NBTORRENT.COM: Cròniques 18 - 10 - 2015

Cròniques 18 - 10 - 2015

Sènior primera Divisió
San José A 57 - NBTorrent 65

El passat dissabte el nostre Senior Nacional va jugar al pavelló de Benicalap contra el San José A.

Finalment, els nostres es van imposar amb un resultat ajustat i molt lluitat de 57-65. Els nostres van fer una gran actuació encara que es nota que es començament de temporada i falta afinar algunes coses. Vam gaudir de grans jugades com el tir de tres a tabla de Antonio traguen la pilota des de baix a falta de pocs segons de possessió. A més vam tenir una banqueta fica totalment en el partit que no va parar d'animar. Amb aquesta victòria, el Senior Nacional es col·loca primer amb dues victòries i cap derrotes.

Ara a pensar en el CB Burriana i a seguir treballant.
A top!!!

Vos esperem a tots el proper dissabte 24 a les 19:00 en el pavelló per animar i aconseguir junts la tercera victòria.


Sènior Preferent
NBTorrent 60 - C.B Xirivella A 58

Ningú va dir que seria fácil... i ens anem donant compte. 

De nou aconseguim imposar un ritme en l'inici de partit que ens venia bé als nostres interessos. Aconseguint que la renda pujara per damunt de la desena ja en el segon quart. Després del descans el partit es va tornar més físic, més lento... Ens costava anotar amb fluïdesa. Però no ens rendim, es va cedir terreny però ens vam mantindre per davant en el marcador i vam saber patir. 

Guanyar en finals ajustats segur que ens ajuda de cara a afrontar esta dura lliga que acabem de començar. 

A pel pròxim!!!


Junior Autonòmic
C.B L'Horta Godella A 54 - NBTorrent 52


Junior Zonal
NBTorrent 66 - Basquet Alcasser 90

Pareix que hi ha millora en l'equip.

Esta vegada s'ha vist més orde en defensa, però es continuen perdent molts balons regalats a l'equip contrari per falta de velocitat en el passe y/o en els moviments.

En general, i a pesar del que indica el resultat, el partit va ser prou igualat excepte per dos moments del partit en què es van regalar massa balons i van marcar clarament la diferència.

No vull dir que es va jugar bé, però sí que hi ha hagut millora. I eixa millora també ha sigut ajudada amb els cadets que van pujar per a complementar a l'equip.

Ara toca continuar treballant.



Cadet Nivell 1
NBTorrent 56 - Valcomaq NBXativa A 70


Cadet Nivell 3
NBTorrent 30 - Picanya Basquet 2001 65


Infantil Nivell 1
NBTorrent 48 - C.N.B Xativa A 104

No ha sigut este un bon partit dels nostres jugadors. Només en el primer període fórem capaços d’aguantar un marcador més o menys equilibrat (5-11). Però va ser en el segon i tercer actes quan va haver un punt d’inflexió, donat que el parcial acumulat entre els dos períodes va ser un dolorós 7-28. L’equip va estar imprecís en els passes, amb constants pèrdues, males seleccions de tir i concedint un nombrós grup de rebots per al rival, en part perquè físicament és un equip més poderós, en part per un major desig per aconseguir-los.  

Durant la resta del partit, l’equip rival va tindre el control en tot moment, mantenint o incrementant poquet a poquet les diferències, fins a arribar al definitiu 48-104.

Òbviament, les sensacions són que no hi ha tanta diferència entre un equip i l’altre. Més bé que la diferència final en el marcador respon més als nostres demèrits en este encontre. No obstant això, encara hi ha marge per a la millora, amb la qual cosa s’ha de mirar el futur amb optimisme.

Ànim!!

Infantil Nivell 3
NBTorrent 44 - C.D. Sagrado Corazón 79


Aleví Nivell 1
E.B. Lliria 74 - NBTorrent 72