NBTORRENT.COM: Cróniques 01 - 03 - 2015

Cróniques 01 - 03 - 2015

Sènior Autonòmic:
Burjassot CB A 74 - NBTORRENT 89 

El líder va superar amb nota una de les eixides més difícils que li restaven enguany. Burjassot va començar amb molta intensitat i les coses molt clares, però els torrentins aprofitaren la pressió dels locals per a anotar amb transicions ràpides. Al final del 1er quart, 19-24. El segon quart va transcórrer en la mateixa tònica, de duresa i intensitat pels dos costats, amb molts tirs lliures, fins que a falta d'un parell de minuts els torrentins donaren una de les seues espentes de bon joc i terminaren el quart 34-48.

Però Burjassot no havia dit la seua última paraula i gràcies a una successió fatídica d'errors en atac dels exteriors torrentins, els locals es reengaxaren al partit i de quina manera. Amb un parcial 14-0 en 5 minuts, n'hi hagué partit nou (48-48). A pesar d'això, Burjassot no aconseguí posar-se per davant. Per fi els triples visitants començaren a entrar i encara que Burjassot va respondre amb algunes jugades de 2+1, els torrentins terminaren el 3er quart amb un xicotet marge (61-66). Fou aleshores quan els visitants donaren el colp definitiu al partit i en dos minuts i mig d'altíssima qualitat, se n'anaren 61-77. A partir d'aquest moment Burjassot va baixar els braços i encara que la diferència va arribar als 20 punts (62-82), els torrentins es limitaren a no cometre errors i mantenir l'avantatge. Al final 74-89.

L'equip dirigir per Ximo Agapito va superar aquesta dura prova a pesar de les baixes de Ferran i Paco i de que Javi i Francis jugaren prou mermats, encara que foren fonamentals. Tot i això, els interiors Rubén, Chus, Trawick i Pedro es deixaren la pell en cada acció per a suplir aquestes absències. També cal destacar el gran partit d'Antonio i Ismael, que entre els dos enxufaren gairebé 50 punts.

Mentre l'infermeria es va buidant, el pròxim dissabte visitarà el pavelló El Vedat un altre dels equips de la part alta de la classificació: Sueca. El partit d'anada no va ser especialmente complicat, encara que ells en tenien moltes baixes, que són les que ara està patint l'equip torrentí. En qualsevol cas, el líder ha de demostrar que conta amb recursos suficients per a superar tota mena de situacions adverses. A més, cal celebrar que després de la derrota de l'Alfàs del Pi aquest cap de setmana, al grup sud de Nacional, el nostre sènior és l'únic equip encara imbatut del bàsquet valencià en categoria sènior. 


Sènior Preferent:
NBTORRENT 58 - SLT Marketing Valencia 67

Partit que va ser molt similar al disputat la setmana pasada davant Beniparrell. El nostre senior preferent es va mostrar molt intens, va fer un gran joc durant gran part de l'encontre però va toparse amb una superioritat física del rival que va ser la que determiná la victoria.

De segur que de seguir en aquesta dinamica l'equip es trobará de nou amb victories. Molta il·lusió la que mostren per a lúltim tram de la lliga.

Agraïr des d'ací la presencia del jugadors del junior que ens van acompanyar a la grada en la seua vesprada lliure. 



Junior Preferent:
Burjassot CB A 54 - NBTORRENT 77


Junior Zonal:
NBTORRENT 70 - Maristas 43




Cadet Preferent:
NBTORRENT A 75 - CNB Xativa A 44


Cadet 2ª Zonal:
NBTORRENT B 42 - Picanya Bàsquet 2000 75


Cadet 2ª Zonal:
NBTORRENT C 44 - Logos Sedaví Naranja 80


Infantil Preferent:
EB Lliria 91 - NBTORRENT 43


Aleví Preferent:
Roquette Benifaió 60 - NBTORRENT 39

Esta segona fase, se'ns està complicant. 

No aconseguim agafar-li la mesura. 

Partit celebrat el dissabte contra un dels rivals directes i excepte el primer parcial que vam saber mig llegir el partit, va ser un voler i no poder. Potser el fet que en la primera fase s'hagen tancat partits amb molta superioritat hi ha tire que es pense que amb el mateix treball siga igual a la recompensa i res més enllà.

Front teníem un equip que l'any passat va quedar finalista en la Categoria d'Aleví, i sabia en tot moment el que havia de fer. Els nostres amb poc cap i molt cor, en cap moment va inquietar el rival. Poca intensitat defensiva. Els locals ens van doblegar en faltes personals. Agafaven quasi tots els rebots i damunt només encertem 6 de 19 en tirs lliures. No obstant continuaran treballant i arribaran els resultats. De les derrotes s'aprenen. A seguir disfrutant xavals.