Sènior Autonòmic:
Descansa

Sènior Preferent:
Sportiu Xe Alaquas 102 - NBTORRENT 51

La veritat és que no ha sigut nostre millor partit. Amb molts problemes físics en la plantilla, l'empenta dels júnior ens ha permès donar la cara en el partit, amb un gran paper de Carlos Jiménez, Andrés, i sobretot Carlos Guimerá.

D'inici la pressió ens va ficar 10 punts de desavantatge, i abans d'acabar el primer quart els seus contraatacs la van portar fins als quasi 20 punts. A partir d'ací a estones aconseguíem mantenir el desavantatge, i en la resta anaven caent els punts, amb moments de baixada de braços.

Ja en l'últim quart vam tenir uns minuts de millor joc, coincidint en part amb les seues rotacions, però el final ens va tornar a castigar fins al resultat definitiu. Esperem que les lesions es vagen superant i puguem tornar a veure partits disputats abans de la fi de la temporada.

ESCOLTAR, ATENDRE, FER CAS I LLUITAR

Encara que el resultat no ho demostre, el partid ha sigut un partit on hem plantat cara al lider del grupo, però com sempre passa donat la nostra pasivitat defensiva, el rival fica grans parcials sumant entre el dos més o menys 40 punts que abulten el resultat final.

El partit comença amb un intercanvi de canastes però el rival va aprofitar la seua superioritat al rebot i com ja emb dit la pasivitat defensiva per a agafar una renda de 20 punts al descans, el tercer quart va ser el quart més productiu, no en atac sino en defensa contrastant amb els últims deu minuts on em tingut el gran parcial del rival de 4-32 maquillant el resultat.

Com a conclusio dir el gran problema del equip, “ESCOLTAR, ATENDRE, FER CAS I LLUITAR”, NO SERVIX DE RES SI L'ENTRENADOR DIU “A” Y L'EQUIP FA “B”, també destacar les ganes de lluitar perquè més que res en aquesta categoria y amb aquesta edat es lo més important, cal tindre ganes.

Infantil Autonòmic:
C.A. Montemar Rojo A 62 - NBTORRENT 84

Victòria treballada el d'este cap de setmana contra C.A. Montemar, on les hores del partit, el desplaçament i el poc de temps per a ficar-se en el partit va fer que començàrem molt despistats i cometent molts errors producte de la falta de concentració. Prova d'això, els dos primers períodes, on Montemar va saber jugar molt bé les seues opcions i gràcies al seu encert en el tir exterior van estar davant en el marcador de forma merescuda.

En els següents períodes i després del toc d'atenció de l'entrenador Carlos Gras i Candido Martínez, els nostres jugadors es van posar l'equip de competir i van eixir a pel partit, però un Montemar amb les idees molt clares i un NBTORRENT amb moltes fallades en passes i contraatacs, mantenia als locals en el partit. Després de la primera part, el NBTORRENT va tornar al partit més centrat i a poc a poc va aconseguir accions de joc semblants a les entrenades, amb més força i més encert en el tir exterior i amb una defensa més agressiva, permetent obrir una bretxa en el marcador i mantenint eixa diferència al llarg dels últims períodes del partit, per a acabar amb una victòria que ens dóna el passe matemàtic a jugar la Final Four autonòmica.

Per això, podem estar molt contents tota la familiar del NBTORRENT ja que per segon any consecutiu l'infantil autonòmic aconseguix estar entre els 4 millors equips de la comunitat valenciana, jugant així la Final Four que dóna opció a anar al campionat d'Espanya. Donar l'enhorabona al club pel seu treball constant amb la pedrera, però sobretot als jugadors d'este equip, que han demostrat que a pesar de les circumstàncies inicials, el treball, la constància, l'esforç, l'actitud i el dia a dia han aconseguit el premi de jugar i viure l'experiència d'una Final Four. ENHORABONA.

Ara ens queden dos partits per a acabar la segona volta i vindrà el mes de la intensitat, les ganes, les il•lusions, les alegries, l'últim esforç i la recompensa per tot el que han aconseguit.

Infantil Zonal:
CB Vinaros 63 - NBTORRENT 40

Viatge llarg a Vinaròs en un partit que es presentava difícil per al nostre infantil. Partit igualat en l'anada, i amb moltes baixes per a la volta.

Un primer quart amb molt bon joc però moltes errades en el tir, no aconseguíem desenganxar-nos en el marcador. Continuarem amb la mateixa dinàmica de joc, amb un bon moviment de pilota i carregat de faltes als seus homes importants. Però no aconseguíem anotar punts. El tercer període, ells van augmentar el nivell defensiu pujant les línies i van fer que ens precipitàrem. En aquest període el rival va obtenir un avantatge de deu punts, reduïda en l'últim segon amb un triple sobre la botzina. En el següent huitè, vam ser nosaltres els qui pujarem d’intensitat defensiva i açò es va notar molt, ja que aconseguirem agafar moral i acostar-nos en el marcador.

En la segona part, continuarem amb moltes ganes però molt precipitats, açò unit a la pressió constant del rival va fer que tornàrem a encaixar un parell de cistelles i ens enfonsàrem. Açò va suposar un avantatge per al rival que va saber aprofitar castigant amb ràpids contraatacs. El sisè quart  ens va servir per a mantenir el marcador, encara que seguírem davall en el marcador no deixarem de competir en cap moment. Els dues últimes cambres van seguir la mateixa dinàmica que l'anterior, períodes on una cistella era molt complicada d’aconseguir.
Cal seguir treballant i polint detalls de cara a l'any que ve i desitjar una ràpida recuperació a Ismael. Atop!

Aleví Zonal:
NBTORRENT 56 - Peñiscola 21

El NBT Aleví ha sumat este dissabte el seu octau triomf consecutiu en esta Fase de Campionats. Esta vegada contra l'equip de Peníscola per 56 - 21.

A pesar de la diferència de 35 punts els xics de Peníscola són un equip complicat. Es tracta de jugadors físicament forts, amb els que costa jugar còmode. En el partit d'anada atribuíem el que trava del partit al viatge de 2 hores i a la matinada. Però està clar que no es tractava d'això.

Així i tot el nostre equip aleví està demostrant que en esta fase de campionats és millor que els altres equips en un parell d'aspectes clau del joc i això ens dóna avantatge. Es tracta de la defensa i de l'eficàcia de passes.

Per un costat tenim una defensa molt apegalosa que fa que el contrari perda sempre molts balons. En esta ocasió Peníscola va perdre 43 balons dels quals 27 van ser recuperats pels nostres xics mentres que la resta corresponien a violacions del joc provocades en molts casos per eixa defensa. Açò són possessions addicionals o el que és el mateix, noves possibilitats de fer punts.

El segon aspecte, el de l'eficàcia de passes, s'entén al veure la quantitat d'assistències que fem. 19 en esta ocasió. Això és un mínim de 38 punts dels 56 totals, facilitats per un bon desmarcatge i un extraordinari passe d'un company.

Està clar que si unim les dos coses, som un equip temible.

Portem tota la temporada millorant contínuament  estos i altres aspectes i la nostra prova de foc, amb permís dels nostres 2 pròxims rivals a què encara cal guanyar, serà la fase final. Ací ens trobarem amb els millors de tots els grups i podrem mesurar realment el nostre joc.

Pròxim rival, Autos Meliana. Si guanyem estarem matemàticament classificats per a eixa fase final.

AL DESCANS: 30 - 10

PARCIALS: 12-6, 12-2, 6-2, 13-2, 5-6, 8-3