NBTORRENT.COM: Cròniques 25 - 05 - 2014

Cròniques 25 - 05 - 2014

Sènior Preferent TF:
NBTORRENT 86 - CBMarcelina Benifaio 93

Tercer partit de l'equip senior que disputa les copa i de nou recuperem sensacions, oblidant el mal partit de la setmana passada. 

Ens enfrontàvem a un equip de Benifaió que ens guanyava en experiència i pes físic. La nostra arma havia de ser un joc ràpid i agressiu en atac. I així va ser com va començar el partit, amb una clara iniciativa nostra. Benifaió es va poder sobreposar a este inici gràcies als seus punts interiors i els seus rebots en atac. I eixa va ser la dinàmica de la resta de la trobada, molta igualtat.

Després del descans vam tornar a trobar un punt més de fluïdesa en el joc i d'intensitat en defensa, en el tercer quart ni vam tindre problemes de rebot i ens vam poder per davant amb un bon parcial en este període. Però les faltes personals ens estaven fent mossa i l'equip arribava just a l'últim quart. En este últim període els visitants van tornar a trobar els nostres punts dèbils i la iniciativa va ser seua. Es va arribar als últims minuts amb opcions pista ambdós equips, però com sol ser habitual, l'experiència va saber emportar-se el partit. Gran treball i esforç dels nostres jóvens jugadors, no és fàcil competir contra equips molt mes físics que nosaltres, amb les baixes que patim i sent un grup de jugadors encara per definir rols. 


A top el dissabte que ve.



Junior Zonal TF:
Maristas 60 - NBTORRENT A 73



Junior Zonal TF:
NBTORRENT B 31 - San José 119



Cadet Especial TF:
CB Escolapias 46 - NBTORRENT 69




Cadet Preferent TF:
NBTORRENT B 14 - Equipo Mixto Aldaia 118