NBTORRENT.COM: Ferran torna a casa

Ferran torna a casa

Ferran Roig Puig torna a la seua casa.

Ens alegra moltíssim donar aquesta notícia. Ferran serà jugador del NBTORRENT la pròxima temporada. 
No solament incorporem a un gran jugador. L'alegria és major en tractar-se d'un jugador format en el nostre club que ha decidit tornar al NBTORRENT per a ajudar-nos en el nostre projecte.

Ferran de sempre ha estat prop d'una pilota de bàsquet. De la mà del seu pare Alberto Roig, va començar a competir amb el col·legi La Purisima. En aquell equip ja va coincidir amb Jesús Hidalgo (Chus), ambdós tornarán a ser companys la pròxima campanya.
En edat cadet va començar oficialment la seua trajectòria amb el NBTORRENT. La seua progressió va ser notòria des de molt jove. En junior va ser peça important de l'ascens a autonòmica. 
El seu pas a sènior li va dotar de major protagonisme en el joc de l'equipo. Convertint-se en un jugador clau del planter que va lluitar per ascendir a Nacional. Diversos van ser els equips que es van fixar en Ferran i en la temporada 2008-09 Ferran va acceptar el repte de jugar en lliga EBA. Va ser amb l'equip de Paterna. Després d'aqueixa temporada van seguir altres 4 més competint a la màxima categoria valenciana però amb el Jovens Almàssera.









Ara, cinc temporades després, Ferran tornarà a vestir de taronja i a donar mostres del que ha crescut com a jugador en el Vedat Arena.
Sens dubte, un reforç molt important per a l'equip entrenat per Ximo Agapito.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Pedazo de jugador,pedazo de persona,pedazo de fichaje!!!!
Grande Ferran!!!