Cròniques 12 - 10 - 2014

Sènior Autonòmic:
Aldaia 80 - NBTORRENT 89

ALBUM ISABEL

Estrena lliguera davant el subcampió regional de lliga valenciana categoria especial. Els torrentins començaren més enxufats (4-11) però prompte reaccionaren els locals a base de penetracions i passe fora per a tir fàcil, aprofitant la passivitat defensiva dels torrentins. Fou un partit de molt encert i això quedà clar des del primer quart (26-28). Aldaia va continuar amb la seua tònica de defensa agressiva, intensitat que també es feia visible a l'hora de carregar el rebot. Els visitants es manteniren al partit gràcies a accions puntuals de Ferran i Javi, molt superiors als pívots locals. Al descans 43-42.

Gairebé res va canviar al 3er quart. Aldaia es trobà més còmoda que mai i Torrent visqué alguns minuts de naufragi, que feren que els locals arribaren al +10 d'avantatge. L'eliminació per faltes del jugador franquícia local i la reacció en defensa dels torrentins propiciaren que en només 3 minuts els torrentins aconseguiren la igualada al marcador 65-65 a falta de 6 min. En aquest moment es va iniciar un concurs de triples, que tingué per guanyador als visitants. Dels 3 triples de Francis i 1 d'Ismael només trobaren resposta d'Aldaia els dos primers, deixant el marcador amb 75-81 a falta de 3 min. Els torrentins havien trobat per fi el camí de la defensa, mentre que les faltes i les urgències començaren a pesar massa en els locals. Els torrentins no afluixaren des de la llinia de tirs lliures i al final 80-89.

Fou un partit molt intens amb un encert altíssim dels dos equips, sobretot els locals al llarg de més de tres quarts. Cada equip va ficar 10 triples. Aldaia va apurar al màxim les seues opcions i tingué als jugadors dirigits per Ximo Agapito contra les cordes. Ja es sap que Autonòmica es una categoria molt dura perquè qualsevol pot guanyar a qualsevol. Així doncs toca aprendre la lliçó i no esperar a l'últim quart per a començar a defendre.

La pròxima setmana el nostre veí Alcàsser visitarà el pavelló El Vedat, a l'hora de sempre, 19'15h. Es tracta d'un clàssic de la història recent del nostre club, un rival que va viure el mateix ascens que el nostre club la dècada passada, des de Preferent fins a Nacional. Us esperem a tots!