NBTORRENT.COM: Cròniques 21 - 12 - 2014

Cròniques 21 - 12 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 63 - Alginet B 36

Massa diferència entre ambdòs equips. Alginet intentà embogir una miqueta el partit, però a la mínima que els torrentins es posaren a la feina, al descans el seu avantatge ja rondava el +20 punts. Poca cosa més a comentar sobre el partit.

Sobre el sopar de nadal sí hi han moltes coses que comentar. Peter va demostrar que encara que no vol cantar als escalfaments, sí coneix perfectament la lletra de "Hola mi amor". D'altra banda es va viure una de les més millor edicions d'amic invisible que es recorden. Jugadors i entrenadors són generosos i el fet de que la mitjana d'edat de l'equip s'aproxime (perillosament) als 30 anys aporta un plus de creativitat i savoir faire que no tenen els neosèniors. Amés, els resultats estan acompanyant i, més que el nivell de joc no massa alt exhibit de cada dissabte, l'esència d'aquest planter està en com gaudixen els jugadors cada entrenament. Tots aquestos factors van confluir dissabte passat a la nit. En el bar ens clavaren una miqueta però a canvi ens suportaren sense posar cap problema. Després en el pub també es portaren bé amb nosaltres i ens posaren un altre dels hits d'enguany "Propuesta indesente". La traca final va ser oferida per Trawick demostrant la seua facilitat per a totes les llengües interpretant "Dragostea dintei".


Tampoc cal desmadrar-se excessivament perquè a l'equip li aguarda un mes de gener prou interesant, on haurà d'enfrontar-se als actualment segon, tercer i quart classificats. Sense dubte, la prova definitiva per a examinar l'equip de Ximo Agapito i Manu, qui per cert va ser l'autor del millor regal de la nit. Enhorabona Manu!


Sènior Preferent:
CB San José C 67 - NBTORRENT 83


Junior Preferent:
NBTORRENT 60 - CB L'Horta Godella B 46 


Junior Zonal:
Berenguer Dalmau 65 - NBTORRENT 63


Cadet Nivell 1:
NBTORRENT A 49 - Valencia CB A 81


Cadet Nivell 3:
NBTORRENT B 46 - CB Massanassa 65


Cadet Nivell 3:
NBTORRENT C 31 - Picanya Basquet 62


Infantil Nivell 1:
CB Benimaclet A - NBTORRENT 38

Ajornat fins al 7-1-2015


Aleví Nivell 2:
Colegio Larrode B 2 - NBTORRENT 52

Partit corresponent a la sèptima jornada. El marcador ho diu tot. Estos xics es mereixen els torrons i més. Poc després de començar el tercer parcial es va tancar el marcador.

A partir d'ací, Pascual va decidir realitzar un partit sense que botar la pilota en el curt i "perillós" terreny de joc, a l'aire lliure. Inclús va obligar que tots els jugadors en pista tocaren la pilota abans d'acabar la jugada en cistella. Merescudes vacacions d'estos xavals. Incontestable la seua trajectòria.


Pascual, Carlos, els jugadors i els pares desitgem unes Bones Festes a la resta del Club