NBTORRENT.COM: Cròniques 22 - 03 - 2015

Cròniques 22 - 03 - 2015

Sènior Autonòmic:
C.B.C. Manises 72 - NBTORRENT  73

Victòria plena de patiment i emoció per a celebrar el campionat i l'ascens a Nacional, a falta de 4 jornades.

Manises va saber fer el seu joc des del començament, pujant la pilota caminant, aprofitant el seu tir i molt tancats en defensa. És cert que la jove parella d'àrbitres els tingueren massa consentits, per eixa incomprensible regla no escrita de "no anem a xiular res perquè, pobres, només són 7 jugadors" (i a més, veterans). A pesar de que els visitants no trobaven el seu rime, a xicotetes espentes però sempre per darrere, l'avantatge de Manises al marcador era mínim (15-13 1er quart, 31-29 al descans).

El 3er quart va començar molt bé per als torrentins (35-39) gràcies a la gran actuació tant de Javi com de Ferran, que només podien ser frenats amb falta. Però a partir de la meitat del quart, Manises es va sobreposar, arribant a gaudir d'un avantatge considerable davant el naufragi torrentí, on només es salvaven Francis i Ismael (52-45). A l'últim sospir del 3er quart Pablo va furtar una pilota importantíssima que serví per a retallar-ne la distància (52-47).

No era la primera volta enguany que l'equip de Ximo estava contra les cordes i la reacció no es feu esperar. En només minut i mig l'equip torrentí ja estava en disposició d'empatar però Manises no es rendia. Tres minuts increïbles d'Antonio, amb 3 triples consecutius i un contraatac capgiraren el marcador, però els locals sempre s'ho feien per a anotar. A falta d'un minut, els torrentins dominaven 67-72 però dues acciones ràpides de Manises i una clamorosa errada de la taula que controlava el crono de possessió i dels àrbitres posaren emoció al final. A falta de 10 segons quan Ferran va rebre després de traure de banda, el veteraníssim pívot local Ernesto va simular de manera lamentable una colzada imaginària del pívot torrentí, davant la sorpresa de tothom, també dels àrbitres, que no van xiular res (en lloc de tècnica al pívot local per fer teatre). A continuació Ferran va rebre falta però només ficà el segon tir lliure. Aleshores el grandíssim base local César tingué en les seues mans el tir de la victòria per a Manises, però estava massa ofegat i va fintar. Quan volgué llançar ja tenia damunt a tres jugadors torrentins... i final del partit.

No va ser un partit bonic, però almenys sí molt emocionant. Millor guanyar el campionat d'aquesta manera que de pallisa al descans, com venia sent habitual. Ara l'objectiu es aconseguir un plé de victòries i només resten 4 partits. Sense dubte l'equip torrentí ha sigut el just campió, demostrant una superioritat total, superant alguns episodis de lesions i sabent jugar els finals complicats, que també els hem tingut enguany, com el d'aquest cap de setmana. Que l'ascens a Nacional supose jugar la pròxima temporada en eixa categoria depén de la situació econòmica del club i de l'aparició salvadora d'algun patrocinador. El que està clar és que amb aquest mateix planter l'equip en tindria moltes coses a dir en una categoria més alta.

No podem oblidar l'extraordinari suport de la moltíssima gent de Torrent que va anar fins a Manises una vesprada plujosa i gris de diumenge per a acompanyar l'equip en el que va ser un gran dia per al club i per al basket torrentí.


Sènior Preferent:
NBTORRENT 78 - VUB Esportiu Quartell 61

I per fi vam arreplegar fruits del treball realitzat. Després d'unes quantes setmanes amb bones sensacions en entrenaments i partits, però on la victòria se'ns feia impossible, en esta ocasió ens emportem el triomf. I tot bon treball ha de tindre la seua recompensa. Però el partit no va ser fàcil, encara que parega el contrari veient el resultat final. Quartell va arribar al partit amb 5 jugadors que ens van posar les coses complicades. 


No va ser fins al tercer quart que aconseguim trencar el marcador, però els visitants van tirar d'ofici i van aconseguir que el partit s'igualara novament. En l'últim període vam tornar a donar un arreuàs definitiu per a segellar la victòria. Però guanyar este partit només suposa un pas más... I queden altres 4 per a mantindre la categoria, així que seguim amb la mona de treball lloc!!!



Junior Preferent:
Jovens Almassera 51 - NBTORRENT 55


Junior Zonal:
NBTORRENT 83 - C.B. Grao 58



Cadet Preferent:
NBTORRENT A 62 -El Pilar A 79


Cadet 2ª Zonal:
NBTORRENT B 60 - Club Baloncesto Chiva 67


Partit a priori fàcil per als nostres en el qual ens desunflavem poc a poc malgastant petites rendes i ens vam veure forçat a la prorroga en la qual l'equip va fer mostra de cansament post-falles, l'escassetat d'efectius i les males decisions tant ofensives com a defensives propiciades per les males passades i la mala comunicació van acabar donant la sorpresa als visitants amb una victòria a domicili.

Cadet 2ª Zonal:
NBTORRENT C 60 - Basquèt Cullera 28


Infantil Preferent:
Basquet Gandia A 58 - NBTORRENT 41


Aleví Preferent:
Jovens Almassera A 115 - NBTORRENT 102

Partit disputat en el Madison Square Garden tal com indica el marcador, propi de la NBA, 115-102.

Bromes a banda, partit corresponent a la jornada 7 en preferent dels nostres alevins, on es jugaven gran part de les possibilitats d'aconseguir la final four. 

Partit amb un marcador bestial, parcials de 22-20, 27-22, 18-14 , 16-14, 15-5 i 17-25, indica clarament que els atacs es van imposar a les defenses. Un bon equip davant que va tindre també la sort de cara que tot el que anava dirigit al cércol entrava i un poc més d'aptitud defensiva va ser la clau d'este partit. 23 faltes cometiron els locals per només 13 els nostres.


Cal continuar treballant amb il·lusió. Cal destacar que l'equip va competir fins al final, i davant d'això poc més es pot afegir, encara que seguiu fent-nos vibrar. Sou molt grans xics.