NBTORRENT.COM: Cròniques 08 - 03 - 2015

Cròniques 08 - 03 - 2015

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT 82 - C.B. Sueca 60

Sueca es va presentar al pavelló El Vedat amb 7 jugadors i clara intenció de tancar-se dins de la zona. D'inici als torrentins els va costar una miqueta centrar-se en defensa, i el primer quart fou un espectacle anotador (22-21), gràcies a que els visitants van aprofitar alguns contraatacs contra zero. Poc a poc els triples començaren locals començaren a entrar, perquè Sueca sempre deixava tirar, però tot i això els torrentins tampoc milloraren massa en defensa en el segon quart. Al descans, 44-38.

El 3er quart va començar de la mateixa manera que a Burjassot, amb una successió d'errors que ficà als visitants absolutament dins del partit (44-42), però només fou un xicotet lapsus perquè a la mínima que els torrentins enganxaren una ràfaga de triples i bona defensa amb contraatacs, en cinc minuts se n'anaren al marcador (62-45).  Amb un parell de minuts del 3er i tot l'últim quart per davant el partit es va trencar definitivament i Sueca baixà els braços. A més, a pesar de la permisivitat arbitral amb l'equip visitant, expressament justificada pels col-legiats per raó dels pocs jugadors que havia portat Sueca, ho van tenir just per a acabar el partit amb els cinc de pista, a causa de les lesions i l'acumulació de faltes.

En qualsevol cas, la millor notícia va ser la victòria dels torrentins després d'una setmana difícil d'entrenaments pels nombrosos jugadors amb problemes físics, encara que això no va ser obstacle per a sumar el 20º triomf de la temporada. Cal destacar la plena integració del júnior Joan Carratalà en la rotació del primer equip i el debut d'un altre júnior, Carlos Guimerà, que es va estrenar amb un 2+1 a la mitja volta, espectacular.

Sènior Preferent:
C.B Massamagrell 70 - NBTORRENT 43

Tercera setmana consecutiva amb sensacions molt paregudes. L'equip donant el millor de si, sobreposant-se a circumstàncies adverses en forma de lesions i baixes. I xocant contra un nivell físic molt superior per part de l'equip rival. En esta ocasió no es va poder competir per un marcador més igualat al veure'ns en el primer quart ja amb quasi 20 punts en contra.

Massamagrell va començar el partit amb idea de trencar-ho des de l'inici i ho va aconseguir. Ens resten 6 partits que són 6 finales... I no ens espanta el desafiament, al contrari, ens motiva i il•lusiona.