NBTORRENT.COM: cròniques 16 - 11 - 2014

cròniques 16 - 11 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 86 - Burjassot CB A 64

Partit més igualat d'allò que pot semblar pel marcador. Ja coneixíem Burjassot per la lliga valenciana i no va defraudar en quant a intensitat els 40 minuts. Al 1er quart la defensa local fou impròpia del teòricament  millor equip defensiu de la lliga, concedint massa cistelles fàcils a Burjassot, qui sense un gran percentatge de triples, només carregant el rebot ofensiu i ficant tirs fàcils, va guanyar el quart (21-23). Al 2on quart la història va canviar i els torrentins s'aplicaren en defensa com toca. En l'altra cistella el canvi a zona dels visitants no va suposar aquesta vegada cap problema perquè Antonio Téllez, en plena inspiració, va clavar 4 triples que impulsaren als locals en el marcador (47-35). A pesar d'això, Burjassot no havia dit la seua última paraula i una sèrie de errades i regals els feu reviscolar en l'últim minut i mig del quart (48-43).

Al 3er quart la intensitat defensiva fou màxima pels dos costats, però mentre que Burjassot va estar mig quart sense anotar, els locals anaven sumant puntet a puntet, amb molta lluita i menys encert que al 2on quart (no es poden ficar totes!).  En l'últim quart els visitants aconseguiren posar-se a 7 punts, però Ismael Cervera i Francis Navarro van despertar a temps i en un parell d'accions remataren el partit.

Cal destacar també la gran actuació en defensa de Jesús Hidalgo i el paper omnipresent al llarg de tot el partit, tant en atac com en defensa, de Ferran Roig i Javi Santamaria. En el capítol de bones notícies, va debutar el base del Júnior preferent Joan Carratalà. Sense cap dubte, el destí del club i d'aquest primer equip passa per les seues mans, i més prompte d'allò que ell mateix es pensa.

Amb aquesta sisena victòria, l'equip es líder invicte i en solitari del grup. La pròxima setmana, no obstant, toca una altra visita duríssima, a casa de Sueca, que només porta una derrota i enguany ha baixat de Nacional però no per motius esportius sino perquè estan fins a les pilotes dels desplaçaments a la província d'Alacant.

Sènior Preferent:
SLT Marketing Valencia 65 - NBTORRENT 55

Hui la història ha sigut prou diferent del guió habitual dels partits jugats anteriorment. 

Si fins llavors la trobada ho començàvem amb un nivell competitiu molt alt, imposant ritme i juego... fins que ens arribava el moment de desconnexió hui hem començat desconnectats i sense cap concentració per a anar entrant en partit segons passaven els minuts. Llàstima que el desavantatge ja fora tan gran.


Agraïment i reconeixement als jugadors que van aconseguir invertir una situació incòmoda a base de treball i esforç.


Junior Preferent:
NBTORRENT 91 - Burjassot CB A 47

Victòria imponent del Júnior A davant del Burjassot, deixant el marcador amb una diferència de 44 punts. La diferència entre equips va quedar clara des del primer moment, un Dani Guimerá inspirat va fer que a falta de 5 minuts en el marcador, el resultat fóra de 18-6

En el segon quart, el Burjassot va incrementar el ritme, disminuint la diferència i arribant-se a posar deu baix. Però sense cap perill que el marcador es posara a favor seua, els nostres van continuar anotant i van acabar el segon quart deixant una clara diferència en el marcador.

Al començament de la segona part, tot més del mateix, fins i tot es va a deixar veure més la diferèn entre els dos equips. Amb una breu desorientació en el rebot ofensiu, que va durar poc, comencem a mostrar una de les característiques que ens definixen, la nostra defensa a l'eixida de baló. D'esta manera, acabem el tercer quart amb el partit quasi en les nostres butxaques.

En l'últim quart, els de Burjassot, faltats d'altura en el seu equip, van patir davant de la presència dels nostres jugadors alts, fent que jugadors com Jesús i Dani Vivó feren una gran labor davall els cércols. El contrincant va entrar en una mala ratxa i açò ens va permetre continuar augmentant l'avantatge fins a deixar el marcador amb un clar 91-47.

Ara, amb 6-0 i primers en taula, toca preparar-se per al pròxim partit a Utiel, no confiar-se i continuar treballant a este ritme. 1,2,3 Torrent!!!"


Junior Zonal:
Maristas Valencia B 32 - NBTORRENT 50

Bueno una victòria mes, esta vegada ens enfrontàvem a un rival que estava just darrere nostra la qual cosa ens provava si podem estar lluitant per coses mes importants o quedar-nos a mitat del camí.

Per a començar pista a l'aire lliure, molt aire, calfament curt i molt poc intens però ... Entrem al partit des del primer minut cosa que no hem fet en cap altre. Una bona defensa ens col•loque per davant en el marcador en el primer quart. La nostra defensa va ser un mal de cap per al nostre rival que encaixe un parcial de 0-20. Dau les circustancias del partit difícil de recuperar. 10-30 al descans 

La segona part ells van eixir mes connectats i reducieron a 12 el nostre avantatge però ens vam tornar a posar el trage de faena i a continuar treballant en defensa per a tornar a posar-nos a 20 punts de nou . L'ultime període va ser transitori donant rotació a l'equip i aguantant al rival guanyant comodamente el partit de 17 punts.

Dos coses a destacar: la primera i important som la millor defensa de la lliga fins al moment (i això que no tenim cap intensitat defensiva), si jugàrem intensos defenent, estaríem líders i sense cap problema.

 I la segona cosa, gràcies als cadets Andreu Melis i David Carratala per vindre a ajudar-nos. 

Cal continuar treballant, esta setmana descansem, a polir detalls i a treballar amb la ment posada en el CB Llíria.


 1..2..3.. Torrent!!!


Cadet Nivell 1:
CD Calasanz A 51 - NBTORRENT A 62


Cadet Nivell 3:
Academia Petraher 50- NBTORRENT B 48

Gran partit dels cadets que van estar fins a l'últim minut del partit davant en el marcador. 

Primer i segon quart de menys a més, pujant el ritme fins a arribar amb un avantatge de 15 punts a favor al final del segon quart. Destacar la gran pressió en defensa dels els nostres que va donar peu als contraatacs i a la bona circulació del baló.

Després d'un bon calfament en el descans els cadets van eixir en el tercer quart amb alguns alts i baixos igual que en l'últim quart, oscil•lant l'avantatge que disminuïa i augmentava però que a poc a poc s'anava minvant fins a arribar als últims dos minuts amb un avantatge mínima per a finalment perdre el partit.

Partit treballat i carregat de faltes que no vam saber aprofitar per a imposar-nos, pecant de vegades de camaraderia en els passes finals que no arribaven al seu destí. 

Bon partit, continuem treballant, no ens rendim.

Cadet Nivell 3:
CB Abastos 103 - NBTORRENT C 28



Infantil Nivell 1:
NBTORRENT 29 Valencia BC A 127


Aleví Nivell 2:
Picken Claret Rojo 51 - NBTORRENT 52

Partit simplement EMOCIONANT davant el Piken Claret, un equip alt, fort i corretjós.

La primera part del partit va ser un continu intercanvi de cistelles. La seua força ens impedia desplegar la nostra velocitat.

Al descans segons l'acta de la taula reflectia un 24-22 sorprenent encara que les sensacions eren altres. (i la realitat) .

Després del descans, el físic de l'equip contrari es va posar de manifest. Els nostres no podíen controlar les envestides dels contraris i jugades de mèrit de l'equip contrari. Entràvem en l'últim període amb el marcador 44-34.

En cap moment el NBT es vaig vindre  baix i va traure l'urpa, la força i l'amor propi d'este equip. A falta de 15 segons el marcador reflectia 51-50. Pascual va demanar temps mort i va dissenyar  la jugada.

Traiem de banda, Sergio bóta, bóta, bóta i a l'orde de Pascual, Sergio va intentar un 1 contra 1, doblega Hugo que es juga un triple, el baló rebota en el cércol, Andreu agafa el rebot i sobre la botzina encistella i guanyem el partit.

No sé si va ser la jugada dissenyada per Pascual, però sí que va ser la cistella somiada en un partit en què no val la pena anomenar l'àrbitre, a la taula, a l'entrenador contrari, inclús els nervis de la mare que es "perdió" pel camí. (Gran Maru) .....etc.

NINGÚ POT AMB ESTOS MONSTRES. 

Estos partits són els que fan gran este esport, encara que alguns cors es ressenten.