NBTORRENT.COM: Cròniques 09 - 11 - 2014

Cròniques 09 - 11 - 2014

Sènior Autonòmic:
Quirumed Moncada CB A 69 NBTORRENT 73

La diferència entre una crònica escrita en valencià i una crònica escrita en castellà i després passada pel Salt és que la primera té alguna errada d'ortografia però res garrafal mentre que la segona està perfecta tret d'alguna expressió incongruent com "tercera cambra" o "Adrian Cadira". De la mateixa manera podem dir que el nostre Sènior A és un equip en el que es pot confiar igual que en una crònica escrita en valencià (de mitjà... i gràcies), en la qual, de tant en tant, podràs trobar un "Ye Julio" o un "torrentinos", però mai trobaràs un "segona cambra" en lloc de "segon quart".

Després d'una setmana d'entrenaments prou dolents, l'NB Torrent es va trobar amb un Moncada que fallava molt i no pareixia amb massa ganes de jugar. Tot i això 15-22 al primer quart. A continuació vingué la primera espenta dels torrentins (19-30), però a base de regals, pilotes perdudes i un sistema tant senzill com penetrar-i-doblar, Moncada va tornar al partir en només un parell de minuts davant la paràlisi total dels visitants (35-36 al descans).

Al 3er quart es va repetir la mateixa història. L'equip torrentí va guanyar una xicoteta diferència (43-52) però una tremenda successió de despistes defensius va tornar, per segona volta, la vida als locals, que començaren a creure de veritat en la victòria (57-54). A tope de motivació, Moncada se n'anava en el marcador (62-57, a falta de 6 minuts). En aquestos últims minuts d'estar a punt de tirar el partit per la borda, els torrentins van saber mantindre la calma i vist que en atac no estaven massa encertats, ho donaren tot en defensa i poc a poc anaren retallant l'avantage local. Així, amb un triple d'Antonio aquí, un rebot ofensiu amb cistella de Javi allà, un altre rebot amb cistella de Ferran, una pilota recuperada per Ismael... empataren el partit 64-64 a falta de 3'30. Els locals no fallaven ni un tir lliure però els torrentins sí, per a la seua desgràcia. I sempre punt dalt, punt baix. A falta de 30 segons, un triple espectacular de Francis va provocar un altre triple de Moncada, que se'n va eixir de dins. Francis va rematar amb dos tirs lliures (69-73) i ja no n'hi hagué temps per a més.

La secció d'infermeria té un nou membre, Tomàs, qui va rebre un desafortunat colp en el genoll i descansarà 10 dies. A més, Barra està treballant molt dur per a obrar-ne el miracle i reaparèixer el dia de la presentació.

Al final una victòria amb molt de patiment, en un dia de massa errors, sobretot defensius, i davant d'un rival molt competitiu que va veure amb desesperació com el partit se li escapava de les mans en l'últim sospir. Guanyar aquestos partits demostra que l'equip dirigit per Ximo i Manu sap guanyar de vint però també aguantar la pressió quan la cosa es fica complicada. En qualsevol cas, aquesta victòria no servirà de res si després no es guanyen amb solvència els partits de casa. El pròxim davant Burjassot, que ja ens va guanyar l'any passat i en lliga valenciana. Que la vendetta no siga només de paraula.

Crònica patrocinada per bet&perd.kom. L'aposta recomendada de la setmana: En tindrem música per a escalfar el pròxim dissabte al pavelló El Vedat? a) Sí (1 x 99'99€).  b) No (1 x 0'98€). c) Barra cantarà a capela "Yo también necesito amar" (1 x 3'30€)

CB Massanassa 57 - NBTORRENT B 41

Difícil setmana després de mostrar la nostra pitjor cara en el partit anterior però esta vegada la sort no estava de la nostra part i no vam poder reaccionar o no vam voler sacrificar-nos per l'equip.

Primers dos quart de tanteig on els nostres van treballar bé però el desencert anotador ens passaria factura igual que en el segon quart on a poc a poc ens anàvem desunflant en els últims dos minuts permetent al contrari retallar punts i ajustar el marcador.

En el tercer quart mostrem la nostra pitjor cara on ens dediquem a regalar passes i a mirar a l'atacant afegint una part important de desenteniment de la labor d'equip, la qual cosa comporta anotar poc i encaixar molt donant el punt d'inflexió al partit i permetent al rival posar terra pel mig per a emportar-se el partit.

En l'últim quart intentem reaccionar ficant més intensitat i més càrrega defensiva donant molts jugadors una bona actitud davant de la difícil situació del marcador però ja era tard i acabem tenint molts alts i baixos.

Ens falten moltes coses, ens sobren moltes altres però hem d'acabar de ser un equip buscant la labor d'equip que ens falta, l'esforç d'equip. Quan ens movem i fiquem una canastra la fiquem tots, quan defenem i robem el baló ho robem tots.

Continuem treballant

Picanya Basquet - NBTORRENT C

Infantil Nivell 1:
NBTORRENT 81 - CD Calasanz A 44

Segon partit i primera victòria de la temporada per a l'infantil autonòmic del NB Torrent.

Els nostres xics van aconseguir este dissabte una gran victòria per 81 - 44 contra els xavals de Calasanz, la qual cosa ens deixa en un provisional encara que un poc fictici 2n lloc en la classificació.

Veníem d'estrenar-nos amb derrota enfront de Godella, i donada la joventut i inexperiència de molts dels nostres jugadors, els dubtes sobre el paper que podem fer esta temporada eren i continuen sent moltes.

Però el marge de millora d'este equip és enorme. Es tracta de jugadors majoritàriament de primer any d'infantil i molts dels conceptes encara estan per assimilar, així com també està per desenrotllar el seu físic. Com se sol dir últimament, partit a partit anirem veient.

En esta ocasió el partit va ser des del principi favorable per a nosaltres. Dos parcials de 11-3 i 13-8 ens permetien doblegar al nostre rival al finalitzar el segon període. La resta de períodes a excepció del sext, encara que amb alguns alts i baixos en el joc, van ser també per als nostres xics. Al final 81-44 i a esperar esta setmana al totpoderós València.

RESULTAT AL DESCANS: 39 - 21
PARCIALS: 11-3, 13-8, 6-5, 9-5, 11-3, 4-10, 15-6, 12-4

Aleví Nivell 2:
NBTORRENT 52 - Colegio Larrode B 2

El marcador es va tancar abans del descans. El nostre Aleví va començar el partit amb molta intensitat i gran acert de cara a la cistella.

Pascual va aprofitar la resta del partit per a fer jugades d'estragègia, fer jugades sense botar la pilota i va servir per a conèixer més encara els jugadors.

Pese al marcador tan abultat els jugadors no van perdre les ganes i la intensitat durant tot el partit.

Aquest Aleví dona la sensació de que ens va fer molt feliços. Al menys ganes no li falten.