NBTORRENT.COM: Cròniques 02 - 03 - 2014

Cròniques 02 - 03 - 2014

Sènior Autonòmic:
Tabernes Blanques A77  - NBTORRENT 82

El partit començà amb Tabernes marcant la pauta gràcies a les acciones del seu jove base i el veterà Ernesto. A pesar de no trobar-se còmodes i de les innombrables pèrdues, els torrentins es mantenien en partit (10-9). No obstant, a la mínima que Tabernes encadenava dos atacs el seu avantatge es disparava (19-10). A la fi del primer quart 19-14. El segon quart fou molt paregut al primer, amb ràfagues de joc per part d'ambdòs equips i els torrentins que treballaven dur per a retallar l'avantatge de Tabernes i després en un minut fatal els tornaven deixar anar. Amb un triple sobre botzina local terminà la primera meitat (41-30).

Les sensacions de la primera meitat no constituien un bon presagi per al 3er quart. De sobte, el quintet format per Yago, Diego (espectaculars els dos), Francis (esmaixada inclosa), Paco (defenent com no s'havia vist en tot l'any) i Javi (memorable duel amb Ernesto) anà sumant cistella a cistella, ofegant l'atac dels locals, fins no només terminar amb l'avantatge de Tabernes en 5 minuts, sinò que aquesta marxa va continuar imparable fins arribar a gaudir Torrent de 20 punts de marge als minuts inicials de l'últim quart (49-69). Lògicament aquesta diferència entre els dos equips no era real i el partit acabà tornant a igualar-se, gràcies a que cada atac de Tabernes terminava en tirs lliures i a dos triples del seu veterà base Quico. A falta de dos minuts la tensió era màxima i el marcador empat a 72. En aquestes últimes possessions torrentines aparegué el nostre il.lustríssim escolta Antonio, el qual forçant faltes i sumant de tir lliure en tir lliure donà un xicotet marge de nou als visitants (77-79). A falta de 17 segons, Antonio anotà un altre tir lliure (77-80) però fallà el segon, errada que va subsanar immediatament recuperant la pilota. A falta de 5 segons Francis ficà els dos lliures (77-82) i no hi hagué temps per a més.

Importatíssima victòria dels jugadors dirigits per Ximo Agapito, que van saber sobreposar-se a una setmana molt dolenta d'entrenaments i a les absències de Chus Hidalgo i Miguel Ángel Belinchón al partit. Jugar bé sense haver entrenat bé no succedeix tots els dies i esperem que aquesta setmana l'equip puga preparar en millors condicions el partit contra CBC Castellón. Queden 6 partits que són 6 finals i l'objectiu no és quedar primer o segon, sinò jugar bé i terminar la temporada amb la satisfacció d'haver-ho fet el millor que es podia.

Sènior Preferent:
Mislata B.C.  86 - NBTORRENT 57

Apurava l'equip una de les últimes oportunitats d'aconseguir una victòria aquesta temporada, i l'inici no va poder ser més fluix. Alex, Paco, Juanma, Abdón, David, i el víking Sergi van afrontar des del salt inicial una pressió a tota pista, que juntament amb els baixos ànims per la falta de reforços ens va portar a un 14 – 2 inicial.

A partir d'ací es va unir Eloy a l'equip, i la moral es va venir a dalt. Controlant les faltes en defensa, passant be la pressió i amb claredat en atac, la resta de la primera meitat va mantenir una línia d'equilibri en el joc i en el marcador que va permetre a Mislata només mantenir els 11 punts d'avantatge a mitja part.

Mislata va apostar tot el partit per la pressió i la rotació de la banqueta per a mantenir la frescor, i el seu efecte en la segona meitat es va fer notar. A estones manteníem el partit, però a poc a poc Mislata va anant fent créixer la seua diferència en el marcador. Un joc nostre menys col·lectiu sobretot en atac, i amb menor moral portà el partit fins a la diferència de 30 punts que Mislata va mantenir fins al final

Un gran treball, un gran regal.

Un gran treball el realitzat per Pascu esta setmana que ha posat totes les seues ganes lluitant contra el cansament i la desolació. I els xavals han contestat amb els entrenaments i el joc al seu entrenador

I després això s'ha traslladat al dia del partit. Jugàvem contra el primer de la taula i, veient com anaven els últims resultats es veia vindre lo pitjor, però esta vegada no. Calia demostrar que hi ha equip.

Intensitat de principi a fi i per cada un dels jugadors i entrenadors. I el sacrifici ha donat els seus fruits. Hui s'ha vist intensitat en defensa i velocitat i idees clares en atac. Ho tenen, però no ho saben.

Després d'anar estret el marcador durant la primera mitat del partit, la segona part es mostrava interessant i el dubte si vindria la pardala del tercer quart. Però no va ser així, després d'un intens repartiment de tirs exteriors en ambdós costats els xics del NBTORRENT van estrényer un punt més en defensa i en velocitat i es va obrir bretxa en el marcador. No era definitiva però va inquietar els rivals que els va fer cometre més errors dels necessaris. Llavors la bretxa es va obrir de forma definitiva per a deixar, inclús minuts fem.

Gran treball!!!!

Cadet Preferent:
Picken Claret 61 - NBTORRENT 45

Falta de frescor y/o intensitat.

Pareix com si este equip haguera perdut tota la personalitat que va demostrar en la fase regular. No es veu la intensitat defensiva i la velocitat d'aquells partits. Potser serà pel grup que ens va tocar en eixa fase, potser serà pels estudis, pels entrenaments, per la nóvies, per les fallas... per què no ho sabem però si veiem un equip que perd pilotes en passes, que a penes realitza contraatacs i una sequera anotadora que, encara que en la fase regular ja aguaitava, ara es veu més patent.

Davant un Claret que es veia que venia d'autonòmica, perquè a ells sí se'ls veia amb més concentració i ganes en totes les fases del joc i els justos vencedors. Potser no siguen millors que nosaltres, però ahir sí.

Ximo té trabajo... Ànim.

Cadet Zonal:
C.B. Almussafes 50 - NBTORRENT 80

Partit amb por pel piso, pareixia una pista de gel però bon partit ofensiu davant els últims de la clasificacio encara que no a sigit fins l`últim quart on al bon joc ofenciu s'ha juntat el defensiu sumat a més de profuctius contratacs per a acabar amb un parcial de 0-25 que dona el partit als nostres.

Encara que si no seguim treballant partits com estos es decantaran al altre costat, em danar setmana a setmana treballant, ni per guanyar som els millor ni ler perdre som els pitjors.

Infantil Autonòmic:
NBTORRENT 85 - C.N.B. Xativa A 63

Infantil Zonal:
NBTORRENT 67 - C.D. Don Bosco VLC B 64

Partit disputat dissabte al matí contra un rival, amb el qual ja ens havíem enfrontat en l'anterior fase de grups. Partit fred durant tot l’encontre, ja que no hem aconseguit una intensitat per a realitzar el nostre joc de manera correcta. Molta imprecisió en la passada, molta pilota perduda i poca intensitat en defensa.

Els dues primers quarts l'equip rival va ser superior però no van aconseguir anar-se en el marcador, ja que anotarem un parell de contraatacs, no aconseguirem entrar en el partit durant aquestes dues cambres, quedant 18 – 23. El tercer període va ser dominat pel nostre infantil, ja que aconseguirem robar pilotes en la pressió i barallarem el rebot ofensiu, però en el quart període la situació va ser diferent, no anotarem amb facilitat i l'equip contrari va castigar la nostra defensa. Finalitzarem 31 – 38.

La segona part va ser millor per al nostre infantil, vam eixir defensant més, corregint situacions de joc i donant més importància a la passada. El que ens va servir per a retallar els set punts de diferència. I vam tenir opció de ficar la cistella decisiva per a portar-nos el partit, però no va haver-hi sort. En la pròrroga, la nostra defensa va ser superior, i ens vam imposar a l'equip rival.

Partit amb poca intensitat des de l'inici, on no aconseguirem entrar de ple al partit. Cal treballar per a aconseguir mantenir-se en els llocs d'a dalt en la classificació. A top!

Aleví Zonal:
Jovens L'Eliana - NBTORRENT

El NBTorrent aleví va aconseguir este dissabte una àmplia victòria (24-75) en la pista del Jovens l'Eliana, corresponent a l'últim partit de la primera volta de la fase de campionats. D'esta manera l'equip aleví encara els partits de volta amb les possibilitats de quedar primer de grup intactes per a així poder accedir a jugar els quarts de final.

A pesar de la renda que reflectix el marcador, no es va aconseguir tancar acta fins al quint període. Va caldre lluitar contra els jugadors de l'Eliana i contra les circumstàncies especials en què ens trobàvem: pista de joc a l'aire lliure, vent, fred i amenaça de pluja.

Potser per esta estranya situació en què es veien per primera vegada enguany, l'equip taronja va entrar al camp de joc un poc desconcertat. Un 4-0 inicial pareixia presagiar que el partit seria complicat. Però ràpidament els nostres xics es van posar la granota de faena i van començar a estrényer en defensa, ofegant les línies de passe de l'equip de l'Eliana i anant al 2 contra 1 després del primer passe de l'equip contrari. Açò provocava molts robatoris de baló (26 en tot el partit) i individualitats contràries acabades en tirs mal executats, moltes vegades molt allunyats, des de la zona de 3 punts.

Destacar també la gran potència rebotejadora que els xics de Pascual Chuliá estan demostrant en esta fase de campionats. Els nostres xics estan fent un gran treball. Contra l'Eliana hem agafat 40 rebots per 21 d'ells. 18 d'estos rebots en atac, quasi davall del cércol, la qual cosa desemboca en tirs fàcils que solen acabar en 2 punts convertits.

Per posar algun entrebanc, potser en alguns moments cal alçar més el cap per a veure situacions favorables baix canastra produïdes en els encreuaments. Moltes vegades el jugador que té el baló no és capaç de realitzar eixe passe al xic que creua. Potser perquè no el veu o potser perquè no sabem ser ràpids en eixa execució. També cal cuidar més la finalització d'algunes jugades clares que no haurien de fallar-se. Però en general notable alt per al nostres xics.

RESULTAT FINAL AMB ACTA TANCADA: JOVENS L´ELIANA 24 - 75 N.B. TORRENT
RESULTAT FINAL SENSE TANCAR ACTA: 29-83
AL DESCANS: 15 - 43
PARCIALS: 9-14, 4-13, 2-16, 8-20, 0-12, 6-8