NBTORRENT.COM: LLiga Valenciana

LLiga Valenciana

Lliga Valenciana Senior Especial Grup A
NBTORRENT 76 - CB Burjassot 48

Tercera i última jornada de lliga valenciana. Partit davant un rival de Preferent que des de l'inici va oferir menys oposició que Xirivella el cap de setmana passat. L'altra lectura és que els torrentins jugaren millor. Al descans, la diferència ja era de 30 punts, gràcies a un parell d'espentes dels jugadors de Ximo Agapito. Això significa que els saguntins guanyaren el parcial de la segona meitat. Tampoc es pot condamnar amb massa duresa als locals per aquest fet, perquè ja es sap que en aquestos partits es difícil mantindre la intensitat els 40 minuts i aquest tipus de rivals provoquen un joc massa ràpid i ple d'imprecisions, tirs precipitats, contraatacs bojos... N'hi hagué repart de minuts i oportunitats per a tothom i fou una bona ocassió per a provar variants ofensives i defensives.

La bona notícia fou el debut de Tomás en l'equip torrentí. Tomás es un jugador molt jove que per raó d'estudis s'ha traslladat a València. Porta un parell de setmanes entrenant amb el nostre primer equip i s'ha enamorat del bon ambient que es viu i de la solidesa d'aquest planter, que reforça amb aquest fitxatge la posició de base. Segur que ni ell ni el cos tècnic s'arrepentiran d'aquesta decisió. També hem d'anunciar la incorporació de Manu com a segon entrenador. Manu és l'actual entrenador del Cadet C i ocupa aquest càrrec amb la il.lusió d'afegir el seu puntet al treball d'aquest grup. 

Com la temporada no escomença fins al cap de setmana del 12 d'octubre, les pròximes setmanes l'equip disputarà diversos amistosos contra equips d'Autonòmica i Nacional. El primer, el pròxim dilluns davant Mislata (Nacional).