NBTORRENT.COM: Cròniques 30 - 11 - 2014

Cròniques 30 - 11 - 2014

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 78 - El Pilar B 56

Partit sense pena ni glòria entre el líder i l’equip cuer. Gairebé des dels minuts inicials els locals agafaren un xicotet avantatge que sempre es mantigué al voltant dels +10.  Al 3er quart, els torrentins aconseguiren marxar-se de +20 però el bon joc fou momentani perquè un parell de minuts de desordre també en defensa va permetre al Pilar reduir la distància en el marcdor a la meitat. No obstant això, a l’últim quart els locals mantingueren el control de la situació en tot moment i El Pilar no va poder tornar ja a lluitar pel partit.

Fou una victòria no massa lluidora però tampoc passa res perquè només ho vegueren unes vint persones i els júniors, que havien fet un partidàs abans i sempre es queden a animar. Són uns cracks, gent molt legal.

Les notícies possitives són, d'altra banda, que Barra va tornar a xafar la pista després de trencar-se el turmell i que ja és la vuitena victòria consecutiva de l’equip.

El pròxim dissabte, a pesar de ser festiu, tornem a jugar a casa davant Manises. Un equip dur i veterà, de la part alta de la classificació, que probablement ficarà en problemes al jugadors dirigits per Ximo i Manu. Esperem que la resposta siga un joc alegre i de qualitat, que és precisament allò que s’estalviaren el dissabte passat.

Sènior Preferent:
CB Lliria 69 - NBTORRENT 62

Junior Preferent:
NBTORRENT 67 - Basquet Paterna 60

Partidazo el que es va viure Dissabte Passat en el nostre pavelló gràcies als nostres Júniors Preferents. L'equip s'enfrontava a què sens dubte era el rival més difícil del seu grup, el Básquet Paterna A. Açò va fer que es donara lloc a no sols el partit més emocionant de la jornada, sinó de la temporada.

Al començar el primer quart, els dos equips van començar forts i amb ganes, encara que el Paterna començara obrint el marcador, açò no va significar res, ja que a partir de la primera cistella, va començar a llaurar-se un partit molt igualat que vi encapçalament per un Jesús Andreu imponent davall els cércols.

En el segon quart, més del mateix, poca diferència entre equips fent-se notar la igualtat notable entre els dos rivals. A pesar d'un xicotet embós en la mitat del quart, un Jorge Joaquín inspirat recolzat pels seus companys, van fer que el marcador quedara molt igualat al final de la primera part, amb un 33-32 a favor nostra.

Després del descans, els nostres Júniors pareixien estar amb més ganes que mai. Açò va fer que agafàrem un lleuger avantatge, arribant-nos a posar 14 dalt. El Paterna, que no va abaixar la intensitat ni un segon, ens ho seguia posant difícil i va començar a retallar distàncies, però un triple del gran jugador Joan Carratalá al final del quart, ens va donar ànims per a continuar lluitant fins al final.

En l'últim quart, els nostres van començar a estrényer en defensa, açò va provocar fallades en l'equip rival que a poc a poc es venia baix. El Torrent jugava amb gran fluïdesa en atac, i amb consistència en defensa, i açò es va veure reflectit al llarg del quart. Un gran últim esforç del Paterna acompanyat del seu bon percentatge en tirs lliures, va fer que retallaren un poc les distàncies, però la constància dels els nostres, va fer que el partit es tancara amb un 67-60 al sonar la botzina final.

Ara, després d'este partidazo tan difícil i costós, anem 8-0 i conservant el primer lloc en la classificació. Cal continuar treballant perquè els bons resultats continuen venint. Pròxim partit, contra l'Almassera, a per ells!