Cròniques 19 - 04 - 2015

Primer recordeu-vos que podeu tenir informació, històries, resultats, comentaris i moltes coses més en el nostre remodelat facebook en:

Sènior Autonòmic:
NBTORRENT  78 - Logos Basquet Sedaví A 52

Últim partit a casa en aquesta temporada memorable. Els torrentins començaren prou adormits i Sedaví es mantingué por davant gairebé tot el 1er quart, gràcies al seu encert en els triples i l'excel.lent treball del seu pívot principal. A pesar d'això, els torrentins no van permetre que els visitants s'escaparen en cap moment i al final terminaren guanyant el parcial (20-18). Al 2on quart, els locals eixiren molt concentrats i bastaren cinc minuts de bon joc, intensitat en defensa i encert en el tir per a agafar una diferència considerable al marcador (34-21). Al descans 41-25.

El 3er quart va començar amb intercanvi de cistelles, però els torrentins tornaren a xafar l'accelerador i trencaren definitivament el partit (65-38). Potser perquè no es jugaven ja res, l'equip visitant va rendir per baix del seu nivell. En qualsevol cas, els torrentins tancaren la temporada al pavelló El Vedat, amb un partit divertit de veure, on els deu jugadors locals gaudiren de minuts i que va suposar el preludi d'un gran sopar d'equip.

A més, el nostre primer equip va rendir un homenatge irrepetible a la història del club, portant la MÍTICA EQUIPACIÓ ARCOIRIS. Cal fer un xicotet exercisi de memòria per a tots aquells que no coneixien aquesta equipació. Agafem el DeLorean i remuntem-nos a la temporada 1996-97. El Sr. Marí, patrocinador principal del club a través de Balneario de Chulilla, i el seu fill Xavi (jugador, germà i cosí de jugadors), se n'anaren a Rasan un bon dia de setembre de 1996 a triar el model d'equipació que anava a vestir el club eixa temporada. Xavi, que era un xaval amb molta classe i cap prejudici estúpid per allò de lligar-ne arcoiris i moda gay) se'n va enamorar d'aquest estampat multicolor. Problema: originalment era una equipació de porter de fútbol i era massa corta de llargària per a jugadors de basquet. Solució: readaptar el disseny i empalmar una segona planxa en la part de baix (per això en el baix hi ha un palm de tela on les llínies de color pareixen estar mogudes... perquè en realitat ho estan.

En definitiva, eixe és l'equipatge que van portar els cadets i el júniors que passaren pel club des de 1996 fins a vora 2003 aproximadament, quan es va completar l'ús del taronja com a senya del club. Aquelles samarretes arcoiris es van desperdigar de manera irremediable: gent que no la tornava, gent que se la quedava i no era conscient de no haver-la tornat i finalment un grapat de encara conservava el nostre President i foren vendudes en el dia del club en 2012.

Per la singolaritat i exclusivitat de l'estampat arcoiris, pel fet de que gairebé tots els jugadors nascuts entre 1980 i 1988 que han passat per les categories inferiors del club han jugat almenys un partit amb aquesta equipació, i en general, per la simpatia que sempre ha despertat l'equipació arcoriris entre la gent, revaloritzant-se com a símbol del club segons passaven els anys, va sorgir la idea peregrina de jugar l'últim partit com a local d'aquesta temporada irrepetible, amb una samarreta també irrepetible com és l'arcoiris.

Els més pesimistes auguraren que era impossible reunir-ne samarretes suficients per a tots els jugadors, que els números estarien repetits i Federació ens clavaria una multa, que les talles no anirien bé als pívots, que havíem de comunicar el canvi d'equipació a Federació i ja arribàvem tard (mentida, no calia comunicar res a Federació), que la segona equipació de Logos Sedaví era negra i si no els avisàvem amb temps no portarien la seua taronja habitual, que cap persona al món sabia el telèfon de l'entrenador del Logos... Al final, a ultimíssima hora com no podia ser d'altra manera, el miracle es va produir i s'aconseguiren samarretes suficients (encara va sobrar una), només un dorsal estava repetit (res que no es poguera arreglar amb tape), després de 4 trucades encadenades demanant-ne favors s'aconseguí el número de l'entrenador del Logos només una hora i mitja abans del partit (però no va posar cap problema i li agraim la seua excel.lent predisposició de tot cor). El resultat es pot veure en les fotos. Deu anys després d'haver-la jubilat i divuit anys després de la seua estrena, l'equipació arcoiris tornava a un partit oficial. I no us penseu que jugar amb ella només feia il.lusió als Chus, Pablo, Paco, Ferran, Antonio o Pedro, no què va! Els altres jugadors també estigueren encantats de portar-la. Sense dubte, el dissabte passat es va escriure una xicoteta, però memorable pàgina, una més, en la història de l'NBT.

Volem agraïr especialment la seua ajuda a tots els amics que van prestar per al partit aquestes relíquies d'incalculable valor sentimental. Ells són: Álex Cerezo, David Onate, Vicent Vila, Cándido Martínez, Paco Belloch, Ricardo Casas i Alba García.

Sènior Preferent:
C.B La Pobla A 71 - NBTORRENT 41

Solament aguantem dues quarts a un dels equips anomenats a ascendir a autonòmica. Les nostres fallades en cistelles prop del cèrcol, sumat al tremend encert exterior dels de La Pobla en el tercer quart, va fer que estar prop de la victòria fóra una utopia. Però vam poder competir a bon nivell, la qual cosa ens va a ajudar a aquesta setmana que es presenta interesantisima.

I és que s'acaba la lliga i encara tenim un objectiu pendent, potser no siga el més important, però a tothom ens agradaria mantenir esportivament la categoria.

I malgrat la derrota arribem amb opcions d'aconseguir-ho.

El dissabte 25 ens la juguem, hem de guanyar si o si en el nostre partit contra Burjassot. I després esperar al fet que Port de Sagunt no ho faça en el seu.

Segur que per la nostra banda posarem tot l'ànima en açò, i ens agradaria que la gent ens acompanye el dissabte per a donar-nos l'espenta definitiva.