Primer recordeu-vos que podeu tenir informació, històries, resultats, comentaris i moltes coses més en el nostre remodelat facebook en:

I ara, les cròniques:

Sènior Autonòmic:
C.B Alginet B 53 - NBTORRENT  98

Tornada a la competició després de dues setmanes sense gairebé entrenar. I això es va poder comprovar a la primera meitat. Els torrentins començaren prou adormits, sense defendre, sense córrer, només aprofitant de tant en tant la clara superioritat dels seus pívots, sobretot Ferran. Tot i això, la xavaleria d'Alginet anava sumant cistelles per despistes dels visitants i, de moment, plantant-ne cara plenament al líder. Només al final del 1er quart, en dos minuts de bon joc, els torrentins agafaren un lleuger avantatge (12-23). Al 2on quart, Alginet es va tancar en zona i la jugada els isqué molt bé perquè els torrentins no tingueren paciència, unes vegades, i altres, quan havien mogut  la defensa de meravella, fallaven la culminació. A més, els torrentins es carregaren de faltes molt prompte i a la mínima que Alginet va encertar un parell de bons tirs des de fora, els locals sentiren que n'hi havia partit per davant. Al descans 31-39.

Les paraules de Ximo, un poc més altes d'allò habitual, al vestidor mentre el descans, tingueren l'efecte desitjat i l'equip torrentí fou una apisonadora a la 2ª meitat. Els dos parcials de 8-30 i 12-30 ho diuen tot. Per fi els visitants començaren a presionar i jugar com han vingut fent al llarg de tota aquesta temporada. Les rotaciones funcionaren i tothom es va fartar a córrer amunt i avall, tothom va recuperar pilotes, a més de fer els seus puntets i, en definitiva, a casa tots contents.

La pròxima setmana l'equip s'acomiada del pavelló El Vedat, rebent la visita de Sedaví, un equip que va començar molt fort la temporada però que després en va perdre gas. Amb tot decidit per ambdòs equips només queda esperar que siga un bon partit, interessant de jugar i veure.