NBTORRENT.COM: Cròniques 30 - 03 - 2014

Cròniques 30 - 03 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 79 - A.B. Almassora 61

Partit vital per als interesos d'ambdòs equips, un per dalt i l'altre pel descens.

Almassora va eixir més encertat que els locals i amb un percentatge excel.lent de tir es van plantar a la fi del 1er quart dominant 15 - 20. Als torrentins no els anava el ritme imposat pels visitants, però malgrat els constants canvis en defensa dels castellonencs, els locals començaren a recuperar alguna pilota i eixir amb més velocitat, destacant l'aportació de Diego García (24-22). Tot i això, Almassora no tenia cap intenció de deixar-se anar i al descans estava tot per decidir (35-33).

Al tercer quart els torrentins pujaren una marxa gràcies al ritme del seu base Iago Olivares (44-38) però l'envergadura del pívot visitant es feu notar (44-44). Els locals donaren una altra espenta al marcador, amb una demostració de clase de Javi Santamaría i l'encert al tir del recuperat Francis Navarro (55-47). Encara hi havia partit per jugar perquè Almassora, molt lluitadors des del primer minut, no baixaven els braços. A l'ultim quart els torrentins visqueren un parell de minuts fantàstics de joc d'altíssim nivell, que culminaren amb dos triples d'Antonio Téllez que trencaren definitivament el partit (68-54). A partit d'ací el base torrentí Pablo Planells s'encarregà de controlar el ritme i hi hagué minuts per a tots.

A més de la recuperació de Francis, també vam celebrar la tornada d'Ernest Carles, jugador de la casa que enguany ha estat d'erasmus i s'ha oferit per a reforçar l'equip de cara als últims partits.

Així doncs, les expectatives per a la final del pròxim dissabte davant Calasanz no poden ser millors. Recordem que s'ha de guanyar a Calasanz de més de 2 punts per a desbancar-los de la segona posició, lloc que donaria dret a jugar el playoff d'ascens a Nacional. El partir es jugarà al pavelló de Benimaclet a les 16'30h i invitem a tothom a que vinga a animar l'equip.

Sènior Preferent:
NBTORRENT 65- Maristas B 78

Lamentant la baixa de Victor, a qui desitgem que puga recuperar-se d'aquesta temporada infausta de lesions i tornar a donar suport als nostres equips, van competir aquesta setmana amb Paco (2p), Alex Cerezo (17), David (14), Eloy (5), Alex Todolí, Abdón (6) i Juanma (11), reforçats amb el víking Sergi (2), i els júnior de zonal Andrés (2), Carlos (2) i Javi (4). Davant un Maristas també amb quatre sènior i tres júnior.

En l'inici la tancada zona de Maristas ens va bloquejar en atac, i poc fins en defensa, un parcial 2-14 semblava sentenciar el partit. La resta del primer quart tampoc donava motiu a l'esperança amb un parcial de 8-26. Però en el segon un major dinamisme en l'atac i una defensa intensa ens va permetre aconseguir el descans amb un 35-36 esperançador.

El tercer quart va ser de lluita intensa però Maristas va aconseguir obrir bretxa en els últims minuts fins al 49-60. I encara que l'equip va mantenir la tensió fins al final, van saber gestionar la diferència i arribar al final sense problemes, tirant de l'experiència d'alguns dels seus components.

Sènior Zonal:
Gentvikinga Torrent 68 - C.B.C. Manises 37

Junior Preferent:
NBTORRENT 58 - C.B San José 42

El més important: la victòria!

Partit que s' afrontava amb baixes però amb ajuda de tres júniors B que van donar la talla i van lluitar com tots per traure aquest important triomf!

Bon començament amb intensitat defensiva i encert davant, als cinc minuts San José reaccionà gràcies a la relació local. La primera part acabà amb un pobre 27-21 com a conseqüència de les imprecisions d'ambdós equips.

La segona part fou diferent, els nostres apretaren en defensa i amb un fluid atac aconseguiren augmentar poc a poc les diferències fins arribar a +20 a falta de sis minuts per a la fi.

Ara arriba el moment decisiu de la temporada. El dissabte que ve, 5 d'abril a les 18h., a Godella, si guanyem contra el rival directe aconseguirem la classificació per a la fase d'ascens.

#totsagodellaambeljunior

Aquestos jugadors s' ho mereixen, NECESSITEM LA VOSTRA AJUDA, SERÀ UN BONIC ESPECTACLE!

Junior Zonal:
NBTORRENT 103 - Mislata B.C. B 35

Partit on el NBTORRENT havia de mostrar la seua superioritat, i així va ser. Cal tindre en compte la irregularitat d'este equip i que tot pot ser possible. Però no va haver-hi sorpreses. Des de l'inici, inclús amb un primer parcial de 10 – 0 ja es mostraven les cartes. No sols l'encert en el tir dels xics del NBTORRENT sinó que una major rapidesa en els contraatacs i fallades davall el cércol dels visitants feien engrandir la bretxa.

Amb un marcador de 38 – 12 al descans el partit estava més que sentenciat. Llavors els locals van començar a disfrutar del joc. Van veure la possibilitat de fer punts fàcils en transicions ràpides i així s'eixamplava la diferència. Però la tranquil•litat dóna també per a poder intentar tirs de tres punts amb la major de la tranquil•litat, i això fa que s'obtinguen grans resultats.

Però bo, ni érem tan roïns ni som tan bons.

Cadet Preferent:
Escolapias A 77 - NBTORRENT 81

Partit on el NBTORRENT va dominar durant tot l’encontre, amb una bona defensa i ràpids contraatacs.

Ens enfrontàvem en una pista de les més difícils de la competició amb un rival que ens havia guanyat en l'anterior volta. Eixirem molt durs en el rebot aprofitant els errors del rival per a castigar amb ràpids contraatacs. I va eixir bé, aconseguirem crear dubtes en el joc del rival i vam fer un gran treball en les ajudes defensives. Açò va servir a l'equip per a aconseguir una diferència de 15 punts.

En el segon quart, ells van eixir molt intensos, ficant moltes mans. Ens va venir bé, perquè en el moment en què deixarem de veure cistella amb facilitat, aconsegureim traure moltes faltes i castigar des del tir lliure. La nostra defensa amb moltes variants, seguia creant molts dubtes en el joc rival. Vam mantenir la diferència en aquest quart al voltant de 10 punts.

El tercer quart va suposar carregar-nos de faltes, sobretot els nostres interiors. Vam cometre moltes faltes, deixarem d'atacar el cèrcol i optarem per tirar de fora, cosa que va beneficiar a l'equipe rival. Així i tot, seguíem per davant del marcador.

L'últim periode va començar amb un ritme molt alt per part dels dos equips, sense pauses i sent una cistella contestada amb una altra. Després de l'intercanvi de colps, ells van estar encertats des de la línia de tres i van aconseguir un parell de triples per a acostar-se al marcador. Els nervis van començar a notar-se en tots els jugadors, la qual cosa abans eren cistelles ara eren errors. Al final, ens portem la victòria per l'avantatge que vam obtenir anteriorment, i perquè aconseguim tancar el nostre cèrcol en els últims segons.

Felicitar a tot l'equip per la victòria. A seguir així. A Top!

Cadet Zonal:
Berenguer Dalmau Catarroja 53 - NBTORRENT 68

Partit contra el tercer classificat del grup, la previsió era de qualsevol tipus però l'equip va saber mantindre's ferm i lluitar per guanyar.

Un partit que va començar amb el tanteig per part dels dos equips però que amb el començament del segon quart on l'encert anotador i el desencert local propiciat per la defensa visitant van posar un parcial de 4-24. Per a seguir amb la tradició quan anem guanyant l'equip es relaxa o va a ratxes i això és el que passe oscil•lant l'avantatge de 20 a 15 punts fins a baixar a 11 en l'últim quart i després d'un última espenta dels nostres jugadors van deixar un avantatge ampli encara que no ho parega va ser un partit dur on només el marcador reflectia l'avantatge.

Destacar el gran encert ofensiu però dir que l'atac comença en la defensa i mentres defenem bé vam atacar millor, hem de ser forts baix per a poder arribar jugant i aconseguir més punts en atac que encaixats.