NBTORRENT.COM: Cròniques 22 - 02 - 2015

Cròniques 22 - 02 - 2015

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 76 - Quirumed Moncada CB A 61

Partit amb molta expectació pel record de la victòria in extremis dels torrentins en l'anada. La tornada va ser, en canvi, molt diferent. Els locals eixiren com un llàmpec i en menys de 3 minuts es ficaren 10-2 gràcies a la velocitad de Francis i Pablo. Però Moncada va reaccionar de seguida i en un parell de penetracions del seu base impedí que la diferència anara a més. Ismael va sofrir un colp al turmell i hagué de demanar el canvi. Al primer quart, 26-17. Aleshores li arribà el torn a la segona unitat, la qual va oferir minuts d'excel.lent bàsquet. Antonio començà a fer córrer l'equip i Ruben i Trawick s'encarregaren de culminar-ne contraatacs. A continuació arreplegà el relleu Ismael, qui enganxà una de les seues ràfagues de triples. Tot plegat, 40-19 a falta de 3 minuts per al descans. El problema és que els locals es relaxaren i Moncada reaccionà amb un parcial de 0-12. Però de nou els torrentins tingueren un últim minut i mig d'altíssima qualitat, amb el júnior Joan en plan culminador ficant un triple i un contraatac sobre la botzina que deixaren el marcador al descans 48-33.

A partir d'ací, poca cosa més, tret del recital increïble de recursos de Javi al llarg de tot el partit, i dels últims cinc minuts de Trawick espectaculars. En cap moment els visitants aconseguiren baixar dels 10 punts de diferència i els torrentins, sense fer un gran joc es limitaren a mantindre el nivell defensiu.

A pesar de que els visitants tenien un bon grapat de jugadors molt forts, l'absència de Ferran no es va notar, gràcies al gran treball de Chus, Ruben i Pedro. Esperem que els lesionats Ferran i Paco es recuperen prompte, encara que s'ha comprobat que ningú en aquest equip és imprescindible.

La pròxima setmana toca visitar la sempre difícil pista de Burjassot. Un equip molt irregular, que ja va posar molt cara la seua derrota en el partit d'anada. No obstant, l'equip dirigit de Ximo Agapito porta uns mesos jugant amb molta regularitat i no es pot consentir un altre resultat a Burjassot que no siga la victòria.

Volem donar les gràcies a tota la gent que inverteix la vesprada del dissabte en venir a animar-nos, especialment als cracks del júnior i a les xiques del sènior femení.

Sènior Preferent:
Beniparrell Albal 71 - NBTORRENT 52

La resultat marca clarament la diferència en la classificació d'ambdós equips. Encara així eixim molt reforçats d'este partit. Els 19 punts de marge en la derrota no marquen les sensacions del partit.

L'equip va demostrant la seua evolució en el joc i només la superioritat física del rival ens va doblegar. I açò ens plena d'il·lusió de cara a l'últim tram de la lliga i amb la convicció que aconseguirem l'objectiu de salvar la categoria.

El Pilar B 36 - NBTORRENT B 50

Partit complicat davant d'un equip invicte i a sa casa però els nostres donares la cara amb un bon partit.

Bon primer y segon quart on no acabàvem de ficar prou punts de ventatja però el bon joc de l'equip era evident i donat que el millor recurs dels contraris, la zona, no lis dona ventaja.

Tercer i últim quart on els nostres continuaren amb un bon ritme però les desfetes dels passes no deixaben tacar finalment el partit fins que l'equip local no va baixar el ritme donat el gran ritme dels nostres tant en l'atac com en la defensa.

El millor partit dels nostres d'avant d'un gran rival però cal continuar treballant i encara queden partit complicats.

CBG Guadassuar 60 - NBTORRENT C 38

Infantil Preferent:
NBTORRENT 56 - Valencia BC Genoves Naranaja 82

Aleví Preferent:
NBTORRENT 60 - Maristas 9

Es van reposar de seguida després de la derrota patida dijous passat.

Esta vegada Maristes davant amb espenta i ganes van ser derrotats pels nostres xavals que de seguida van deixar el marcador clar. Primer parcial de 29-4 feia presagiar que es tancaria el marcador.

Van tornar a realitzar un bàsquet directe i ràpid, encara que cal continuar treballant l'atac estàtic i jugar més en equip. En el descans es va tancar acta amb el marcador de 60-9.

Continuem treballant i seguim passant-nos-ho genial.

NBTORRENT 42 - J. Almasera 68

Partit ajornat corresponent a la segona jornada i primera i dura derrota davant d'un equip molt fort i molt ràpid.

Es va poder aguantar els dos primers quarts amb parcials 9-10 i 6-11, però de seguida es va veure que les nostres possibilitats de guanyar el partit eren pràcticament nul·les. No es podia fer res amb el rebot i Almassera va saber llegir molt bé el joc destrossant-nos en el tercer i quart parcial amb 3-13 i 1-15.

Com a nota positiva van ser els dos últims quarts amb parcials 12-7 i 10-10. Cal continuar treballant i d'esta derrota s'aprendrà. Anime xavals.