NBTORRENT.COM: Cròniques 25 - 01 - 2015

Cròniques 25 - 01 - 2015

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 74 - Aldaia 58

Partit en la cumbre d'aquest grup B d'Autonòmica. Des del començament es va veure que no seria un partit de bon joc però sí de molta llenya. La defensa tancada i molt agressiva d'Aldaia per a compensar la superioritat dels pívots torrentins va bloquejar l'atac local gairebé tota la primera meitat. Aldaia no és que tampoc estiguera jugant molt bé però amb un parell de triples i carregant amb força el rebot, es mantingué al partit, fins i tot guanyant el primer parcial (11-12). A la mínima que els torrentins apretaren una miqueta en defensa i que ficaren algun triple, es posaren per davant. Al descans 32-25.

Al poc d'iniciar-se el 3er quart tothom es quedà bocabadat quan el jugador franquícia visitant, el seu base nº9, va patir una monumental creuada de cables i en només 5 minuts de joc aconseguí ser expulsat. Els locals eixiren molt concentrats i gràcies a una excel.lent defensa i un parell de transicions ràpides culminades per Ismael, se'n van anar de +15. A partir d'ací Aldaia feu alguns intents d'apropar-se en el marcador, però la diferència sempre es mantingué per damunt dels 10 punts i la victòria torrentina no va estar en perill en cap moment. N'hi hagué rotacions i tothom va gaudir de minuts. Encara hi va donar temps de veure alguna falta no massa esportiva per part dels visitants amb el partit absolutament decidit.

Cal destacar també el grandíssim partit de Ferran i especialment de Pedro, qui ho va donar tot en cada segon que va estar en pista.

Amb aquest triomf la classificació queda prou clara i l'equip torrentí supera amb un èxit total el duríssim mes de gener que li esperava. Queden per davant encara 12 partits, que l'equip ha d'aprofitar per a millorar i, sobretot, divertir-se, que és d'allò de què realment es tracta.

Sènior Preferent:
Diverse Puerto Sagunto 72 - NBTORRENT 81

Tres victòries en els últims quatre partits, senyal que l'equip està progressant i competint.

En el partit d'anada ja vam tenir l'oportunitat de vèncer als de Port Sagunt, però el partit se'ns va escapar en l'última cambra. Aquesta vegada la iniciativa va ser nostra durant tota la trobada, amb avantatges curts però sense trencar el partit. No va ser fins a l'últim període quan aconseguim un avantatge suficient i l'aplom necessari per a tancar el partit en els últims dos minuts.

No és costum que destaquem individualitats, però el partidazo de Eloy Fernández bé mereix l'excepció.

El triomf ens permet eixir dels llocs d'a baix. Ara cerquem nous objectius, i el pròxim ha de ser la primera victòria en el Vedat Arena.

Picanya Basquet 2003 38 - NBTORRENT 54

Partit importantíssim per a les aspiracions del Picanya ja que de guanyar podrien optar a passar a la següent fase. Disputat dissabte passat molt enjorn i amb moltíssim fred. El nostre equip va eixir a límit des del principi deixant molt clar que no posaria les coses res fàcils al sempre difícil i apegalós equip del Picanya.

Un partit molt complicat a causa de les dimensions del terreny de joc, així com en cap moment es va poder desplegar un joc vistós a causa de la grandíssima quantitat de faltes realitzades per ambdós equips. Arbitre prou rigorós. Parcials de 4-10, 4-5, 13-12 va fer que es controlara el partit de forma "tranquila", arribant al descans amb un 17-27.

Després del descans els nostres van abaixar la intensitat i bon encert en cistelles ràpides dels locals van fer que Pascual demanara un temps mort ja que van arribar a col·locar-se en un 32-37 inquietant. Però res més lluny de la realitat, un parcial de 2-11 després del temps mort va fer que s'acabaren totes les aspiracions dels locals, i els alevins pensar en el partit del diumenge davant del Piken Claret i intentar la gesta de passar a la següent fase INVICTE

NBTORRENT  51 - PICKEN CLARET ROJO 41

Els nostres alevins ho van a aconseguir. 10-0 DEU VICTÒRIES cap derrota i passen INVICTES a barallar l'Ascens a Nivell Autonòmic. Domingo 9:30 h Pascual es troba indisposat per febra, Andreu comença el calfament i se sent marejat, Hugo es dóna un colp en la muñeca.....todo feia presagiar gens bo.

Va començar el partit amb molta intensitat per ambdós equips. El picken un equip molt alt, però els nostres sempre tenen una velocitat més. Primer parcial de 10-5. El segon encaixem un parcial de 2-11 i comencem el tercer amb una diferència en contra de 6 punts, però això no va descompondre en cap moment a estos xavals. Tot al contrari parcial de 11-2 van tornar les coses al seu lloc.

Es notaven els nervis ja que el Picken amb molta força i molt alt i en algunes fases del partit això es notava. Pascual ho va tindre haver d'haver passat malament des del llit. Però els seus xics, amb un Carlos molt en el seu lloc d'entrenador, tranquil i amb decisions profitoses per a l'equip va traure avant un partit molt complicat amb el resultat final de 51-41.

Estos xics passen a disputar la segona fase i possibilitat d'ascendir al nivell 1 contra equips com Amics de Castelló, València BC 2004,FDM Maristas, C. Maristas SC, Roquette Benifaió, Dolços Serra-Canals, Benissa, CAlpe, Onil, Lucentum, CD Adesavi A, i els que baixem del nivell  1 equips com Escolapias A, Jovens Almassera, CD Aldaia, Denia Basquet 03, UP Gandía y S. Pedro Moixent.

A partir d'ara comença una nova experiència per a este equip sense experiència, però amb una humilitat, alegria i ganes que pocs ens guanyaran a això. Per a celebrar-ho pares i xiquets celebrem un menjar molt amena.