NBTORRENT.COM: Cròniques 02 - 11 - 2014

Cròniques 02 - 11 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 73 - Roquette Benifaió B 51

Al final no n'hi hagué presentació, ni xiques, ni bàsquet de qualitat, ni música per a escalfar. Això sí, música per a jugar sí que hi va haver. La simfonia per a dos xiulets que va entonar la parella arbitral, mentre tota la grada els feia els coros. Perquè quina manera de xiular i quina gana de complicar-se la vida. 

Des de l'inici es va veure que cap equip tenia el dia de jugar bé (6-0, min.5). Després Benifaió va espabilar a poc a poc, principalment gràcies a la clase monumental d'Hèctor Rosa, amic i rival en mil batalles tant en Autonòmica com en Nacional (6-13). El cas és que estava sent un partit prou dolent i encara més lleig però l'avantatge de Benifaió al marcador sempre era mínima. Els torrentins aconseguiren fins i tot posar-se de nou per davant abans del descans (30-29).

Al 3er quart l'avantatge dels locals anà creixent lentament gràcies a moments d'inspiració de Javi Santamaria i Francis Navarro, al temps que als visitants se'ls esgotava la gasolina. La música de xiulet, mentrestant, no parava i els ànims dels jugadors es calfaren massa en alguns moments (3er quart, 48-38). L'aparició del base local Ismael Cervera fou fonamental per a donar una espenta definitiva al partit, trencant-lo a favor dels torrentins. Es rumoreja que la jove i desconeguda parella arbitral va aprofitar el temps de descans entre el 3er i el 4rt període per a comprobar si era veritat que els locals portaven 40 faltes xiulades per 10 dels visitants. I com aquest fet no els degué parèixer de justícia, es dedicaren a compensar, de manera que si al final algú mirava l'acta, poguera pensar que havien xiulat amb el mateix criteri per ambdòs costats. La qual cosa terminà per enfadar a tothom.

En definitiva, un partit lleig en el que els torrentins van saber sobreposar-se a les circumstàncies i al poc encert inicial. Potser va pesar massa l'absència del jugador més decissiu de l'NB Torrent, Pedro Naharro "Barra", amb un esguinç de turmell que li tindrà prop d'un mes fora de combat, mateix problema que sofreix Vicent Andreu, qui sí estarà ja en condicions de jugar el pròxim partit.

El pròxim dissabte toca visitar la complicada pista de Moncada, un equip de la part alta de la classificació i autèntica prova de foc per a l'equip dirigit per Ximo Agapito.




Sènior Preferent
E B Vila Real B 75 - NBTORRENT 65

L'equip una vegada més va competir, una vegada més va estar en partit cada minut, una vegada més va alternar moments de bé joc amb uns altres de desconcentració... I una vegada més se'ns va negar la victòria.

L'equip de Villareal va saber manejar el partit des del principi, però no va ser fins a la tercera cambra quan va aconseguir una renda còmoda per als seus interessos. Però els nostres jugadors no van perdre mai el seu nivell competitiu i van aconseguir posar l'esglai en l'equip local, obligant-los a sol·licitar un temps mort que els va donar la tranquil·litat de tancar el partit.



Junior Preferent
NBTORRENT 102- C B San Jos,e A 40


Gran partit del Júnior A amb una contundent victòria deixant el marcador amb un 102-40. 

Al començament del partit el Sant Jose va començar amb ganes i van eixir disposats a menjar-se al rival, açò no va durar molt, a causa de la ratxa anotadora del gran jugador Joan Carratalá, acabant amb 13 punts al final del primer quart. 

El segon quart va ser més del mateix, continuem anotant amb facilitat i mostrant una clara superioritat sobre l'equip rival acabant la primera part amb 55 punts en el marcador.

Al començament de la segona part, una nova ratxa anotadora continuava augmentant el marcador i mostrant una clara diferència de puntuació entre els dos equips, acabant el tercer quart amb una cistella en l'últim segon després de rebot ofensiu, augmentant més encara la diferència

En l'últim quart, el Sant Jose no va deixar de barallar a pesar que el partit estiguera més que resolt, però un Joan encara inspirat i una defensa espectacular per part de l'equip, va provocar la desesperació de l'equip rival, el quin veia que cada passe que donava, acabava en robatori i contraatac del nostre insaciable Júnior. Arribant a noranta amb temps de sobra per a superar la barrera dels cent punts, el joc del Júnior s'embossava per primera vegada en el partit, però amb una constància agobiant y una cistella tras rebot,  tanquem el partit amb un marcador més que desitjat.


Ara, primers en la classificació amb un clar 4-0, toca continuar treballant i no pensar que ja està tot fet, sinó continuar demostrant que esta categoria, se'ns queda curta.

Junior Zonal
Picanya Basquet 54 - NBTORRENT 45