NBTORRENT.COM: Cròniques 16 - 03 - 2014

Cròniques 16 - 03 - 2014

Sènior Autonòmic:
Almassera 54 - NBTORRENT 73

Partit complicadíssim per l'N.B.Torrent en una de les pistes més difícils de la categoria. Seguint el guió previst, els locals es posaren en zona des de l'inici, però els torrentins tenien el dia de gràcia en els triples i quan Altura volgué reaccionar i canviar a defensa individual el marcador era 4-16. Tot i això, en el segon quart els tiradors locals entraren al partit i aprofitant alguns despistes en atac i una xicoteta baixada del nivell defensiu dels visitants, es posaren per damunt (33-28) encara que els torrentins ho arreglaren un poc abans d'anar al descans (34-33).

Al tercer quart els visitants eixiren més concentrats i sempre des de la defensa, gairebé sense errades, i corrent al contraatac cada volta que Altura es despistava, els torrentins agafaren un xicotet avantatge (43-49). A partir d'ací, cada minut que passava, ficava més nerviosos als locals, que no trobaven la manera de trencar la defensa torrentina. En canvi, els torrentins van saber jugar amb calma els últims minuts, aprofitant fins a l'últim segon de cada possessió i triant sempre la millor opció. L'avantatge dels visitants va anar creixent poc a poc però amb constància fins al 54-73 final.

A més de l'encert en el tir de 3, cal destacar l'extraordinari percentatge de tirs lliures de l'equip torrentí. A pesar de les baixes de Francis Navarro i Miguel Ángel Belinchón i de que Ruben Humada i Yago Olivares hagueren de retirar-se del partit per dos colps, la resta de jugadors a disposició de Ximo Agapito es va deixar la pell en la pista cada minut que hi va participar. Només així es pot explicar una victòria tant contundent en un camp tant difícil. Amb aquest triomf els torrentins es claven a la 3ª posició de la taula, abans de la seua jornada de descans. Queden 4 partits i encara que hi haurà que rendir visita als dos equips que van per damunt, allò més important ara és continuar en aquesta llínia, recuperar a tots els jugadors i pensar només en el pròxim partit, davant Almassora al pavelló El Vedat, el dia 29.

Muro Cadet 63 - NBTORRENT 52

Partit entretingut on els fantasmes d'últimes jornades han aparegut al no saber mantindre la renda obtinguda i confiar-nos permetent al rival imposar-se en la pista i traure un avantatge que ells si van saber mantindre. Al tercer i últim quart vam ser superiors excepte en minuts aïllats on permetíem que el rival correguera  però com a dada positiva l'equip va saber sobreposar-se estrenyent en defensa i abaixar l'avantatge del rival fins a posar a l'altre equip en compromisos a falta d'uns minuts.

En resum o estrenyem tot el partit o no podem guanyar, no cal deixar de treballar i posar-li ganes que és el més important.

Infantil Autonòmic:
NBTORRENT 88 - Maristas 82

Infantil Zonal:
NBTORRENT 60 - Fones 16

Aleví Zonal:
Maristas 49 - NBTORRENT 75

Partit irregular el jugat este dissabte per l'equip aleví en l'esvarosa pista de Maristes. El NBTorrent va tornar a guanyar 49-75 a pesar d'alternar períodes molt bons on obtenien un ampli avantatge sobre el seu rival, amb altres en què l'equip de Maristes aconseguia retallar-nos punts.

I és que a pesar d'un bon arrancada on inclús pareixia que podríem tancar acta, el NBTorrent va ser de més a menys fent dos horrorosos quarts en la segona mitat que va fer que Maristes retallara punts arribant inclús a guanyar eixa segona part del partit per 40-30.

Les estadístiques són clares. Quan deixem de donar passes nostra eficàcia baixa. I quan abaixem els braços en defensa, l'eficàcia del rival puja. Passàvem dels més de 40 passes correctes en els quarts guanyadors als poc més de 20 passes en aquells en què els nostres alevins no aconseguia anotar més de 8 punts. I passàvem de recuperar quasi 10 balons per quart en el nostre períodes guanyadors a recuperar menys de 3 en els que Maristes s'imposava.

Afrontem ja els tres partits finals d'esta segona volta abans d'arribar a la fase final on, si tot va bé i aconseguim classificar-nos, ens trobarem amb rivals a qui no podrem donar estes oportunitats. Esperem corregir-les per a llavors.

AL DESCANS: 9 - 45

PARCIALS: 5-16, 2-6, 2-23, 18-9, 5-15, 17-8