NBTORRENT.COM: Cròniques 29 - 03 - 2015

Cròniques 29 - 03 - 2015

Perdó, però abans de passar als resultats de la jornada vull fer un incís i parlar de la magnífica berenar que vam tindre el dissabte en el Vedat Arena.

Hi havia molt que celebrar i molt que animar. Primer als nostres júniors de preferent que tenien un complicat partit contra el Pilar, primer classificat, i que només una victòria vàlua per a poder optar a ser campions de grup. I es va aconseguir en un preciós partit.

També celebrar que el Senior d'autonòmic està ja matemàticament ascendit, ho va fer fora de casa i hui estava amb el seu públic.

I durant la vesprada el Júnior de zonal també aconseguia, encara que fora de casa, l'ascens a preferent a falta de tres jornades.

I amb tot això, el club va decidir premiar tots els assistents amb coca i xocolate. Els xicotets i no tan xicotets es van posar les bótes. Molt agradable. Com a hostesses Conchín i Miriam es van posar a repartir a tot aquell que s'acostava, ja veieu com quede la mesa....

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT  85 - C.B. Grao 66

Vesprada de celebracions al pavelló El Vedat. Primer els júniors aconseguiren un importantíssim triomf amb remuntada davant una graderia plena, per a finalitzar primers de grup. Després el berenar promés. I finalment el partit del primer equip amb prou més públic d'allò que és habitual.

L'equip visitant s'havia fet un lifting rejuvenidor i això es va notar en el seu ritme de joc, molt més alt i ofensiu d'allò que ens tenien acostumats els veterans del Grao. Aquest fet va agafar gelats als jugadors torrentins que d'inici no estigueren intensos en la defensa de l'1x1 (2-6). Però de seguida Antonio va demostrar que continuava igual d'encertat que va terminar el partit de la setmana passada, i amb tres triples gairebé consecutius contribuí a l'espabilament dels locals. Al final del 1er quart 23-17.

Al 2on quart els torrentins milloraren en defensa, sense baixar el ritme anotador i això es va reflectir al marcador. Al descans 45-30.

Els locals no volien complicar-se la vida ni patir a l'últim quart, així doncs eixiren al 3er quart a rematar el partit. Aprofitant la superioritat de Ferran en la zona i la velocitat d'Ismael i Francis, trencaren definitivament el partit, aconseguint un avantatge per damunt dels 25 punts. Al final, el joc es relaxà i va debutar el pívot del júnior, Jesús. Els torrentins acabaren el partit amb Tomás, Trawick i els júniors Joan, Carlos i Jesús. Un quintet amb una mitjana d'edat de 18 anys.

Encara que pel marcador ho parega, no fou un triomf fàcil per les nombroses absències que va patir l'equip torrentí: Paco amb els seus problemes crònics de genoll, Chus i Pedro per compromisos personals i Javi amb una xicoteta molèstia al peu, es van perdre el partit. Tot i que l'ascens i el campionat ja s'han aconseguit, l'equip dirigit per Ximo continua entrenant dur amb l'objectiu del ple de victòries, que sense cap dubte seria el colofó que es mereix aquesta temporada per a enmarcar.