NBTORRENT.COM: Cròniques 26 - 10 - 2014

Cròniques 26 - 10 - 2014

Sènior Autonòmic:
CB Col Aleman A 44 - NBTORRENT 78

N'hi hagué partit els primers cinc minuts de cada meitat. Potser perquè el marcador no funcionava, però el cas és que l'equip torrentí va jugar el seu millor partit de la temporada, exhibint un gran nivell defensiu i fent-ne ús i abús del seu joc interior. La diferència al descans ja rondava els 20 punts. Tots els jugadors torrentins gaudiren de minuts i els aprofitaren.

El pròxim diumenge rebrem la visita del Benifaió B. Cal recordar una anècdota ocorreguda en la temporada 2011-12. Allà per la jornada 6ª, el nostre Sènior Nacional encara no coneixia la victòria i tocava anar a Benifaió un diumenge per la vesprada, justament el dia de la seua presentació i per a major desgràcia, el nostre jugador de més encert ofensiu (Alex Corona, també conegut com "el Xino") no podia venir al partit. Contra pronòstic, el nostre Sènior Nacional va guanyar aquell partit amb plena autoritat. Albert Roig va ficar dos triples a taula, segur que encara se'n recorda. Al final, els dos equips van salvar la categoria. En qualsevol cas, aquesta història serveix per a recordar-nos que no ens podien confiar davant de cap equip. Esperem que per fi tinguem música per a l'escalfament.

Sènior Preferent:
NBTORRENT 53 - CB Segorbe 57

Bon partit el que va realitzar el nostre sènior preferent este dissabte contra Segorbe. De nou partíem amb un clar desavantatge en físic i en edat i experiència però vam saber competir en tot moment.

El primer quart va ser tot igualtat entre els dos equips. En el segon període marquem un ritme molt alt en defensa arribant al descans amb avantatge 30-23.

Però l'inici del tercer quart va marcar el desenrotllament del partit. Segorbe va eixir molt connectat en el joc, recuperant la diferència en el marcador en a penes dos minuts i aconseguint una curta renda a favor seu minuts més tard.

Però el nostre equip comença a saber patir i es va mantindre en tot moment en el partit, jugant de tu a tu tot l'últim quart. L'encert en els tirs lliures i la seguretat dels jugadors visitants ens van privar de la que haguera sigut una revitalitzen-te victòria. La setmana que ve ho tornarem a intentar

Junior Preferent:
CB Escolapias 53 - NBTORRENT 90

Junior Zonal:
NBTORRENT 61 - CBC Manises 56

Gran partit del júnior B davant d'un gran rival com el CBC Manises. Sabíem que no tots els rivals serien com l'Albal Beniparrell i així ha quedat demostrat, podíem haver donat un pas cap arrere però hem sabut llegir la importància d'este partit des del propi calfament. Un primer quart on hem eixit concentrats a defendre i seleccionant perfectament cada acció, 12-10.

El segon quart la tònica ha sigut pareguda ells pràcticament tot el quart han anat dalt i nosaltres a remolc fallant molts tirs però defenent bé i aguantant l'estirada. Empat a 26 al descans.

El tercer quart seguix més menys la mateixa tònica, cap equip agafa rendes i al final del quart el marcador reflectia un 40-41 que assegurava un final d'infart, i així ha sigut. Hem entrat malament posant-se Manises 40-45 a favor seu, hem patit treballat i seleccionant a la perfecció cada acció com si fóra l'última entrant a l'últim minut amb 56-55 i dos tirs lliures a favor. Hem fallat els dos llançaments, Manises també va fallar. Després de temps mort una entrada nostra posa 3 dalt a falta de 30 segons. Manises falla el seu atac i ací pràcticament 1 tir lliure i una entrada en l'últim segon ens donen la treballada victòria 61- 55.

Cal seguir per esta línia de treball siga quin siga el rival. I donar les gràcies a eixe públic que ha disfrutat i patit amb nosaltres. Ja només queden 20 mas...1..2..3 Torrent!!!