, excés de bot, mala selecció de tir. Acabarem el primer vuitè 2 - 6. En el següent període, eixirem més endollats eixint ràpid al contraatac i anotant fàcil en atac estàtic. L'equip rival ens planteja una defensa zonal, que ens va costar atacar durant gran part del quart, no aconseguíem moure la pilota amb rapidesa.

En els dos següents vuitens, aconseguirem anar cap al cèrcol amb velocitat, trencant a la defensa i doblant bones pilotes per a cistelles fàcils. Acabarem la mitjana part 10 – 35.

Eixirem de la mitja part, pujant la intensitat defensiva i corrent contraatacs. Aconseguirem bon moviment de pilota, portant-ho de cantonada a cantonada i llegint les opcions de cistella. Els dos últims quarts, hem mantingut el nivell de joc, encara que en l'últim tram ens hem deixat anar.

Bon partit del NBTORRENT, encara que ens falta polir alguns detalls de cara al tram final de temporada. A top!