NBTORRENT.COM: Cróniques 23 - 11 - 2014

Cróniques 23 - 11 - 2014

Sènior Autonòmic:
CB Sueca 51 - NBTORRENT 74

Partit resolt amb prou solvència pels torrentins en una de les eixides més complicades de la lliga. Des del primer minut Sueca feu passar absolutament tot el joc de l'equip per les mans del seu entrenador-1-2-3-4-5 Raúl Matoses, que és un gran jugador però segons avançava el partit, el cansanci li anà passant factura. El 1er quart terminà 15-21, gràcies a l'encert als triples de Francis (2) i Antonio i al domini de Ferran en la zona. Al 2on quart, els torrentins ja donaren una primera espenta, Chus i javi ofegaren al jugador franquícia local i en atac Ismael trencava en cada possessió la zona de Sueca amb un gran repertori tirs i penetracions. No obstant, un parell d'últims minuts de relaxació permeteren a Sueca acostar-se al marcador gràcies al seu tir exterior. Al descans, 31-39.

El 3er quart no començà de manera massa productiva, però els visitants ho donaren tot en defensa, deixant a Sueca en només 2 punts als primers 7 minuts. A la mínima que Torrent va encadenar un grapat de contraatacs, la diferència al marcador es va disparar (33-54). El partit ja estava trencat i encara que a l'últim quart Sueca aconseguí ficar algunes cistelles seguides, dos triples consecutius de Paco i altres dos de Javi, deixaren el partit vist per a sentència. Ruben i Diego també tingueren ocassió per a ficar els seus punts.

Així doncs, un partit molt dur, al que els dos equips arribaren amb nombroses baixes. En qualsevol cas, queda clar per allò que s'ha vist fins ara, que és molt complicat aguantar el ritme dels torrentins els 40 minuts, encara que només portem la quarta part de lliga i no podem caure en l'excés de confiança.

Per al pròxim partit, en casa davant El Pilar B, l'equip potser recupere als 3 absents aquest cap de setmana, fet que obligarà de nou a Ximo i Manu a recórrer al sistema de la convocatòria.

A més a més, el pròxim diumenge serà la presentació de tothom al pavelló El Vedat. Per això les quotes de les apostes sobre si en tindrem música per a l'escalfament el dissabte, s'han modificat lleugerament.

"Vist que el diumenge possiblement sí n'hi haja disponibilitat d'un equip de música per a la presentació, es tindrà el detall amb aquest Sènior A imbatut de deixar-li gaudir també de l'esmentat equip de música per a animar l'escalfament del dissabte?":

a) Sí, pobre equip, es mereixen tindre música (1 x 3'99€). b) No, mai, impossible (1 x 1'10€). c) No cal equip de música perquè Ferran Roig interpretarà el tema "Propuesta indecente" de Romeo Santos (1 x 1'89 €).

Sènior Preferent:
NBTORRENT 63 - CB Massamagrell 79

A qualsevol altre grup de jugadors els pesaria portar sis derrotes consecutives com a inici de temporada, però el nostre sènior preferent va prendre aquest detall com a al•licient per a seguir reforçant el treball fet i seguir competint malgrat les adversitats.

El partit s'antullava complicat, molt complicat. Dues baixes abans de començar en partit i dues lesions més al primer quart... I davant un sòlid equip, amb físic, intensitat i joc que va demostrar per què va líder invicte del grup. Però els nostres jugadors van donar la cara en tot moment, lluitant cada pilota i estrenyent en cada defensa. Sense rendir-se i posant incòmodes al rival fins al final

Després del partit, amb sopar de grup pel mitjà, es va tornar a demostrar que aquest grup té fam i no es va a deixar portar.

Junior Preferent:
CB Utiel 35 - NBTORRENT 76

Gran victòria del Júnior davant del club bàsquet Utiel, deixant el marcador amb una diferència de 41 punts.

El començament del partit no va ser molt encertat per a cap dels dos equips, pocs tirs van acabar entrant pel cércol utielano. Aixina que el marcador va quedar amb un pobre 10-14 al final del primer quart.

Al segon quart les coses van començar a millorar, mostrant un lleuger avantatge en el marcador ajudada per un Joan Carratalá inspirat. D'esta manera, el marcador va superar la xifra dels 30 punts al final de la primera part.

La segona part no va tindre res a veure amb la primera, els Júniors van eixir disposats a tancar el partit des del primer minut. Van començar a defendre com ells saben, fent que l'equip rival, no tinguera a penes opcions en atac i per conseqüent, obligats a realitzar tirs forçats que acabaven en rebot dels nostres jugadors.

En l'últim quart més del mateix, una gran fluïdesa en atac i una bona defensa van fer que la diferència fóra augmentant cada vegada més. Finalment, una gran actuació dels cosins Daniel Guimerá i Carlos Guimerá secundada per un gran treball de la resta del quintet, va fer que els nostres, prengueren el partit amb claredat i deixant el marcador amb un 35- 76.

Ara, conservant el primer lloc en la classificació amb un 7-0, toca continuar treballant com fins ara i defendre la nostra casa davant el qual sens dubte, és l'equip que més difícil ens posarà el lideratge, el Paterna. 1,2,3 Torrent!!!

Junior Zonal:
NBTORRENT Descansa

Cadet Nivell 1:
NBTORRENT A 72 - Valfortec Amics Castelló 68

Cadet Nivell 3:
NBTORRENT B 57 - Sportiu-Xe Alaquas Negro 27

Partit liderats des de l'inici pels nostres que van eixir endollats en defensa, açò propicie els robatoris i al seu torn l'encert ofensiu que no es frene fins a l'entrada de la zona per part de l'equip contrari que desestabilitze a l'equip ofensivament i per tant açò va repercutir en la defensa per a variar.

En el tercer i quart quart els nostres van baixar les mans en defensa propiciant molts desajustaments i molts rebots palmats o fregats que donaven una mica d'aire a l'equip contrari però que no van saber aprofitar per a ajustar els comptes sinó que va servir per a mantenir la distància ampliant-la en petites quantitats.

En resum, bon partit dels nostres però com sempre cal posar-li més ganes a la defensa, estrènyer més i arribar abans a defensar. No serveix de res que fiquem una cistella si després no defensem relaxant-nos i transmetent a l'equip el lleig pasotisme.

Comencem una setmana amb una victòria que esperem que siga un al•licient per a seguir treballant sense relaxar-nos, aprenent i gaudint de l'equip.

NBTORRENT C 23 - Valencia BC Genovés Azul 103

Infantil Nivell 1:
Jovens Almassera Rojo 90 - NBTORRENT 32

Aleví Nivell 2:
Academia Petraher 13 - NBTORRENT 64

Partit disputat corresponent a la quarta jornada.

Estos xics van com un avió. 4 partits, 4 victòries. Cada vegada se superen més. No havia acabat el 4t període i es va tancar acta. No cap més que felicitar estos xics que traslladen a la perfecció el que fan en els entrenaments, als partits.

Intensitat, fluïdesa, alegría..... Destacar l'esportivitat d'Acadèmia Petraher que va saber enjacar en tot moment la superioritat demostrada pels nostres.

Dijous que ve 27 de novembre a les 19.00 hores, gran partit contra els altres cocos del grup. El Picanya CB. Vos esperem.