NBTORRENT.COM: Cròniques 14 - 12 - 2014

Cròniques 14 - 12 - 2014

Sènior Autonòmic:
CB Grao 39 - NBTORRENT 59

Com el marcador indica, partit prou dolent de diumenge per la vesprada, i plovent moltíssim. Els visitants van començar espectaculars en el tir (0-8) però a la mínima que n'hi aparegueren síntomes de relaxació en defensa Grao se'n va entonar (5-8). En qualsevol cas, els visitants seguien tenint el partit controlat (1er quart, 10-20). A partir d'ací, es va acabar el festival ofensiu torrentí. Grao es va tancar en una zona dins del tir lliure, repartint tota la llenya que els àrbitres els deixaren (que fou moltíssima) i aprofitant per a sumar en atac de tant en tant.

Encara que a falta de 6 minuts, n'hi havia partit (36-45), a pesar del marcador tant miserable, no donava la impressió de que els locals pogueren remuntar, abans al contrari, que els visitant trencarien d'una vegada el partit. I així va passar en uns últims minuts de clar maquillatge, d'un partit que realment no en tingué cap història.

La pròxima setmana Alginet B visitarà el pavelló El Vedat, en l'últim partit de 2014. Esperem acomiadar aquest any amb la 11ª victòria, i la vista ja posada en l'important i complicadíssim mes de gener que ens aguarda.

Aquest cap de setmana TOTHOM qui ha jugat al pavelló El Vedat ha gaudit de música per a escalfar. Aixó modifica notablement les quotes estimades del nostre sponsor, per a l'aposta de la setmana:
DISPOSARÀ D'UNA SANTA VEGADA EL SÈNIOR A D'EQUIP DE MÚSICA PER A ESCALFAR?
a) No, perquè encara no han guanyat cap partit i no s'ho mereixen (1 x 0'99 €).
b) Sí. (1 x 49'99 €).
c) No cal equip de música, perquè Pedro interpretarà a capela el tema "Hola mi amor", de Junco.

Sènior Preferent:
NBTORRENT 70 - CB Burriana 71

És difícil fer una nova crònica on hàgem d'explicar que l'equip va fer un gran treball però que se'n va anar a casa amb una altra derrota. I és que portem quasi dos mesos amb l'equip molt connectat, fent bé les coses, amb un gran treball i sacrifici i trobant bon juego... però no aconseguim el resultat que tant se'ns està negant.

El diumenge el partit va començar molt mal per als nostres interessos, totalment desbordats pel ritme alt de Borriana. Pel que ens vam veure fins a 15 punts baix. L'equip es va saber sobreposar immediatament en el segon quart, arribant al descans amb un desavantatge de només 4 punts. El tercer quart va passar per la mateixa dinàmica, així que el partit s'anava a decidir en l'últim període.

A cada acció del rival contestem amb una altra, els jugadors estaven molt ficats en el partit i ho véiem prop. Tan prop que quedant a penes 15 segons el partit estava empatat a 70 amb la possessió per a Borriana. Van traure personal aprofitant només un tir lliure. L'última opció va ser per a nosaltres però no vam poder o vam saber aprovecharla...

Ara només queda pensar en que la setmana que ve tenim una altra oportunitat d'emportar-nos el premi que mereix este grup de jugadors.

Junior Preferent:
El Pilar A 65 - NBTORRENT 70

Partidazo és l'adjectiu que descriu al viscut Diumenge Passat en el col·legi El Pilar, que va acabar decantant-se pels nostres Júniors després d'un partit molt difícil i amb intensitat fins al final.

A l'inici del partit, el Torrent pareixia no tindre molt clares les coses, de manera que el rival va començar anotant amb força i posant-se per davant en el marcador. Els nostres no van tardar a despertar i demostrar del que són capaços, però la clara igualtat entre equips va fer que en el primer quart el marcador finalitzara molt igualat.

En el segon quart, El Pilar va començar a dominar el rebot de manera contundent, fent que els nostres perderen qualsevol opció de segon atac. A pesar del gran encert del joc interior i exterior del rival, un Joan Carratalá inspirat, va posar en marxa la locomotora que ens va permetre seguir en el partit i d'esta manera, al sonar la botzina que indicava el final de la primera part, el marcador indicava un clar empat 31-31.

Al començament del tercer quart, els dos equips van eixir a menjar-se al rival, d'esta manera continuava sense parar la lluita dels nostres per posar-se per davant en el marcador. Amb molta dificultat, a causa de l'encert del joc rival, els nostres Júniors van aconseguir mantindre's amb força en el partit, i així, van fer que al final del quart, el marcador tornara a quedar molt igualat.

En l'últim quart, era fonamental que començàrem ja a decantar el marcador al nostre favor, però els hòmens alts del Pilar no ens van donar eixe plaer en cap moment. Arribant als dos últims minuts, el partit deix de cridar-se partit i va passar a cridar-se "partidazo". Amb ja molt poc de temps per al final, el Torrent es va imposar per primera vegada en el marcador, açò vi donat per una gran aportació del nostre triangle interior, Daniel Vivó, Manuel García i Jesús Andreu, que amb l'ajuda de l'insaciable Joan Carratalá, van forçar el rival a realitzar tirs desesperats, que acabaven en fallada i posterior falta que provocava tirs lliures a favor dels nostres Júniors. Així, d'esta manera, el marcador per fi marcava allò que s'esperava, victòria del Torrent per 65-70.

Ara després d'este partit d'infart, no cal relaxar-se, la setmana que ve toca partit sorpresa amb un rival que va començar molt fort i que ens ho posarà difícil. Partit a casa Dissabte Que Ve contra el Godella B, vos esperem!!!
1,2,3 Torrent !!!

Junior Zonal:
NBTORRENT 72 - CB Benimaclet B 33

Partit intens el jugat com a locals però en el Barri de Sant Marcel•lí per no disposar del Vedat Arena.

No estava permés relaxar-se. Vaig paréixer clar que donada la situació d'ambdós equips en la classificació, la victòria seria senzilla per al NBTORRENT, però no calia jugar malament o a baix ritme. I es va poder fer.

Amb una bona intensitat, un molt bon parcial d'entrada de 13 - 0 deixava el partit vist per a sentència. Si va haver-hi relaxe en el segon quart, que es va empatar a 13 punts, però es va aconseguir tornar al camí del treball i fruit d'això és el resultat final.

Cadet Nivell 1:
CB Castelló A 48 - NBTORRENT A 50

Cadet Nivell 3:
Mislata BC - NBTORRENT B

Ajornat fins al 21/12/2014

CBC Manises 52 - NBTORRENT C 47

Partit ajornat per goteres i entre setmana, males sensacions des del principi i problemes diversos que no van quallar després de l'inici del partit.

Després de l'inici, amb la falta d'un entrenador i tres jugadors, el partit començava per als nostres donant la bona cara i amb un marge de deu punts que s'esvaïa per a acabar igualats en el primer quart.

L'inici de segon quart feia pensar que les antigues sensacions tornaven, però va ser tot al contrari ja que l'equip va trobar l'equilibri defensiu i ofensiu, remarcant el defensiu després del qual començava el seu atac aconseguint nombroses recuperacions que encara que no es materialitzaven en la seua plenitud donaven segones ocasions i molt bones sensacions.

Un curt descans va donar ales als nostres per a assentar l'avantatge variant en pocs punts i permetent, esperem que així siga, mantindre el ritme i la intensitat trobada cara als pròxims i decisius partits.

La següent setmana es presenta carregada de baixes i de trobades al disputar dos partits enfront dels dos de dalt.

Continuem treballant, encara queda molt camí per davant i encara que el que parega siga una altra historia.