NBTORRENT.COM: Cròniques 18 - 01 - 2015

Cròniques 18 - 01 - 2015

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 90 - JUJUJU Aquacenter CNB Xativa 62

S'esperava molt d'aquest partit i l'espectacle no va defraudar. Xàtiva va ficar la primera cistella i a continuació els torrentins contestaren amb un triple. A partir d'aquest moment ja no deixaren d'anar per davant. Els visitants centraren el seu joc en les acciones del seu pívot principal nº10 i l'aler nº14, excel.lents jugadors ambdòs. Els canvis defensius de Xàtiva (home, caixa +1, zona 2-3, zona press) no feren patir als torrentins, que celebraven el dia del triple. A la mínima que els locals pujaren una miqueta el nivell defensiu i gaudiren d'un parell de contraatacs se n'anaren +10 al marcador, encara que al descans Xàtiva va deixar l'avantage en només 6 punts.

Els visitants no es rendiren mai i entre els locals continuaven les rotacions, sense que la intensitat defensiva ni l'efectivitat ofensiva ho notaren. Així, els jugadors torrentins en aquesta ocassió no abaixaren els braços a l'últim quart, davant d'un dels millors rivals que han passat aquesta temporada pel pavelló El Vedat. Sense dubte, fou el millor partit del líder en tot el que portem de temporada i possiblement també de la passada. Cal destacar l'aportació del júnior Joan Carratalà, que es tirava els triples amb una alegria impròpia d'un júnior, segurament contagiat pel joc dels seus companys.


En aquesta disposició immillorable el pròxim dissabte començarem la tornada del campionat, rebent la visita d'Aldaia, segon classificat. Aldaia només porta dos derrotes, de manera que no està tot dit en la lluita per la primera posició. En el partit d'anada els torrentins sofriren moltíssim, per a acabar imposant-se només en els últims 5 minuts. Esperem que no es repetisquen els errors i la relaxació defensiva d'aquell partit.


Sènior Preferent:
Burjassot CBB 50 - NBTORRENT 82


Junior Preferent:
NBTORRENT 86 - CB Xirivella 64

Grandíssima victòria dels nostres Júniors Dissabte Passat davant del C.B Xirivella, la qual els va classificar definitivament per a jugar la copa que tant desitjaven, com primers de grup.

El començament del partit va donar que desitjar per part dels els nostres, pero la superioritat física i talent de joc várem fer que començaren  per davant en el marcador. Xirivella un equip que va eixir amb tot, barallava cada baló i rematava eixa baralla junt amb una sòlida defensa. L'eixida del jugador Carlos Guimerá a pista, va fer augmentar breument la diferència en el marcador, i secundat per jugadors com Joan Carratalá i Jorge Joaquín, el Torrent va aconseguir anar-se'n al segon quart amb un avantatge de més de 30 punts.

En el segon quart, els nostres pareixien haver-se relaxat tant en defensa com en atac. Açò va fer que el Xirivella, que no va abaixar el cap en cap moment a pesar de la diferència de 30 punts en el marcador, aprofitara per a reduir l'avantatge Torrentí arribant a posar-se quasi 10 baix. Esta encaixada dels rivals va fer que es tornaren a ficar en partit, obligant al Torrent a haver d'eixir a la segona part, amb mes intensitat tant en atac com en defensa.

Al començar la segona part, el Torrent pareixia decidit a segellar el partit des d'un primer moment, però com no, als rivals ni se'ls passava pel cap el posar-nos-ho fàcil. A pesar de la constància del Xirivella , el Torrent, augmentava la diferència a poc a poc gràcies a bones actuacions d'hòmens alts com Carlos Guimerá i Daniel Vivó, els quals eren assistits per un Jorge Joaquín generós. Açò va fer que el tira i afluixa entre els dos equips fóra cessant cada vegada més per als nostres, culminant el tercer el quart amb un triple sobre la botzina del jugador Joan Carratalá.

En l'últim quart, el Torrent pareixia tindre dominat el partit, encara que amb algunes preocupacions ja que els nostres hòmens alts Jesús Andreu i Carlos Guimerá estaven amb 4 faltes cada u. Xirivella va abaixar la intensitat en defensa però en atac va continuar aportant amb contra atacs a l'eixida de pressió i amb el bon treball dels seus ràfols alts. A pesar d'ell esforç incessant del rival, un Carlos Guimerá encara inspirat secundat per companys d'equip com Nacho Rupérez, Jorge Joaquín i Daniel Vivó van sentenciar un partit que encara que no va ser fàcil, va deixar el marcador amb un 84-64 mostrant un clar guanyador, el nostre ja classificat per a jugar la copa, N.B Torrent.

Ara a pesar d'allò que s'ha aconseguit, ni de bon tros han de relaxar-se, cal continuar treballant com fins ara per a arribar a la copa i demostrar que sens dubte, estan totalment capacitats per a guanyar-la.

1,2,3 Torrent!!!

Junior Zonal:
Jovens L'Eliana 63 - NBTORRENT 70


Cadet Nivell 1:
Valfortec Amics Castelló 77 - NBTORRENT A 53


Cadet Nivell 3:
Sportiu Xe Alaquas Negro 46 - NBTORRENT B 89

Partit treballat pels cadets on el ritme i la defensa des d'a dalt ens va permetre llançar-nos en el marcador, aconseguint un avantatge que a poc a poc s'anava augmentant. 

Primer i segon quarts molt ràpids, menys el temps, en el qual la defensa rival tenia un gran forat, vam ser solidaris i els nombrosos corts van fer efecte, sense oblidar-nos dels nombrosos rebots ofensius aprofitats.

En el tercer quart, la suma de males decisions amb individualitats, l'escassa solidaritat defensiva i les faltes ximples van permetre al rival agafar una mica d'aire sumat a la seua defensa en zona, però finalment vam tornar per la bona senda i aconseguim guanyar el quart.

L’últim quart de tràmit en el qual seguim treballant sense perdre tensió i sense perdre ritme permetent-nos ampliar la distància en el marcador.

Encara que el resultat va ser molt engruixat, cal dir que defensivament robem moltes pilotes però d'altra banda hem de ser més durs impedint que el rival genere tants punts. Necessitem treballar més la defensa per a quan escassegen els punts en el típic baixó dels nostres cadets que no ens frustren tant les canastes rivals i ens permeten seguir amb el nostre ritme.

Cadet Nivell 3:
Valencia CB Genoves Azul - NBTORRENT C


Infantil Nivell 1:
NBTORRENT 56 - Jovens Alamassera Rojo 125



Aleví Nivell 2:
NBTORRENT - Academia Petraher
(Ajornat fins al 22/01 a les 19:30) 

Des de l'any passat els alevins no han competit de forma oficial. 

Esta setmana s'enfronten a la setmana decisiva.

Recordar que no han perdut cap partit, i al proper dimarts a les 19.30 s'enfronten al Picken Claret. Guanyant s'accedirà a la següent fase com a campions de grup. 

Este nadal han jugat dos tornejos, en Malilla i a Picanya, guanyant els dos. 


SEGUIXEN DONANT-NOS ALEGRIES. VOS ESPEREM DEMÀ¡¡¡¡¡"