NBTORRENT.COM: Cròniques 15 - 02 - 2015

Cròniques 15 - 02 - 2015

Sènior Autonòmic:
Roquette Benifaio B 63 - NBTORRENT 84

El líder es va presentar a Benifayork amb només 8 jugadors, encara que tampoc va ser un partit de màxima exigència. D'inici als torrentins els costà arrancar però de seguida va eixir Ismael, que es va fartar de clavar triples, i a la mínima que el nivell defensiu pujà una miqueta i els bases veteranos de Benifa s'ofegaren, els torrentins enganxaren una successió molt digna de contraatacs, la major part finalitzats pels pívots Ruben i Chus, que feren que la diferència es disparara. Als descans, 23-52.

Amb el partit resolt i els àrbitres apostant a veure si arribàvem a 100 punts o no, l'equip torrentí no va mantindre el nivell de joc i la segona meitat fou un despropòsit. Per a començar, en gairebé 3 min del 3er quart, els visitants ja en tenien bandera. Gràcies als tirs lliures i als aproximadament 200 punts que va ficar Hèctor, Benifa va maquillar una miqueta el resultat final i se'n van anar tant contents. Perquè d'això es tracta, de guanyar o perdre, però sempre anar-se'n content a casa. I aquesta volta els locals se n'anaren més contents que els torrentins.

Si algú vol veure el partit, que el demane a Aldaia.

La pròxima setmana visitarà el Vedat Arena un dels equips que més feu patir als torrentins, fins i tot es pot dir que el que més, en l'anada del campionat: Moncada. És cert que fou un partit prou gris, on els torrentins en posaren ous i tragueren una victòria in extremis quan la cosa pintava molt lleja. En casa no es pot admetre cap error. La bona notícia és que per al pròxim dissabte al menys tornaran a pista Francis i Pablo.

Club Baloncesto Chiva 62 - NBTORRENT B 70

Partit complicat per als nostre donat el vent, el fred, el camp o la cistella, aquestos varen ser els aspectes que recriminava el equip, buscant escuses  però el vertader problema dels nostres va ser un jugador contrari al cual li deixaven anar de cistella a cistella.

Primer quart d'acomodament al camp i al temps que acabava amb una diferencia cuasi deu punt negatius per als nostres donat les facilitats que li donavem al equip contrari, sobretot a un dels seus jugadors més importants.

Segon quart on els nostres deixaren les escuses per a fer el costos treball defensiu y ofensiu que dona lloc a retallar els punts de més encaixats al primer quart, acabant la primera meitat empatat a punts.

Tercer quart amb uns primer minuts dubitatius on els nostres es sobreposaren per a ficar una distancia de vora quince punts gracies a una bona defensa y el bon joc col·lectiu en atac.

Últim quart de intercanvi de cistelles que beneficiaven més als nostres que al equip local encara que la diferencia baixa cap als huit punts.

Bona actuació dels nostres de menys a més, mantenint el nivell encara que baixa a l'últim quart, recuperant alguns efectius que feia algunes setmanes que no estaven al seu millor nivell i que esperem que es mantinguen el bon nivell.

Qualsevol èxit ve precedit per un sacrifici i tenim que treballar en equip. Tenim bon clima fora però tenim que millorar el clima en el camp.