NBTORRENT.COM: Cròniques 11 - 01 - 2015

Cròniques 11 - 01 - 2015

Sènior Autonòmic:
Logos Basket Sedaví A 52 - NBTORRENT 69

Important victòria dels torrentins en la tornada a la competició després de Nadal. El partit es presentava complicat pels bons resultats de Sedaví, sobretoto al principi de temporada, i el fet de jugar a sa casa.

A pesar d'això, Sedaví no va oferir massa resistència a l'equip torrentí, que sempre anà per davant al marcador. Els jugadors exteriors de Sedaví fallaren massa tirs i jugaren sense claretat. Això ho va a profitar l'equip visitant per anar augmentant poc a poc el seu avantatge, sense un joc brillant, però al menys sí efectiu, gràcies a la superioritat de Ferran i Chus en la zona, i la polivalència i la categoria infinites de Javi. Al descans, 22-34.

Els torrentins eixiren una miqueta adormits al 3er quart, la qual cosa donà peu a que Sedaví ficara un parell de cistelles consecutives i, de pas, es ficara dins del partit. No obstant, en aquest punt del partit els hòmens de Ximo Agapito van començar a pressionar i a recuperar pilotes, especialment actiu estigué Ismael, i abans del final del 3er període la diferència al marcador ja rondava els +20 per als torrentins. A l'últim quart Sedaví va pujar el seu nivell defensiu una mica a la desesperada, factor que afegit a una certa permissivitat arbitral, va animar també en atac als jugadors locals, que retallaren l'avantatge torrentí a la meitat. En qualsevol cas, el triomf dels visitants no corria ja perill. En definitiva, un partit poc vistós, però prou eficient per part dels líders i una miqueta erràtic per part dels locals.

La pròxima setmana rebrem al pavelló El Vedat la visita del Xàtiva, un altre equip de la part alta de la classificació. Serà l'últim partit de la primera volta del campionat i encara que és possible que la primera derrota es produïsca en alguna jornada, no s'ha de consentir cap derrota en els partits com a locals.

Sènior Preferent:
NBTORRENT 46 - C- B. La Pobla A 79

Esta crònica només pot ser igual de curta que la història del partit: baló a l'aire i parcial - 23 en 6 minuts, adéu partit.

Esperem que la setmana que ve l'equip torne de les seues vacacions de Nadal.

Junior Preferent:
Marista A 54 - NBTORRENT 58

Partit intens el que es va viure Dissabte passat en el col·legi Maristes (València) , que va acabar decantant-se pels nostres Júniors, que a pesar de la victòria, no se'n van anar amb les sensacions d'haver jugat un bon partit.

A l'inici del partit, es prevenia ja des del començament un partit difícil i intens en el que el rival va eixir a per totes. D'esta manera Maristes va arribar a posar-se per damunt del marcador amb un contundent parcial de 12-0 a favor seua.

En el segon quart, més del mateix, els nostres no trobaven fluïdesa en atac i a més poca consistència i implicació en defensa. Açò va fer que el rival continuara agafant força i ritme a mesura que el partit avançava. Amb un lleuger però curt despertar dels torrentinos, aconseguim disminuir la diferència en el marcador abans de que sonara el xiulit que indicava el final de la primera part.

Al començament del tercer quart, les coses pareixien haver canviat lleugerament en el terreny de joc, deixant-se veure un canvi d'actitud tant en defensa com atac en els nostres Júniors. Començàvem a agafar velocitat en atac culminada per jugadors com Jorge Joaquín i a més, començàvem a implantar poder baix els cércols amb l'ajuda de un Carlos Guimerá inspirat.

Era ja l'últim quart d'un partit més que intens, en el que el rival seguia per davant en el marcador i no cessava de penetrar a cistella aconseguint canastes fàcils, així com de dominar el rebot ofensiu, el quin havia sigut dominat per ells durant pràcticament tot l'encontre. En els últims cinc minuts del partit, els nostres van reaccionar i van donar un gir al partit, bones seleccions de tirs per part de jugadors com Joan Carratalá, Jorge Joaquín i Nacho Rupérez combinades amb un Carlos Guimerá i un Jesús Andreu que continuaven aportant en la pintura, van fer que els nostres es posaren per davant per primera vegada en el partit. A pesar que els nostres Júniors s'arribaren a posar 9 dalt, Maristes va donar una espenta final que va disminuir la diferència, però que no va poder posar el resultat a favor seu quan va sonar el xiulit final, deixant el marcador amb victòria del Torrent per 54-58.

Ara toca un partit més que important si volem jugar la copa, contra el Xirivella el Dissabte que ve a casa, no falteu, vos esperem!!!